Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kim istiyorsa okuruz...tekrar liste yaparız sana okuyalım bitsin..sonra sorarız beni listeye alın okurum diyeni listeye dahil ederiz..olmaz mı

liste çok karıştı canım ben okuurm bana okuyum dendi ama kimse okumadı kaldık yine 4 kişi gece takımı arakadaşlar. şimdi bahara okundu cevranada az kaldı onu bitirelim sana okuyalım canım sonrada bana okumak isteyenlere de sonradan ilave edip okuyalım olurmu

evet canım seninle masalınkini okuyalım başka varmıydı listede bilmiyorum varsa okuyan onunkini okuyalım bitirelim olmazmı yoksa çok sinirleniyorum habire okuyun kızlar deyip duruyoruz

ne güzel eşinle keyif yapıyorsun masalcım ya ben de bugün yalnızım eşim işi nedeniyle bugün antalyaya gitti o tedavi görürken uzunca bi süre ayrı kaldık ben balıkesirde o izmirde ege üniversitesinde... şimdi nezman ayrı kalsak kendimi yine o günlerdeki gibi kötü hissediyorum... allaha şükür o günleri atlattık ama ben yine de mahsun oluyorum işte... yalnız olmak çok kötü

bahar,cervan,çiçek.eseslim,hep,istiyorum bebeğimi,lamyay,masal,nur efsan,toana şimdiye kadar tüm okuyanlar bunlar mıdır dğru mu atladığım varsa kusura bakmayın....az değiliz aslında...topiğe girmeyenleri çıkaralım listeden...ama bu kişileri asla çıkarmamak lazım okudular bu kişiler..diğerlerine de diyecek bişeyim yok tabi herkes okumak zorunda değil...

canımmm kıyamam ben sana ALLAH birdaha yaşatmasınsana o günleri tabii eşinede...

evet canım diğerlerini silelim sonra katılmak isterlerse girerler yine...

canlarım eşim bugün yeni ilaçlara başladı (proxed-m sure -endol.inşallah faydasını görürüz bakalım 1 ay sonra tahlil yapıcazz işe yarayıp yaramadığı belli olur herhalde..

cemrem var bide canım oda okudu

canlarım eşim bugün yeni ilaçlara başladı (proxed-m sure -endol.inşallah faydasını görürüz bakalım 1 ay sonra tahlil yapıcazz işe yarayıp yaramadığı belli olur herhalde..

inşallah faydasını görrsünüz canım. tedavinizi olumlu sonuçlarla elinize alırsınız inşallah sonrada bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahhh

canım ben şimdi bana, cemreme ve cervana okuyanları kontrol ettim... senin yazdıkların dışında cemrem, melayt ve trobled var... yani toplamda 13 kişiyiz

evet canım seninle masalınkini okuyalım başka varmıydı listede bilmiyorum varsa okuyan onunkini okuyalım bitirelim olmazmı yoksa çok sinirleniyorum habire okuyun kızlar deyip duruyoruz

aşağıya yazdım okumuşları...gözden kaçmış olan yoktur inşallah..alfabetik sırayı bozmayalım canlarım..yarın girenler yazarlar biz de yeni liste yaparız...cervana okunana kadar yeni liste oluşur..
habire okuyun deme sebebimiz ramazanda yetişsin diye ama Rabbim gönlümüzdekini biliyor ne de olsa.ben onlara okuyunca kendime okuduğumdan daha çok mutlu oluyorum...o bana daha makbul geliyor..
ama sadece bana okuyun deyip kimse için bişey yapmayanlara kızmayın lütfen biz okuyalım Allah karşımıza çıkaracaktır..topiğe girmeyenleri çıkarırız o kolay....benim fikrim bu yani ama uyarım ben..hatta bana okumasalar bile darılmam çünkü benim bana dua edilsin diye bi kaygım yok...karşılıklı yapmıyorum çünkü....ben okurum kimeyse farketmez..

Allah kimseyi yanlız bırakmasın inşallahhh. o günler geride kaldı canım önümüze bakalım ileride güzel günler bizi bekliyor

canımmm kıyamam ben sana ALLAH birdaha yaşatmasınsana o günleri tabii eşinede...

saol canım allahım bidaha göstermesin... ama bi iş çıkıyor biyere gitmek zorunda kalıyor ben yine yalnız kalıyorum... siz de öyle değil misiniz evde tek başına olmak çok sıkıcı... bide biz çok ayrı kaldığımız için daha da zor geliyor... keşke bi çocuğumuz olsa da hayatımızı renklendirse mutluluğumuza mutluluk katsa... öyle değil mi arkadaşlar...

aynen canım karşılıklı yapsak olmaz zaten böyle şeyler karşılıksız olmalı. zaten önemli olan kendimize okumak değil Allah görüyor ne için okunduğunu inşallah kabul olur.

canım ya artık birliktesiniz geçmiş gitmiş üzülme tatlımmmm ya
inşallah işe yarar kuzum..dikkat edin endol bizde mide ve vertigo sıkıntısı doğurdu bebekim...
canım ben şimdi bana, cemreme ve cervana okuyanları kontrol ettim... senin yazdıkların dışında cemrem, melayt ve trobled var... yani toplamda 13 kişiyiz

ay onlar valla aklımdaydı...nasıl yazmamışım:44ardon canlarım...13 kişi hiç az değil..yarın beni de alın diyen olursa yine alalım listeye alfabetik sıra ile listeleriz..olur mu şekerler

inş ilaçların hepsi eşine şifa olur tatlım ve en kısa zamanda ikizlerinizi kucağınıza alırsınız ve biz de zevkten dört köşe oluruz

canım hiç yaşamadığım için bilemiyorum eşimle 1 gün bile ayrı kalmamışızdır eşim memur olduğu için öyle şehir dışı işleri falan olmuyo ama seni anlayabiliyorum sağlık sorunlarıyla ilgili ayrılık olmasında iş için olana katlanılıyo bir kaç gün.eskiyi sil at kafanda artık güzel sağlıklı günler bekliyordur sizi inşallah.birde bebişiniz olsun ohhh deymeyin ozaman keyfinize...

kızlar önümüz bayram şimdi herkes bebek bebek diye taciz ederaz önce de komşu iki saat konuştu sinir oldummmmmmm
kalabalığa girmekten hoşlanmıyorum artık...herkes bebek soruyor

valla 4 kişi okuyoruz anladımğım kadarıyla. ne derseniz ben yaparım

eselim bende dun okudum ama bugun adet oldum valla allah sahid yoxsa dun bahara okudum meryem suresi birde bem analmamisdim hepimizin adini saydim ve okudummm bugunde okucaktim ama adet oldum yoxsa nevar ki 13 dq meryem suresini bitiriyordum ben yarim turkcemle

anladım canım sorun deil okukların için allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…