Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben şimdi dışarı çıkmak zorundayım 1 saate gelicem gelince okumaya devam edicem akşam yemek derdim yok iftara kadar okurum okuyabildiğim kadar. öpüyorum sizi

CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 2 yasin
ESESLİM---------------------------------------1 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 yasin
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... çiçeğin 2 yasin 4 meryem suresi kaldı... okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup

herkesler nerdelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bitirelim ne olur dualarımızı

cemremcim yine listeyi karıştırmışsın canım daha öncede böyle oldu lütfen biraz dikkat et tatlım sen okumak istiyorsan kaç tane okuyacağını söyle biz listeye ekleriz böyle olmuyor... beni silmişsin çiçeğin karşısına 2 yasin yazmışsın tamamen başka bi liste olmuş... arkadaşlar lütfen biraz dikkatli olalım...

Son düzenleme:
BAHAR------------------------------------------3 yasin 2 meryem
CEMREM----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... çiçeğin 2 yasin 4 meryem suresi kaldı... okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

hayır senı sılmedım kopyalamadım bıttı dıye ben o 2 yasını cıcege okuyorum zaten canım

hayır senı sılmedım kopyalamadım bıttı dıye ben o 2 yasını cıcege okuyorum zaten canım

ne demek bitti canım ya ozaman benim nekadar okuduğumu nerden anlayacaklar... eksik diye başka arkadaşlarda okuyacak fazladan okunmuş olacak... zaten liste ilerlemiyor bide böyle hatalar yaparsak hiç ilerlemez ben sana söyleyeyim... tamam çiçeğe 2 yasin okuyacaksan kendi adını karşısına yazacaksın 2 yasin diye çiçeğin karşısına değil... sen daha olayı anlamamışsın canım... bak tekrar söylüyorum sen ka. tane okuyacağını söyle biz ekleriz... sakın da yanlış anlama benim amacım doğru bişekilde surelerin okunması karışıklık olmaması... başka bi amacım yok... zaten liste ilerlemiyor ramazan bitmeden herkese okunsun istiyoruz...

CEMREM----------------------------------------2 yasin
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... çiçeğin 4 meryem suresi kaldı... okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

e neden kızdın ınsan hata yapamaz mı ben ılerlesın dıye senın gıbı cabalamaya calısıyorum tamam ben okurum kıme okudumu yazarım sız lısteye eklersınız

e neden kızdın ınsan hata yapamaz mı ben ılerlesın dıye senın gıbı cabalamaya calısıyorum tamam ben okurum kıme okudumu yazarım sız lısteye eklersınız

canım ben kızmıyorum ki özellikle yazdım amacım listenin doğru bişekilde ilerlemesi herkese ramazan bitmeden okunması diye... biliyorum seninde çabaladığını ben sana sen çabalamıyorsun demedim ki sadece listeyi karıştırıyorsun dikkat et dedim eğer ben seni kızdırdıysam kusura bakma

estağfurullah kızmadın sasırdım sadece bız bırbırımız ıcın dua edıp el acıyoruz kızmak gucenmek olmaz aramızda canım

estağfurullah kızmadın sasırdım sadece bız bırbırımız ıcın dua edıp el acıyoruz kızmak gucenmek olmaz aramızda canım

haklısın canım benim ben sadece uyarmak istedim... iyi ne ben sana kızdım ne de sen bana sorun çözülmüş oldu allahım inş herkes gayret ederde herkese okumuş oluruz... bide biz en önde olduğumuz için saolsun arkadaşlar bize okudular ben de herkese okunsun istiyorum... allahım inş dualarımızı kabul eder bebişlerimize kavuşuruz

bız yaptırdık canım zatennnnnnn
1 defa
malesefff tutmadı
2. ye gececez
su esımın durumunu tam anlayıp

esracım üzme kendini bak sizin şansınız daha yüksek inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine... kaan hoca ne diyor şimdi genetik testini istemedi mi daha...

o ne zaman aldı ki ben tamam okurum dedim anlaştık ve okudum 2 meryem onun niyetine ama eğer oluyosa çiçeğe diye niyetimi değiştireyim...

canım benim eseslim senden önce almıştı sen farketmemişsin sen ben okuyayım deyince masal da ben de sen çiçeğe oku diye yazdık ama sen çabuk çıktın galiba görmemişsin...öyle yap canım cervanın ki bitti cünkü... çiçek için niyet et ona dua oku seni çiçeğe yazayım...

Son düzenleme:
CEMREM----------------------------------------2 yasin
NURSEN----------------------------------------2 meryem
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... çiçeğin 2 meryem suresi kaldı... okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.

canlarım dua okuyunca kime okuyorsanız ona niyetlenin dilinizle de söyleyin şu arkadaşıma okuyorum şu niyetini gerçekleştirmesi için diye.hatta bi tane yasinden sonra okunan türkçe dua var onu okusanız daha güzel olur..sadece çocuk için değil, hem evimizi gönlümüzü nurlandırması için,kazadan beladan koruması için rabbime bol bol dua edin canlarım kendinize okur gibi itinalı olacağınıza eminim...hadi bakalım kızların gücüüüüüüü

masalcığım öncelikle testlerinizin sonucu iyi çıkmış gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda hamilelik testi yaparsında onunda sonucu güzel çıkar burda halayını çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…