cervan da geldiiiiiiibebekim napıyosun ne var ne çokkkk? eseslimin dün iftarı mı vardı bugün gelmedi.....
istiyorum bebeğimi cancazıııııııım antalya nasıl sıcak mı....bayramda iznimiz olsa memlekete gelecektik oraya da gelirdik kesinnn...sizin dükkana gelirdim..ama izin vermiceklermişneyse ant ilk gelişimde sizin dükkana gelip bi çayını içerimmm
iyiyim canım napiyimm alışverişe gidecektim ama kargo bekliyorum ilaç gelicek bugün.sen napıyosun datlum kızlar benide ekleyin 1 yasin okurum cemreme..
iyiyim canım napiyimm alışverişe gidecektim ama kargo bekliyorum ilaç gelicek bugün.sen napıyosun datlum kızlar benide ekleyin 1 yasin okurum cemreme..
baharcım canım benim ben listeyi düzenlemeye çalıştım yapamadım alfebetik sıraya göre birini çıkardım çünkü o burda degil burda olan selmacan unutulmuş onu koyalım onun yerine inşallah bu ğünde okumaya çalışcam akşama okurum ancak bitanem öptüm.
cervan da geldiiiiiiibebekim napıyosun ne var ne çokkkk? eseslimin dün iftarı mı vardı bugün gelmedi.....
istiyorum bebeğimi cancazıııııııım antalya nasıl sıcak mı....bayramda iznimiz olsa memlekete gelecektik oraya da gelirdik kesinnn...sizin dükkana gelirdim..ama izin vermiceklermişneyse ant ilk gelişimde sizin dükkana gelip bi çayını içerimmm
canım 7 meryem suresi kaldı cemremin onu oku istersen...
canım anlamadım ben seni kimi çıkardın listeden... selmacanı mı ekliycez ne kadar şifreli konuştun kızsen kimi çıkarıcağımızı söyle ben eklerim selmacanı...
bebekim meryem oku istersen 7 yasin oldu...7 meryem kaldı.....
ben de bi bakem ne var ne yok dedim..internette de işim vardı bi taraftan onu hallediyorum kardeşim ünv kazandı onun burs başvurusunu yaptım.
bugün yemek derdim de yok iyiyim yanimüzik açtım uykum açılsın diye 12de kalktım bugün malum 5te yatıyoruz...sahura kadar ayaktayız hayatım..su da gitmiş burda kazı yapıyolar yine galiba...
ezan da okunuyor inşallah hepimiz anne oluruz şu ezanların hürmetine,bu güzel ayın hürmetine.....
burda hala çok sıcak hava yanıyoruz resmen evde klima hiç durmuyor sabaha kadar oda olmasa zaten uykuyu kaçırırız .oruç çok zor oluyor insan susuzluktan patlıyor akşama dogru sesim başım degişiyor susuzluktan genede allah şeyini veriyor ama zor oluyor genede .canım benim tabiki gelebilirsin çayın lafımı olur istediğin zaman gel musafir ol gel bana börekler açayım sana ..
duruderyadenizle eseslimin arasındakini canım iyi bak ben onu silip selmacanı yazdım demin de sıralamayı beceremedim bebekim.
tamam canım 1 meryem okuycam.ben de müzik açsam iyi olacak içimden dışımdan doktorlar çııkacak yoksa...
tamam canım ben selmacanı ekledim çıkaracağımız kişi eneslena mı o yok mu burada niye çıkarıyoruz...
doktorları mı izliyosunben bu ara pek tv açmıyorum şimdi farkettim akşam açıyoruz...bi ara neydi öyle tüm programları izliyodum..öğrencilerim bana öyle bir geçer zaman ki dizisini anlatıyodu artık izlediniz mi örtmenim diyolardı ben izlemedimse anlatmaya başlıyolardı.."karolin geldi geldi osmana bi vurdu örtmenim,soraaa babası görmesin miiiiiiiii"diyerek ay çok komikti..bi de çocuklara diyorum ki haftada iki gün tv izleyin...kendim hergün şimdi de kkya takıldım baksana
kızlarr ben geldim canlarım dün çok yoruldum.giremedim sahura kadar nerdeyse oturdular misafirlerim o yüzden bizde yemek yiyip yattık bugünde anca kalktım. bide geçmişi okudum baya çok yazmışsınız. şimdi ben bi abdest alıp dualarımız okumaya başlıyacam benim şimdi anlamadığım bişey var. okunan kişiye yapılan dualrın sayısını göremedim yani bahara 7 yasin 7 merytem süresi okunmuş sanırım bunuda bi liste halinde yapalım mı.çünkü anladığım kadarıyla çok yasin okunmuş sadece bahar değil diğere arkadaşlarada okunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?