bende katılabilirmiyim aranıza
tabi canım hemen ekliyorum senin adını da...
tabi canım hemen ekliyorum senin adını da...
teşekkür ederim cnm ama sorun bende eşimde değil
canım biz burada en kısa zamanda sağlıklı sıhatli doğacak bebişlerimize kavuşmak için her birimiz adına dua ediyoruz... senin adına da ederiz... allah kabul eder inş...
tamam canım benim için ettiğin tüm dualar seni bulur inş...
amın ınsallah baharcım sana ve butun burdakı evlat haretı cekenlere ne duva etımse aynısıda benım ıcın olsun eslerımız ıcın olsunnn allah bızlere ıkız ıkız versın ınsalllahhhhhhhh
kızlar sırada kım var?
canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallah
hangi duayi okuyoruz ??????belirledinizmi yasin disinda???anlamadim:44::44::44:BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DEMMİ-----------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
listede adını unuttuğum varsa kusura bakmasın, hatırlatsın lütfen...okuduğunuz duaları bu msjı alıntı göstererek yazın ki karışıklık olmasın...
siz yazdıkça ben listeye eklerim..peygamber efendimizin buyurduğu gibi günahsız ağızla dua edeceğiz bundan güzel ne olabilir.....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
bende okumak istiyorum ama su an adetim pazar baslayabilirim,pazar ve pazartesi okuyabildigim kadar okurum insaalllah cok super bir fikir Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?