ayyyyyyyy afedersınız ben demmıye yazacaktım ona okudum
şu yapılan dualar şu güzel dılekler hıc bırı bos cıkmaz allah bızı sabır versın şu anda çok duygulandım ılk defa aılem dısında bırı bana dua edıyor cocugum olsun dıye ne mutlu bana boyle hayırlara bende sebep vesebeplendım
başkasına dua ederken melekler de sana dua edermiş kuzum....
hem peygemberimiz günahsız ağızla dua edin demiş..demişler ki günahsız insan mı var Ya Muhammed..peygamberimiz de demiş ki sen din kardeşin adına günah işleyemezsin,o halde onun için dua et...
birbirimize dua edelimmm....rabbimin lütfu bol bize de nasip edecek inşallah..
canlarım ıftar yaklasıyor ben cıkıyorum okudukca bılgı verecegım kıme okuduğumuda soyleyerek tabııı:89:
cok guzel yazmısssın peygamberımızde bızım dualarımıza amın der ınsallah rabbım bızlerıde boynu bukuk bırakmaz ellere mahsun baktırmaz inşallah
dursun ali erzincanlının duaları var onu dinliyorum...sen de dinle bak....inşirah duası,kumeyl duası,vakfe duası....çok güzeller...
sıkıntımızı düşünüp ne büyük derdim var demeyelim.Rabbimizi düşünüp ne büyük Rabbim var diyelim.O bizi yardım eder inşallah...
ben bundan sonrakı yasını mı eseslıme okuyorum 5 tane
canım sıra kimdeyse ona oku istersen karışmasın ya da okuduklarını yaz..liste yenilenince ekleriz oraya...alfabetik sıra ile okuyacağız inşallah..çok şekersin kızzz
tamam dınlıcem ama bazen oyle cocuk ozlemım tutuyorkı ya sabır dıyorum sonra gecıyor sabreden sonunda kavusacak evladını yada evlatlarına
BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------100 tefriciye
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
canlarım kim ne okuyacaksa bu msj üzerinden yazsın ....
cemrem sen de varsın üst taraf silinmiş biras önce onun için yoktun
kizlar iyi aksamlar .hayirli iftarlar olsun..
canlarim sagolun benim adimida yazmissiniz allah gonlunuzdekini versin insallah..ben simdi hastayim ..iki gun sonra okurum..kime okuycam ozaman siraya goremi okuyoruz..bielemiyorum ama ben simdi ignelerimi yapiyorum persembe yumurta takibim var ..bana okursaniz sevinirim sonrada ben sizlere okurum ok tatlislarim ..allah razi olsun simdiden..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
kızlar dua sırası kimdeyse ona okuyun..başka arkadaşa okuyasanız da listeye yazmayın..sıra ona gelince yazın olur mu karışıyo sonra...bahara meryem okunacak beş tane daha...8 yasin oldu kızın..7 yasin 7 meryem demiştik.. liste karışmasın canlarım..şu an bahara okunuyor...isteyen bahar için meryem alsın...tek tek herkese okuyacağız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?