liste çok karıştı canım ben okuurm bana okuyum dendi ama kimse okumadı kaldık yine 4 kişi gece takımı arakadaşlar. şimdi bahara okundu cevranada az kaldı onu bitirelim sana okuyalım canım sonrada bana okumak isteyenlere de sonradan ilave edip okuyalım olurmu
kizlar bende okudum dua ama listeye yazamadim simdi yaziyorum
BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------4 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 meryem
MELAYt--------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
kizlar bu liste olayini pek anlamadim ben.YASIN . KENZUL ARS DUASI;AMENER RESULU VE TUM NAMAZ SURELERINI OKUDUM;MERYEM SURESINI INTERNETTEN OKURUM ARTIK EVDE YOKMUS;BUGUN CERVANDAMI SIRA BUGUN OKUYAMADIM YENI GELDIM EVE.SIMDI OKUYUM ALLAH IZIN VERIRSE CERVANA 1 YASIN 1MERYEM
kızlar saat 00,00 itibariyle 26 yaşına girdim bugün benim doğum günüminş yeni yaşım bana sağlıklı sıhatli olarak doğacak ikizlerimi getirir
BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------4 yasin
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------2 meryem
MELAYt--------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------1 meryem
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
kizlar bu liste olayini pek anlamadim ben.YASIN . KENZUL ARS DUASI;AMENER RESULU VE TUM NAMAZ SURELERINI OKUDUM;MERYEM SURESINI INTERNETTEN OKURUM ARTIK EVDE YOKMUS;BUGUN CERVANDAMI SIRA BUGUN OKUYAMADIM YENI GELDIM EVE.SIMDI OKUYUM ALLAH IZIN VERIRSE CERVANA 1 YASIN 1MERYEM
canım dur dur sen çok geriden geliyorsunsıra eseslimde sen ona 1 tane meryem suresi okuyacağını söylemiştin şimdi onun 2 meryem suresi kaldı sonra hep e geçicez... listenin son halini ekliyorum ben...
canım sen kaç tane okudun söyle ben eklerim listeye...
canım dur dur sen çok geriden geliyorsunsıra eseslimde sen ona 1 tane meryem suresi okuyacağını söylemiştin şimdi onun 2 meryem suresi kaldı sonra hep e geçicez... listenin son halini ekliyorum ben...
BAHARCIM ESESLIM BESINCI SIRADA AMA BUGUN 3.GUN;BEN YINE ANLAMADIM AMA BEN KIME VE KAC TANE OKUYACAGIM ONU SOYLEYIN OZAMAN;
ay valla ne ıyı olur yapamadım ben;meryem suresını artık netten okurum yasın dua kıtabı var onları okudum ben.az once yazmıstım.ama bugun yarın adet olabılırım adet olursam bıtınce devam ederım
cnm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun ben artık tüp düşünüyorum eşim bir yık bekliyorum diyor o ikiz istiyor bende olmaz tedaviye başlıyalım diyorum
TAMAM CANIM BEN SIMDI ESESLIME OKUYACAGIM ABDESTIMI ALIYIM OZZAMAN sende listeye yazarsin canim benim okudugumutamam tatlım sen eseslim için söz verdiğin 1 meryem suresini oku gerisini sonra okursun...
BAHARCIM ESESLIM BESINCI SIRADA AMA BUGUN 3.GUN;BEN YINE ANLAMADIM AMA BEN KIME VE KAC TANE OKUYACAGIM ONU SOYLEYIN OZAMAN;
canımcım gün gün gitmiyoruz... geç başladığımız için sürekli okuyoruz bittikçe diğer arkadaşa geçiyoruz ramazana kadar herkese okuyabilelim diye... bana, cemreme, cervana ve çiçeğe okundu... eseslimin de 2 meryem suresi kaldı... onlarda bitince hep arkadaşımıza geçicez anlatabildim mi tatlım
TAMAM CANIM BEN SIMDI ESESLIME OKUYACAGIM ABDESTIMI ALIYIM OZZAMAN sende listeye yazarsin canim benim okudugumu
canımcım gün gün gitmiyoruz... geç başladığımız için sürekli okuyoruz bittikçe diğer arkadaşa geçiyoruz ramazana kadar herkese okuyabileli diye... bana, cemreme, cervana ve çiçeğe okundu... eseslimin de 2 meryem suresi kaldı... onlarda bitince hep arkadaşımıza geçicez anlatabildim mi tatlım
iyi geceler nasılsın cnm ben sabaha 1 meryem süresi okuyabilirim 1 de yasini şerif arkadaşa
iyi geceler nasılsın cnm ben sabaha 1 meryem süresi okuyabilirim 1 de yasini şerif arkadaşa
zeynepcim yasinler bitti istersen 2 tane meryem suresi okuda esesliminkiler bitmiş olsun olmaz mı...
zeynepcim yasinler bitti istersen 2 tane meryem suresi okuda esesliminkiler bitmiş olsun olmaz mı...
tamam cnm ama sabaha okuyabilirim okuyunca yazarım 2 meryem süresi okurum kaçar tana okuyosunuz hem yasin hemde meryem süresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?