canlarım dua okuyunca kime okuyorsanız ona niyetlenin dilinizle de söyleyin şu arkadaşıma okuyorum şu niyetini gerçekleştirmesi için diye.hatta bi tane yasinden sonra okunan türkçe dua var onu okusanız daha güzel olur..sadece çocuk için değil, hem evimizi gönlümüzü nurlandırması için,kazadan beladan koruması için rabbime bol bol dua edin canlarım kendinize okur gibi itinalı olacağınıza eminim...hadi bakalım kızların gücüüüüüüü
masalcığım öncelikle testlerinizin sonucu iyi çıkmış gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda hamilelik testi yaparsında onunda sonucu güzel çıkar burda halayını çekeriz
Baharcığım emeğine sağlık allah razı olsun okuyan vede okumak isteğipte okuyamayan herkese çok teşekküre ediyorum .bende 2 gündür yoktum sanki kaçmışım gibi görünmek istemiyorum .hepiniz hakkınızı helal edin bende hatimimi bitirmeye çalışıyordum.bu arada okuduğum hatmimide bağışlıyorum burdaki arkadaşlara vede kendilerinden bi haber olduğumuz diğer din kardeşlerimize inşallah rabbim en yakın zamanda anne baba olmayı nasip etsin.bunun haricinde 1 cevşen okudum inşallah bana ne kadar isterseniz dua verebilirsiniz.hasta olan arkadaşlarda tesbih çekebilirler.
BAHAR------------------------------------------3 yasin 2 meryem
CEMREM----------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 meryem
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------4 yasin
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------2 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
aldık bile:))Melisela canım hayırlı olsun inşallah değerin katlanırda ikiz bebeklerin sana tutunur rabbim bu mübarek günlerin hatrına bütün isteğenlere vede bana da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.masalcığım birşey rica edebilirmiyim jklm arkadaşım bu aralar pek girmiyor ama bildiğiniz gibi tedavide lütfen onuda listeye alabilirmiyiz.çok teşekkür ederim.
e hayatım 7 yasini tamamlamıştık duasını yapmadınsa onu sıradaki arkadaşa yazalımBAHAR------------------------------------------3 yasin 2 meryem
CEMREM----------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 meryem
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------4 yasin
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------2 meryem
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
masalcım gözünaydın bebeğim ne güzel bir haber verdin bugün çok sevindimmm...
canım benim çiçeğin yasinleri bitti 1 meryem suresi kaldı istersen onu oku yada ondan sonra sıra eseslimde ona geçince eseslime okursun 4 yasini...
masalcım hadi gözün aydın inşallah allh devamını getirsin seneye en geç buzamanlarada hamileliğini kutlayalım canım benim ..
Baharcığım bana mıyazdın anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?