pardon tamam eseslime olsun ozaman sırda o var galiba meryem okuyayım bitane yasini sabah okumuştum şuan iş yerindeyim akşama okurum okursanm yazarım bayy.
pardon tamam eseslime olsun ozaman sırda o var galiba meryem okuyayım bitane yasini sabah okumuştum şuan iş yerindeyim akşama okurum okursanm yazarım bayy.
BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------4 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 meryem
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese...... okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
MASALcigim genetik test temiz cikmis gözün aydin insallah bundan sonrasida güzel olur
Arkadaşlar ben geldim ben okuyayım mı kendime değilde sıradakine okuyayım olurmu ?karışırmı liste
yok canım benim öyle yapmayalım çok karışır sonra... seninkiler bitsin diğer arkadaşa geçince okursun...
canım benim eseslim senden önce almıştı sen farketmemişsin sen ben okuyayım deyince masal da ben de sen çiçeğe oku diye yazdık ama sen çabuk çıktın galiba görmemişsin...öyle yap canım cervanın ki bitti cünkü... çiçek için niyet et ona dua oku seni çiçeğe yazayım...
Tamm canım ben boş durmayayım diye dediydim bekliyim o zman
eseslim çok okumak istiyorsan oku herkes için oku listeye al.mayız bebekimmmm
regl olan arkadaşlarımız siz de tespih çekin esma okuyun,salavat getirin hepimiz için.....ben izinliyim deyip oturmak yoooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?