eseslime 1 meryem suresi okudum allah kabul etsin.yarinda insallah kadir gecesi insallah adet olmamda bolbol okurum.hepinizin kadir gecesi mubarek olsun simdiden.
baharcim bana ne zaman okuyacaksiniz bana ismimle dua edin olurmu.(YASEMIN)
kızlar saat 00,00 itibariyle 26 yaşına girdim bugün benim doğum günüminş yeni yaşım bana sağlıklı sıhatli olarak doğacak ikizlerimi getirir
İyiki doğdunn baharrrr iyiki doğdun baharrr. nice mutlu yıllara inşallah canım. bebeklerinle kocanla mutlu huzurlu yıllar geçirirsin inşallah. Allah sizi nazarlardan korusun mutluluğun hep daim olsun bitanem. doğum günün kutlu olsunn
baharcım sağlıklı huzurlu nice senelere
baharcımm bitanemmm doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbimm.inşallah bidahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsınn canımmm...
Bana dua okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun benim dualrımda hep siiznle Allahım kabul etsin inşallah bizleri bu dertten hastalıktan kurtarsın inşallah. Çok duygulandım. eşime söyledim eşimde çok mutlu oldu hepsinize dua etti Allah razı olsunlar diyor. iyiki varsınız arkadaşlarım sizi çook seviyroum
baharcımm bitanemmm doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbimm.inşallah bidahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsınn canımmm...
Cervancımm temizliğini bitirdin mi çok yorulmuşsundur dimi
canımmm yok bitmedi dahaama ellerim sızlıyo resmen.yarında yaparım büyk bir hızla bitiririm inşallah.yoruldum bayaaa ama asıl yorucu gün yarın.yarın daha çok işim var.sen napıyosun tatlım duaların bitmişş.ALLAH ettiğimiz duaları kabul eder sana hayırlı bir bebek nasip eder inşallahhh
canımmm yok bitmedi dahaama ellerim sızlıyo resmen.yarında yaparım büyk bir hızla bitiririm inşallah.yoruldum bayaaa ama asıl yorucu gün yarın.yarın daha çok işim var.sen napıyosun tatlım duaların bitmişş.ALLAH ettiğimiz duaları kabul eder sana hayırlı bir bebek nasip eder inşallahhh
canım şanslısın en azından yarısı bitmiş... ben hafta sonu girişicem bakalım inş 2 günde bitiririm :26:
evet yine batıcakta canım yapmasakda olmuyo işte.evet aldım sen benimkini aldınmıbaharcım aslında bende haftasonu yapacaktım aama misafirim cumartesi geliyo ondan acele ediyorumm
bende hafta sonu yapmayı düşünüyorum annemin evide var baya yorulacam yani hepimize ALLAH kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?