kızlaar madem meryem suresiyle yasin okuyosunuz bende yefriciyeyi okumayayım onu ayrı okurum bi ara.bugün meryem suresi okuyayım olmazmı birazdan okurum ama kimde sıra bilmiyorum kızlar...
Kızlar herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..Duam buradaki tüm kardeşlerimle inşAllah...
Listedeki herkese sırasıyla 1'er Yasin-i Şerif okuyabilirim..İnşAllah Rabbim kabul eder..
melisela olumlu sonuç almış şükürler olsun canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hep dua ettik rabbim iki bayramı birden yaşatsın darısı bizim başımıza:
elacandy mustafa erarslanın hangi ilaçlarını aldınız isimleri ne gunde kaç tane kullanılacak
panax ve e1 her ikisinden de sabah ve akşam birer tane içilecekmiş
kızlar bir şey soracağım: geçen ay tüp bebek yapılmıştı tutmadı.bu ay günüm gecikti. tabi hemen umutlandım ben. o hormon iğnelerinden sonra gün kayması normal midir?
canım kardeşim çok ama çok teşekkür ediyorum..Nolur duanı eksik etme benden..
kızlar bir şey soracağım: geçen ay tüp bebek yapılmıştı tutmadı.bu ay günüm gecikti. tabi hemen umutlandım ben. o hormon iğnelerinden sonra gün kayması normal midir?
esra8, çok teşekkür ediyorum. wc yi yol yaptım kendime, durmadan hesap kitap yapıyorum . her geçen gün olmadığını görüp seviniyorum . 10 gün geçse böyle sonra test yapsam diyordum. hayal kuruyorum falan eşim ne kadar sevinir diye ama . regli olcam sanki. tesede yoktu sperm ve tedaviden sonra sadece 1 kez birlikte olduk. ihtimal çok çok düşük ama insan yine de umut ediyor
esracım teşekkürler. bu gece başlayacağım, okudukça yazarım
yeterkı rabbm ol desın bılıorsun
burda nelerı okuduk bız
kesınlıkle olmaz dıyenlerın oldu
hc yumurtası olmayanların
hc spermı olmayanların cocugu oldu
ınsallah mucızen dogal yollan senınledır
keske yapsan bır test
fazla umutlanma ama cunku ılacların etkısı dedıgım gıbı hala vucutta
rabbm yuzune baksın ınsallahhhhhhhhhhhhhhh
baharrr canım benim şimdi 2 tane meryem suresi okudum ALLAH kabul ederse tatlım sana hayrlı bir bebek birde eşine şifa diledim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?