Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbuldum :) canım sanırım arkadaşlara sırayla yasin meryem sureleri okunuyor çok güzel bir şey gerçekten allah razı olsun tüm okuyan arkadaşlardan ben arapçasını bilmiyorum ama türkçeden hani nasıl okunacağı yazan kitaplardan isterseniz okuya bilirim yada mealini ne dersiniz? bugün evleri temizledim çam perde bir sürü iş yaptım banyoyu zorla yaptım belim çok ağrıyor şuan az önce dayanılmaz bir ağrıydı şimdi birazda daha hafifledi bende size bir bakayım dedim bu gün hamiş haberleri alınmış çok sevindim gerçekten allah tamamına erdirsin inşallah aminnnnnnnnn darısı başımıza

işte buuuuuu.... bu yazını okumak için girdim topiğe güzel kardeşim...Çok şükür Allaha gül yüzünüzü güldürdü,inşallah kokusunu duymanızı da nasip eder Rabbim...Dualarında bizleri de eksik etme emi.

cervana 3 yasın okudum

canım listede sıra cervana gelince yaz tekrar arada kaynar unutulur bebekim olur mu..kızlar listedeki isimlere okuduklarınızı yazın sadece..diğerlerine okuduklarınızı sıra onlara gelince yazın olur mu canlarım çok karışıyor..şu an bahara okuduklarımızı yazalım....sonra sıradakine okuruz

tamam bı tanem ole yaparım

ben 1 meryem suresı okuyorum bahara

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------100 tefriciye
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
4 tane meryem okunacak bahara canlarım......okumak isteyenler buraya yazsın kızlar....

kızlar esim gelmek uzere gıdıp cayı demlıyımyarın gorusmek uzere allaha emanet olun

saolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun benim 4 meryem suresi kaldı benimki bitince cemreme geçicez... hadi bakalım allah kabul etsin dualarımızı...
biz de iftara davetliydik yeni geldim bi bakayım dedim şimdi ben de devam edicem sizler yasin okumaya hepinizi öpüyorum canlar...

Son düzenleme:
canim benim heralde stresten oluyo bu kasinti bende kasidikca diplerden kabuk cikiyo.ilk okul bire giderken ozurlu bi cocuk vardi sinifta kafama kalem saplamisti sapladigi yerden ergenlik cagima kadar yara oluyodu cok sukur gecmisti.kac aydir kafam feci sekilde kasiniyo headsohulders kullaniyorum ama bu sefer kepek ve dokulmeler var;dedigin sabunu alip kullaniyim ozaman.
canim o guzel duyguyu annelik duygusunu hep beraber tatalim insallah.ne guzel yazmissin canim benim.

cemremmm aramıza hoşgeldin tatlımm inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle ayrılırsın..

Kızlar herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..Duam buradaki tüm kardeşlerimle inşAllah...

Listedeki herkese sırasıyla 1'er Yasin-i Şerif okuyabilirim..İnşAllah Rabbim kabul eder..

bu arada listede sırayla gidiyoruz değilmi? ben bahar arkadaşımızdan başlayıp 1'er okuyup gideceğim..olur mu böyle?

kızlaar madem meryem suresiyle yasin okuyosunuz bende yefriciyeyi okumayayım onu ayrı okurum bi ara.bugün meryem suresi okuyayım olmazmı birazdan okurum ama kimde sıra bilmiyorum kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…