o cervana bana degl yanlıs oldu pardon
evet canım sıra kimdeyse ona okuyum kopyala yapıştır yapıcaz yazıcaz çok basit.....biz de yeni geldik eve kaynanamlara gittik yemeğe..bugün ordaydım..uğraştık durduk set üstününcamı patlamış dün..her taraf tuz buz cam...kaynım trafik kazası geçirdi kötü bi durum yok ama araba biraz zarar görmüş..benim de durmadan elime attığım ya kırılıyor ya çatlıyor anlamadık biz de....dün tost makinesi bozuldu mesela..durduk yerde...kaç yıldır kullanıyorum tık dememişti..:44ua ediyorum Allah beterinden korusun
ben okudum yasınlerı canım ben daıma takıp edemıyorum okuyup sonra sıra kımdeyse ben duasını sonra yapsam olur mu he canım
canım zaten okuyan kişi çok az hiç ilerlemiyor sıra öyle yaparsan herşey iyice karışır... cervanın 3 yasini kaldı canım sen 4 yaşmışsın fazladan okuma 6 taede meryem suresi kaldı...
tmm ben 2 tane meryem suresı okuycam
nazar çıkıyor canım nazarrr. allah kem gözden korusun seni inşallah
amin canım hepimizi....Allah kötü gözlerden korusun herkesi...Kötülere fırsat vermesin.
eseslim kız tefriciyeyi bitiremiyom dipteyim,sondayım,depresyondayımtefriciyenin daha yarısındayım
sen de okuyosun ya onçün sana sordayım dedim sende durumlar nasıl...
selam kızlarrr ben geldimmm.liste pek ilerlememişherkesin işi var galiba çok fazla ilerletemeyiz böyle giderse kızlar napalım biliyomusun şimdiye kadar okuyanlara okuyalım listede görünüyo zaten gerisini silelim girmiyolr galiba eğer talep ederlerse tekarar okuruzz olmazmııı yoksa bitmeyecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?