Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eseslime 1 meryem suresi okudum allah kabul etsin.yarinda insallah kadir gecesi insallah adet olmamda bolbol okurum.hepinizin kadir gecesi mubarek olsun simdiden.
baharcim bana ne zaman okuyacaksiniz bana ismimle dua edin olurmu.(YASEMIN)

canım sıran gelince dua edicez... valla rumuzlarımızla ediyoruz allah biliyor sonuçta kim olduğunu kabul eder inş... sen gerçek adınla edilmesini istersen sıra sana gelince adınla dua ederiz canım benim sen iste yeter ki

kızlar saat 00,00 itibariyle 26 yaşına girdim bugün benim doğum günüm inş yeni yaşım bana sağlıklı sıhatli olarak doğacak ikizlerimi getirir

İyiki doğdunn baharrrr iyiki doğdun baharrr. nice mutlu yıllara inşallah canım. bebeklerinle kocanla mutlu huzurlu yıllar geçirirsin inşallah. Allah sizi nazarlardan korusun mutluluğun hep daim olsun bitanem. doğum günün kutlu olsunn

canımcım çok teşekkür ederim ah canım inş allah kabul eder dualarını ve bi ömür bebişlerimle mutlu olurum... allah sizi de tüm kötülüklerden korusun bitanem

hep'e okuyoruz...
BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------1 meryem
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 6 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Bana dua okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun benim dualrımda hep siiznle Allahım kabul etsin inşallah bizleri bu dertten hastalıktan kurtarsın inşallah. Çok duygulandım. eşime söyledim eşimde çok mutlu oldu hepsinize dua etti Allah razı olsunlar diyor. iyiki varsınız arkadaşlarım sizi çook seviyroum

baharcımm bitanemmm doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbimm.inşallah bidahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsınn canımmm...

biz de seni çok seviyoruz canım benim allah dualarımızı kabul eder inş sana ve eşine hayırlı evlatlar nasip eder... eşine de ayrıca teşekkürlerimi ilet saolsun o da bize dua etmiş ollah razı olsun...

kızlarrr ben geldim nasılsınızzz.ya ben çok yavaş okuyorumm meryem suresi biraz zor.ben kuranı çok olmadı öğreneli evlendikten sonra öğrendimm eşim öğretti (ALLAH ondan razı olsunn)ama hala hızlı okuyamıyorum çok yavaşım çokkk o yüzden her defasında 1 tane alabiliyorumkusura bakmayınn canlarımm yani çok fazla faydam olmuyooo...

baharcımm bitanemmm doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbimm.inşallah bidahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsınn canımmm...

saol tatlım... amin canım benim inş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Cervancımm temizliğini bitirdin mi çok yorulmuşsundur dimi

canımmm yok bitmedi dahaama ellerim sızlıyo resmen.yarında yaparım büyk bir hızla bitiririm inşallah.yoruldum bayaaa ama asıl yorucu gün yarın.yarın daha çok işim var.sen napıyosun tatlım duaların bitmişş.ALLAH ettiğimiz duaları kabul eder sana hayırlı bir bebek nasip eder inşallahhh

canım şanslısın en azından yarısı bitmiş... ben hafta sonu girişicem bakalım inş 2 günde bitiririm :26:

İnşallahhh canım benim inşallahh allah razı olsun sizden. kıyamam sana çok yorma kendini ya olduğu kadar hırpalama kendini. nasıl olsa yine batacak ben bu akşam hep arkadaşımıza 1 meryem okudum. yarın devam edicem Allah nasip ederse. sana özelden msj gönderdim aldınmı canım?

evet yine batıcakta canım yapmasakda olmuyo işte.evet aldım sen benimkini aldınmı baharcım aslında bende haftasonu yapacaktım aama misafirim cumartesi geliyo ondan acele ediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…