banada okuyun lütfen meryem süresi yasin süresi dualrınızı bekliyorum
hosgeldın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
cervana 3 yasın okudum
canım listede sıra cervana gelince yaz tekrar arada kaynar unutulur bebekim olur mu..kızlar listedeki isimlere okuduklarınızı yazın sadece..diğerlerine okuduklarınızı sıra onlara gelince yazın olur mu canlarım çok karışıyor..şu an bahara okuduklarımızı yazalım....sonra sıradakine okuruz
kızlar dua sırası kimdeyse ona okuyun..başka arkadaşa okuyasanız da listeye yazmayın..sıra ona gelince yazın olur mu karışıyo sonra...bahara meryem okunacak beş tane daha...8 yasin oldu kızın..7 yasin 7 meryem demiştik.. liste karışmasın canlarım..şu an bahara okunuyor...isteyen bahar için meryem alsın...tek tek herkese okuyacağız inşallah..
ben 1 meryem suresı okuyorum bahara
bahara 1 meryem suresi okudum bahardan sonra ben ama ben kendıme degıl sıradakıne okuycam
BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------100 tefriciye
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
4 tane meryem okunacak bahara canlarım......okumak isteyenler buraya yazsın kızlar....
saolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun benim 4 meryem suresi kaldı benimki bitince cemreme geçicez... hadi bakalım allah kabul etsin dualarımızı...
canim benim heralde stresten oluyo bu kasinti bende kasidikca diplerden kabuk cikiyo.ilk okul bire giderken ozurlu bi cocuk vardi sinifta kafama kalem saplamisti sapladigi yerden ergenlik cagima kadar yara oluyodu cok sukur gecmisti.kac aydir kafam feci sekilde kasiniyo headsohulders kullaniyorum ama bu sefer kepek ve dokulmeler var;dedigin sabunu alip kullaniyim ozaman.selam kızlar bende bugün annemlere iftara gidiyorum yarın dayımlara yani açıkçası biraz kafa dağıtıcam.dayımın kızı umreye gitti acaba ondan mı istesem meryemanaeli otunu yoksa bende mısır çarşısından mı alsam karar veremedim.bu arada nurefsan canım kafa derinde pullanma olmuş sebebini bilmiyorum ama hasarlı saç derisi yani kaşımış olabilirsin daha sonra herhangi bir kimyasalla temas ettiğse bu çok büyük ihtimalle saç boyası kullandıysan ondan kaynaklanıyor.saç derinde pullanma olabilir.bunun içinde bulabiliyorsan bıtım sabunu derler saf yabani çam fıstığının özüdür sabun al ve onu kullan inşallah çok iyi gelecektir.şimdiden geçmiş olsun.bu arada inşallah en yakın zamanda bebeğin olurda onun başındaki konak nasıl geçer ne yapayım yardımcı olun diye bizden yardım istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?