Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaar madem meryem suresiyle yasin okuyosunuz bende yefriciyeyi okumayayım onu ayrı okurum bi ara.bugün meryem suresi okuyayım olmazmı birazdan okurum ama kimde sıra bilmiyorum kızlar...

sıra ben de canım benim 4 meryem surem kaldı benden sonra cemreme geçicez sonra sana sırayla yani...

melisela olumlu sonuç almış şükürler olsun canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hep dua ettik rabbim iki bayramı birden yaşatsın darısı bizim başımıza:

kızlar bu listeye ben de girmek istiyorum
ve ne yapmam gerekiyorsa yaparım
7 yasin ,7 meryem suresi mi okunacaktı? bir de sıra kimde?

kızlar bir şey soracağım: geçen ay tüp bebek yapılmıştı tutmadı.bu ay günüm gecikti. tabi hemen umutlandım ben. o hormon iğnelerinden sonra gün kayması normal midir?

baharrr canım benim şimdi 2 tane meryem suresi okudum ALLAH kabul ederse tatlım sana hayrlı bir bebek birde eşine şifa diledim canım...

kızlar bir şey soracağım: geçen ay tüp bebek yapılmıştı tutmadı.bu ay günüm gecikti. tabi hemen umutlandım ben. o hormon iğnelerinden sonra gün kayması normal midir?

normal canım
bnmde tup bebekten sonrakı ayımda gecıkme oldu hemde 13 gun
4 ay falan böle duzensızlık ypabılır
ama hamıs olma ıhtımalınde yuksek
cunku vucutta ılac etkısı hala
test yapsanda sevındırsen bızı keske

canım benim normmal gecikmesi kiminin gecikiyo kiminin erken oluyo mesela ben erken olmuştum aaa belkide hamişsindir bellimi olur...

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------1 meryem
CERVAN----------------------------------------2 meryem
ÇİÇEK------------------------------------------1 meryem
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------1 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELAYT---------------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
melayt seni de ekledim canım... benim 2 meryem surem kaldı sonra cemreme geçicez... okumak isteyenler buraya eklesin arkadaşlar... allah herkesten razı olsun...

esra8, çok teşekkür ediyorum. wc yi yol yaptım kendime, durmadan hesap kitap yapıyorum . her geçen gün olmadığını görüp seviniyorum . 10 gün geçse böyle sonra test yapsam diyordum. hayal kuruyorum falan eşim ne kadar sevinir diye ama . regli olcam sanki. tesede yoktu sperm ve tedaviden sonra sadece 1 kez birlikte olduk. ihtimal çok çok düşük ama insan yine de umut ediyor

yeterkı rabbm ol desın bılıorsun
burda nelerı okuduk bız
kesınlıkle olmaz dıyenlerın oldu
hc yumurtası olmayanların
hc spermı olmayanların cocugu oldu
ınsallah mucızen dogal yollan senınledır
keske yapsan bır test
fazla umutlanma ama cunku ılacların etkısı dedıgım gıbı hala vucutta
rabbm yuzune baksın ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

çok teşekkür ederim. allah herkese versin. yemin ediyorum inan ki, her gün diyorum,allahım benden daha çok istiyenlerinkini önce ver ben daha bekleyebilirim diye. ama yine de versin istiyorum

baharrr canım benim şimdi 2 tane meryem suresi okudum ALLAH kabul ederse tatlım sana hayrlı bir bebek birde eşine şifa diledim canım...

saol canım benim okuyan dua eden herkesten allah razı olsun... bana ettiğiniz duaların bin katı sizi bulsun inş... durmak yok okumaya devam ben de 9 yasin okudum 9 arkadaşa birer tane yasin okudum ve çok çoooookkk dua ettim... hadi kızlar benim meryem surelerini bitirelim de cemreme geçelim... bu mübarek günlerde hepimize dua etmemiz için bol bol okumamız lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…