Arkadaslar size bir sorum olacakti Kaan hocaya soyle bir mesaj yolladik:
Iyi Gunler Hocam
Size bir sorum olacakti, ben proxeed kullaniyorum,proxeedin yanina m-sure adli ilaci tavsiye edermisiniz?Bununla beraber caksir otu suyunu da tavsiye edermisiniz?
Hocanin cevabi su:
M-Sure da Proxeed gibi bitkisel içerikli destek amaçlı ilaçlardan. Birlikte, sabah akşam 1 tane kullanabilirsiniz ama bulması zor oluyor. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Çakşirotu da sizin için faydalı olabilir. Ancak bunlar mutlaka kullanılırsa iyi gelecek diye düşünülmemeli. Tamamen destek amaçlı ampirik karışımlar. Kendinizi kullanmak için mecbur hissetmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Benim kafam karisti sanki doktora biz sorunca basindan savmis gibi geldi,yani sormasak yazmayacakti.Sizce ne yapalim?Alalimmi almayalimmi?
Iyi Gunler Hocam
Size bir sorum olacakti, ben proxeed kullaniyorum,proxeedin yanina m-sure adli ilaci tavsiye edermisiniz?Bununla beraber caksir otu suyunu da tavsiye edermisiniz?
Hocanin cevabi su:
M-Sure da Proxeed gibi bitkisel içerikli destek amaçlı ilaçlardan. Birlikte, sabah akşam 1 tane kullanabilirsiniz ama bulması zor oluyor. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Çakşirotu da sizin için faydalı olabilir. Ancak bunlar mutlaka kullanılırsa iyi gelecek diye düşünülmemeli. Tamamen destek amaçlı ampirik karışımlar. Kendinizi kullanmak için mecbur hissetmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Benim kafam karisti sanki doktora biz sorunca basindan savmis gibi geldi,yani sormasak yazmayacakti.Sizce ne yapalim?Alalimmi almayalimmi?
günaydın arkadaşlar hoca doğru söylemiş çünku geçen ay bize menegon iğne m-sure proxeed verdi dün eşim tahlil yaptı sadece 2tane inmotil sperm çıktı anlayacağınız sperm çoğaltacak birşey yok m-sure bize yaramadi.
ekin arkadaş neden hemen bişey yazdımmı neden peşine düşüyorsun anlamadım neden pardon diyeyim pardon diyecek ben bişey yzmadım bu kadar boş lafları başlatanda sizsiniz ben sizin yazdıklarınızı cevaplamak bile istemedim kimsenin kalbini kırmamak için görmezden geldim ama çok tahrik edildik yazıyoruz yazıyoruz kimse görmüyor görmezden geliyorlar demekki arkadan atıp tutmalar daha kolay hep bunlar duruyor mesajlar sizin topikteki dedi kodumuzuda görüyorum kendiniz konuşurken hala laf yok ay esra bide dua vermişsin bişey olmamış gibi ben ona güldüm aman canım ikisi yüzünden duadamı yapılmıcak biz megzuyu haklı taraf oldugumuz halde hiç ne lafını açtık ne kimse dedikodu yaptı bizim topikte zaten kimsenin dedikodusu yoktur kimseden kimsenin arkasından konuşuldugunu daha görmedim ben kimseye laf atmıyorum dogruyu söylüyorum evet hepimizin derdi ortak zaten önemli olanda o ben sadece m-sürenin kimlere faydası olmuş kime olmamış onun peşindeyim çünkü çok pahalı bir ilaç alıp kullananların daha burda duymadık iyi ğeldiğini söyleyen kimse benim demek istediğimi anlayan anlıyor ..İstiyorumbebeğimi;
Arkadaşım biz M-surenin üreticileri değiliz.
Kullanıcısı bile değiliz.
Bizi üzen ve sinirlendiren nedir?Dün konuşuldu!
Hala neden imalı konuşmalar anlamış değilim.
Derdimize derman arıyorum!
Arıyoruz!.
Amacımızda, hedefimizde,derdimizde ORTAK..
Hakkınızda yanıldık, Pardon demek yerine halaaa laf atmalar..
Hiç bunların gereği yok!
Buna rağmen mevzuyu devam ettirmek istiyorsan buyur ettir.
Artık ne diyim..
selmacan demek ikitane çıktı cym plustan sonra bir ölü çıkmıştı degilmi benimkide cym plustan sonra bir ölü çıkmıştı iki tahlinin arasından nekadar zaman geçti sizde daha önce on nobeş sperm çıkıyordu degilmi belki geri anca düzeliyordur belki birdaki sefere daha çok çıkar cym plusu kullanmasaydı benimkinin çıkan sperm belkide canlı olacaktı canlı olsaydı hemen donduracaktık neyse kısmet degilmiş inşallah bidaki sefere biraz canlı çıkarda hemen dondururuz valla .m-sureyede verilen para yazık olmuş keşke çok çıksaydıda degseydi menegon proxeed de kullansan sadece aynı sonuç çıkardı yüzde seksen belkide daha çok çıkardı benim hiç güvenim yok bu tür ilaçlara keke dedikleri ğibi olsa hepimizin yüzünü ğüldürse bu ilaç neyse fazla bişey demiyeyim birileri bana gene sataşır neme lazım kel kazım ..
bu ilaçlar birşeye yaradığına inanmıyorum her ay tahlil yapıyoruz bizim canlı dondurulmuşlarımız var önumuzdekı ay tüpbebek tedavisine başlayacaz.ben genelde ayın 18veya20 adet olurum bu ay daha olmadım kim bilir belki hamilelik bizede nasipmiş test yapmaya korkuyorum herşeyin hayırlısı olsun...
arkadaskaer cym plus hormonlaridami etkiliyor.faydasini gorenler varmi?birdeki eczanelerde satiliyormu?
Iyi Gunler Hocam
Hocanin cevabi su:
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kızlarrrr keyifler nasıl....bugün hava ne güzel di mi ne sıcak ne soğukiftara da evde olmayacağım yemek derdim yok,giyinip süslenip çıkayım
bu arada dua olayı süper hızla devam ediyor...maşallah diyeyim...ben bugün okumaya çalışırım ama okuyamayabilirim birazdan çıkıcam çünkü. bakayım dedim hemen girdim yine özlüyorum sizi biraz girmesemmmm
Iyi Gunler Hocam
Hocanin cevabi su:
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
iyiyiz canım duaya hızla devam ederiz inş... sıra cemremde aslında bence biraz daha hızlı gitmeliyiz liste kalabalıkallah kabul eder inş...
BAHAR------------------------------------------5 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 2 yasin
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELAYT---------------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZEYNEP------------------------------------------
kızlar sıra cemremde... kim cemrem adına ne kadar ve hangi sureyi okuyacaksa bu listeyi kopyalayıp üzerine kaç tane okuyacağını eklesin... allah dualarımızı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?