Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hoşbuldum benim sağ tüpüm kapalı tek problem o görünürde

hımmm eşinle ilgili problem yok yani ee canım sen bu sayfayı nerden buldun burası erkek infertilitesi için açılmış bi sayfa..yanlış anlama tatlım tabikii geliceksin sakın yanlış anlama iyiki burdasın da merak ettim..

kızlar hepinize iyi sahurlar...ben iftardan sonra regli oldum.7 gün gecikmişti, çok sevinmiştim ama olmadı. surelerin bitmesi için kardeşimden rica edicem. gerçekten çok daha fazlasını okumak istiyordum.5 gün sonra tekrar devam ederim.okuyan,okumayan herksten allah razı olsun.inşallah olacak bebeğimiz. benim içimde hep bir umut var. gönlüm çok rahat, nedense...

kızlar ne zamandır istiyosunuz çocuk kaç yıllık evlisiniz diye sormuştum ama cvp veren olmadı

canım 3 yıılık evliyim birbuçuk yıldır istiyoruz yaklaşık 8 ay oldu eşimin azospermi olduğunu.sen kaç yıllık evlisin vede nezamandır çocuk istiyosunuz..

kızlar ne zamandır istiyosunuz çocuk kaç yıllık evlisiniz diye sormuştum ama cvp veren olmadı

zeynepcim bizde 3,5 senelik evliyiz 1,5 sene oldu eşimin azosperm olduğunu öğreneli... 1,5 senedir istiyoruz ama durum bu allah hakkımızda hayırlısını versin...

kızlar ben çıkıyorum sahur hazırlıycam.kendinize iyi bakın canlarımmm hayırlı sahurlarr

ben geldim ta taaaaaaaaaaaaaa
eşim uyudu ben de hemen girdim kızlaray çok komiğim ya sinsirella gibiyimeşim yanımda olunca benle ilgilen diyor ben de adamı uyutup girdim..bi eskilere bakem ben yokken neler olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…