kim istiyorsa okuruz...tekrar liste yaparız sana okuyalım bitsin..sonra sorarız beni listeye alın okurum diyeni listeye dahil ederiz..olmaz mı
liste çok karıştı canım ben okuurm bana okuyum dendi ama kimse okumadı kaldık yine 4 kişi gece takımı arakadaşlar. şimdi bahara okundu cevranada az kaldı onu bitirelim sana okuyalım canım sonrada bana okumak isteyenlere de sonradan ilave edip okuyalım olurmu
kızlar türk kahvesi yaptım eşime içiyoruz ben de bi taraftan size yazıyorumkahve de iyi geliyormuş ya spermlere artık kaan hocanın diyete girdik canlar...bi de size ne dicem geçen balıkçının önünden geçiyordum alayım dedim baktım hepsi dondurulmuş...hangi balığın mevsimi şu an ben bu donmuşlara uyuz oluyorum.tazesini bulup alayım yaa
ne güzel eşinle keyif yapıyorsun masalcım ya ben de bugün yalnızım eşim işi nedeniyle bugün antalyaya gittio tedavi görürken uzunca bi süre ayrı kaldık ben balıkesirde o izmirde ege üniversitesinde... şimdi nezman ayrı kalsak kendimi yine o günlerdeki gibi kötü hissediyorum... allaha şükür o günleri atlattık ama ben yine de mahsun oluyorum işte... yalnız olmak çok kötü
bahar,cervan,çiçek.eseslim,hep,istiyorum bebeğimi,lamyay,masal,nur efsan,toana şimdiye kadar tüm okuyanlar bunlar mıdır dğru mu atladığım varsa kusura bakmayın....az değiliz aslında...topiğe girmeyenleri çıkaralım listeden...ama bu kişileri asla çıkarmamak lazım okudular bu kişiler..diğerlerine de diyecek bişeyim yok tabi herkes okumak zorunda değil...
bahar,cervan,çiçek.eseslim,hep,istiyorum bebeğimi,lamyay,masal,nur efsan,toana şimdiye kadar tüm okuyanlar bunlar mıdır dğru mu atladığım varsa kusura bakmayın....az değiliz aslında...topiğe girmeyenleri çıkaralım listeden...ama bu kişileri asla çıkarmamak lazım okudular bu kişiler..diğerlerine de diyecek bişeyim yok tabi herkes okumak zorunda değil...
canlarım eşim bugün yeni ilaçlara başladı (proxed-m sure -endol.inşallah faydasını görürüz bakalım 1 ay sonra tahlil yapıcazz işe yarayıp yaramadığı belli olur herhalde..
liste çok karıştı canım ben okuurm bana okuyum dendi ama kimse okumadı kaldık yine 4 kişi gece takımı arakadaşlar. şimdi bahara okundu cevranada az kaldı onu bitirelim sana okuyalım canım sonrada bana okumak isteyenlere de sonradan ilave edip okuyalım olurmu
evet canım seninle masalınkini okuyalım başka varmıydı listede bilmiyorum varsa okuyan onunkini okuyalım bitirelim olmazmı yoksa çok sinirleniyorum habire okuyun kızlar deyip duruyoruz
ne güzel eşinle keyif yapıyorsun masalcım ya ben de bugün yalnızım eşim işi nedeniyle bugün antalyaya gittio tedavi görürken uzunca bi süre ayrı kaldık ben balıkesirde o izmirde ege üniversitesinde... şimdi nezman ayrı kalsak kendimi yine o günlerdeki gibi kötü hissediyorum... allaha şükür o günleri atlattık ama ben yine de mahsun oluyorum işte... yalnız olmak çok kötü
canımmm kıyamam ben sana ALLAH birdaha yaşatmasınsana o günleri tabii eşinede...
aşağıya yazdım okumuşları...gözden kaçmış olan yoktur inşallah..alfabetik sırayı bozmayalım canlarım..yarın girenler yazarlar biz de yeni liste yaparız...cervana okunana kadar yeni liste oluşur..
habire okuyun deme sebebimiz ramazanda yetişsin diye ama Rabbim gönlümüzdekini biliyor ne de olsa.ben onlara okuyunca kendime okuduğumdan daha çok mutlu oluyorum...o bana daha makbul geliyor..
ama sadece bana okuyun deyip kimse için bişey yapmayanlara kızmayın lütfen biz okuyalım Allah karşımıza çıkaracaktır..topiğe girmeyenleri çıkarırız o kolay....benim fikrim bu yani ama uyarım ben..hatta bana okumasalar bile darılmam çünkü benim bana dua edilsin diye bi kaygım yok...karşılıklı yapmıyorum çünkü....ben okurum kimeyse farketmez..
canım ya artık birliktesiniz geçmiş gitmiş üzülme tatlımmmm yane güzel eşinle keyif yapıyorsun masalcım ya ben de bugün yalnızım eşim işi nedeniyle bugün antalyaya gittio tedavi görürken uzunca bi süre ayrı kaldık ben balıkesirde o izmirde ege üniversitesinde... şimdi nezman ayrı kalsak kendimi yine o günlerdeki gibi kötü hissediyorum... allaha şükür o günleri atlattık ama ben yine de mahsun oluyorum işte... yalnız olmak çok kötü
inşallah işe yarar kuzum..dikkat edin endol bizde mide ve vertigo sıkıntısı doğurdu bebekim...canlarım eşim bugün yeni ilaçlara başladı (proxed-m sure -endol.inşallah faydasını görürüz bakalım 1 ay sonra tahlil yapıcazz işe yarayıp yaramadığı belli olur herhalde..
canım ben şimdi bana, cemreme ve cervana okuyanları kontrol ettim... senin yazdıkların dışında cemrem, melayt ve trobled var... yani toplamda 13 kişiyiz
canlarım eşim bugün yeni ilaçlara başladı (proxed-m sure -endol.inşallah faydasını görürüz bakalım 1 ay sonra tahlil yapıcazz işe yarayıp yaramadığı belli olur herhalde..
saol canım allahım bidaha göstermesin... ama bi iş çıkıyor biyere gitmek zorunda kalıyor ben yine yalnız kalıyorum... siz de öyle değil misiniz evde tek başına olmak çok sıkıcı... bide biz çok ayrı kaldığımız için daha da zor geliyor... keşke bi çocuğumuz olsa da hayatımızı renklendirse mutluluğumuza mutluluk katsa... öyle değil mi arkadaşlar...
valla 4 kişi okuyoruz anladımğım kadarıyla. ne derseniz ben yaparım
eselim bende dun okudum ama bugun adet oldum valla allah sahid yoxsa dun bahara okudum meryem suresi birde bem analmamisdim hepimizin adini saydim ve okudummm bugunde okucaktim ama adet oldum yoxsa nevar ki 13 dq meryem suresini bitiriyordum ben yarim turkcemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?