Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
* Gece ve gündüzün birbiri ardınca gelip gittiğini gören insan halden hale dönmesine üzülmesin. Yani sevinç gidip üzüntü gelirse, üzüntü gidip sevinç gelirse, önem vermesin.
* Becereksiz kişiyi dost tutunmasınlar, becereksiz kişi ne dostluğa yarar, ne düşmanlığa.
* İnsan, bir işi bir defa yapıp sonra pişman olmuşsa, bir daha o işi yapmasın.
* Dostlarına düşman olan birisine niçin dost densin?
* Kendini bilge sanan bilgisizden sakın.
* Kendi nefsine haksızlık etme, güç eyleme. Yani nefsine elinden gelmeyecek işler buyurma.
* Doğru söylemek acıdır, ama sen doğru söyle.
* Düşmanının sırrını bilmesini istemiyorsan, dostuna da sırrını söyleme.
* Büyüklere küçük gözüyle bakma, çünkü büyükleri küçük görmek büyük ziyan getirir.
* Değersiz kişileri ölmüş bil, onları diri sayma.
* Beraberindeki kişilerden bir şey ummaktansa ölümü yeğ gör.
* Himmetsiz kişinin ekmeğini yemektense, aç ölmek daha iyidir.
* Kuşkunun yolunu yüz yerden bağlayacak olsan da, tecrübe etmediğin kişiye güvenme.
* Kendinden aşağı hısımlarına muhtaç olmaktan büyük dert yoktur.
* Kişinin, bilmediği şeyi iddia edip başaramamasından ve yalancı olmasından büyük ayıp yoktur.
* Elinden geldiği halde, kendisinden istenen bir işi bitirmeyen kişiden daha cimri kimse yoktur.
* Bir kişi senin aleyhinde bir söz söylese ve birisi de dostum diye o sözü sana yetiştirse, sen bu dostunu ondan beter düşman bil. Çünkü o düşman, arkandan konuşur, dostun ise yüzüne karşı söyler.
* Lüzumsuz yerlere göz dikmekten ve kulak vermekten daha büyük dert olmaz.
* İnsan her şeyi bilgisizlerin şerrinden saklayabilir, ama bilgisini kendi şerrinden saklayamaz.
* Halkın, senin iyiliğini söylemesini istiyorsan, kimsenin kötülüğünü söyleme.
* Dostlarının az olmasını istemiyorsan kindar olma.
* Dünyada zahmet çekmemeyi, kolaylıkla ömür sürmeyi istiyorsan, kendi işine bak, başkasının işine karışma.
* Seni delilerden saymamalarını istiyorsan ele geçmeyecek bir şeyi isteme.
* Daima alnın ak, yüzün pak olmak istiyorsan, utanmayı iş edin.
* Aldanmamak istiyorsan, tecrübe edilmiş işleri bırakıp tecrübe edilmemiş olanlara yapışma.
* Mahcup olmak istemiyorsan, katkın olmayan yerden bir şey götürme.
* Perdenin yırtılmasını istemiyorsan, kimsenin perdesini yırtma.
* Arkandan gülünmesini istemiyorsan, elinin altındakileri iyi besle.
* Pişmanlıktan uzak olmayı istiyorsan gönül arzusunu iş edinme.
* Zeki kişilerden olmayı istiyorsan kendini başka birinin aynasında gör. Yani bir kişinin yaşantısına bak, yaptığı iş iyi midir, kötü müdür? Eğer ondaki gibi sende de kötü bir iş varsa, bilirsin ki bu işlediğin iş kötüdür ve iyi işi de kendinde görürsün. Böylece işinin iyisini kötüsünü göstermek için o kişi sana ayna olmuş olur.
* Korkusuz olmayı istiyorsan, halkla kavga etme, onları inciticilerden olma.
* Sana hürmet etmelerini istiyorsan başkalarının hürmetini gözet.
* Halkın senin sözünle iş görmesini istiyorsan, önce sen kendi sözünle iş gör.
* Halk içinde herkesten büyük olmayı istiyorsan nimetini bol eyle, 'Tuzunun, ekmeğinin hakkı için' diyenleri çok edin.
* Eğer bütün gönüllerde yerinin olmasını istiyorsan, sözünü bütün gönüllere uyacak biçimde söyle.
* Kâmillerden olmak istiyorsan, kendine lâyık görmediğin bir işi başkasına da lâyık görme.

istiyorumbebeyimi..canim benim tarifini aldim otun isimlerinide yazdim..canim bu macun disinami cikariyor yoksa cogaltiyormu..anam bunlari herifler yese kiz nolur adamlarin halleri yerlerinde duramazlar beeabirde ben yurt disindayim ya kim getirecek bacim benim ama yinede kimse gitse isterdim valla..denemekte fayda var cunki baya faydali bitkiler..rabbim rast getirsin sagolasin sekercimm bilgin icin..

canım benim adam coşsun işte sende bayram edersin kız . dışınada çıkara bilir spermmi tabi çıkmazsa en azından tesede daha kaliteli spermme sepep olur yurt dışına kargo götürse ben sana yollarım ama bizim kargo götürmüyor yurt dışına .ama sen şuan tedaviye başladın inşallah bişeye gerek kalmaz busefer tutar bebegin inşallahh.

istiyorumbebeğimi07 nasılsın iyisindir inş.yarın o dediğin esen laboratuarına sperm tahlili için gideceğiz eşimle.yarın sonuç ne çıkacak bakalım.antalya tüp bebeğin yağtığı düzenbazlığı görünce biraz ümidimiz var emre beyde çıkış bekliyordum sizden demişti zaten.galiba bu laboratuar santrifujlu yıkamalı sistem kullanıyormuş galiba.90 tl imiş ücreti ben 160 tl diye biliyordum.bakalım sizin yaptığınız gibi eşimde rica edecek iyi incelemeleri konusunda.1-2 tane bile bizim için çooooooooooooookkkk önemli.bayramdan sonra istanbula annemlere gideceğz gitmişken emre beye muayene için gideceğiz ve de umut tüp bebekte de sperm tahlil yaptıracağız.dua edin de sperm çıkışı olsun eşimde bende ağlarım herlade :95::95::95:

herkese slm arkadaşlar ne güzel yasin suresi meryem suresi okunuyor allah razı olsun herkesten bend efırsat buldukça okumaya çalışıyorum bu arad meliselam hamiileymişsin canım benim çok sevindim hatırlıyormusun bilmiyorum bu siteye ilk katıldığında sana demiştim içime doğuyor sen kesin burdan hamile ayrılcan diye bak oldu allahım tamamına erdirsin darıısı hepimizin başına inşallah

canim valla biraz agirlik coktu robot gibiyim sen nasilsin masalim.okudugumu duayi listeyemi yazicaz ben anlamadim pek

evet canım sıra kimdeyse ona okuyum kopyala yapıştır yapıcaz yazıcaz çok basit.....biz de yeni geldik eve kaynanamlara gittik yemeğe..bugün ordaydım..uğraştık durduk set üstününcamı patlamış dün..her taraf tuz buz cam...kaynım trafik kazası geçirdi kötü bi durum yok ama araba biraz zarar görmüş..benim de durmadan elime attığım ya kırılıyor ya çatlıyor anlamadık biz de....dün tost makinesi bozuldu mesela..durduk yerde...kaç yıldır kullanıyorum tık dememişti..:44ua ediyorum Allah beterinden korusun

alah okuyandan ve okmayandan razı olsun ama ne olur bıraz gayret edıp bıtırelım ne olur:44::44::44::44::44:

sana okundu mu kimde sıra canım

BAHAR------------------------------------------3 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DEMMİ-----------------------------------------
DURUDENİZDERYA------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 meryem
MASAL -----------------------------------------
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELAYT---------------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SELMACAN-------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZEYNEP------------------------------------------
kızlar sıra cervanda... 4 yasin 6 meryem suresi kaldı kim okuyacaksa bu listeyi kopyalayıp üzerine kaç tane okuyacağını eklesin... hadi kızlar hızlanalım biraz liste kalabalık... sonra çiçeğe geçicez... allah dualarımızı kabul etsin...

CEMREM----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 yasin
kızlar sıra cervanda... 3 yasin 6 meryem suresi kaldı kim okuyacaksa bu listeyi kopyalayıp üzerine kaç tane okuyacağını eklesin... hadi kızlar hızlanalım biraz liste kalabalık... sonra çiçeğe geçicez... allah dualarımızı kabul etsin...

CEMREM---------------------------------------- 4 yasin
MASAL -----------------------------------------1 yasin

geçmiş olsun canım allahtan kaynına bişey olmamış... bu kadar aksilik arka arkaya sizi bulmuş allah beterinden korusun canım benim... sen gittin geldin biz anca cemremi bitirebildik hiç ilerleme yok neyazıkki... diğer arkadaşlara yetişemiycek ona üzülüyorum

o cervana bana degl yanlıs oldu pardon

canım burdayım kusara bakma canım ya işim vardı şimdi gördüm... maşşallah benim arkadaşıma ne de güzel okuyor öyle bak sadece 1 meryem suresi kaldı kız ben seni çok seviyorum ya tatlım benim

Bitanemsin bende seni seviyorum çok bekledim seni sende okuyorsan fazla okumayayım diyecektim 1 tane okudum sadece yoksa 2 siinide bitiridim senden ses gelmeyince bende çıkmak zorunda kaldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…