Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

başkasına dua ederken melekler de sana dua edermiş kuzum....
hem peygemberimiz günahsız ağızla dua edin demiş..demişler ki günahsız insan mı var Ya Muhammed..peygamberimiz de demiş ki sen din kardeşin adına günah işleyemezsin,o halde onun için dua et...
birbirimize dua edelimmm....rabbimin lütfu bol bize de nasip edecek inşallah..

canlarım ıftar yaklasıyor ben cıkıyorum okudukca bılgı verecegım kıme okuduğumuda soyleyerek tabııı:89:

cok guzel yazmısssın peygamberımızde bızım dualarımıza amın der ınsallah rabbım bızlerıde boynu bukuk bırakmaz ellere mahsun baktırmaz inşallah

ben bundan sonrakı yasını mı eseslıme okuyorum 5 tane

cok guzel yazmısssın peygamberımızde bızım dualarımıza amın der ınsallah rabbım bızlerıde boynu bukuk bırakmaz ellere mahsun baktırmaz inşallah

dursun ali erzincanlının duaları var onu dinliyorum...sen de dinle bak....inşirah duası,kumeyl duası,vakfe duası....çok güzeller...
sıkıntımızı düşünüp ne büyük derdim var demeyelim.Rabbimizi düşünüp ne büyük Rabbim var diyelim.O bizi yardım eder inşallah...

tamam dınlıcem ama bazen oyle cocuk ozlemım tutuyorkı ya sabır dıyorum sonra gecıyor sabreden sonunda kavusacak evladını yada evlatlarına

canım sıra kimdeyse ona oku istersen karışmasın ya da okuduklarını yaz..liste yenilenince ekleriz oraya...alfabetik sıra ile okuyacağız inşallah..çok şekersin kızzz

tamam olur sıradakını soyle ona okurum asıl sen sekersın tatlım

ayyyyy esim bana kızacak ılk gunden kalkmıyorsun basından dıye gıdıp yemeklerı hazırlıyım sonra gorusuruz kıme okuyacağımı yazarsanız sevınırım

banada okuyun lütfen meryem süresi yasin süresi dualrınızı bekliyorum

kızlar dua sırası kimdeyse ona okuyun..başka arkadaşa okuyasanız da listeye yazmayın..sıra ona gelince yazın olur mu karışıyo sonra...bahara meryem okunacak beş tane daha...8 yasin oldu kızın..7 yasin 7 meryem demiştik.. liste karışmasın canlarım..şu an bahara okunuyor...isteyen bahar için meryem alsın...tek tek herkese okuyacağız inşallah..

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------100 tefriciye
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
canlarım kim ne okuyacaksa bu msj üzerinden yazsın ....
DURUDENİZDERYA LİSTEYE EKLEDİM..SIRA İLE OKUYORUZ CANIM...ŞU AN BAHARA OKUNUYOR..MERYEM OKUMAK İSTEYEN BU MSJ ÜZERİNDE YAZABİLİR

kizlar iyi aksamlar .hayirli iftarlar olsun..

canlarim sagolun benim adimida yazmissiniz allah gonlunuzdekini versin insallah..ben simdi hastayim ..iki gun sonra okurum..kime okuycam ozaman siraya goremi okuyoruz..bielemiyorum ama ben simdi ignelerimi yapiyorum persembe yumurta takibim var ..bana okursaniz sevinirim sonrada ben sizlere okurum ok tatlislarim ..allah razi olsun simdiden..

canım şu an daha bahardayız....kime okuyorsak yazarız zaten alfabetik sıraya göre gidiyoruz..sana da okuruz tabi....Allah yüzünü güldürsün hamiş haberini bekliyorum bebekimmmmmm

çok sevindim canım inşallah iki gün sonra daha da güzel sonuclar ikiye katlamış olarak çıkar sonucun şimdiden tebrik ediyorum inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana darısı tüm olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnn

bahara 1 meryem suresi okudum bahardan sonra ben ama ben kendıme degıl sıradakıne okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…