Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Masalcım, nusencimm, nurefsancımm canlarım benim ne güzel yorumlar yapmışsınız neler anlatmışsınız.. Çok mutlu oluyorum bunları duyunca inanın.. Çok tşk ederim hepinize desteklediğiniz için..

Bahar günaydın canım.. nasıl oldun nasıl hissediosun kendini bu gün?? :)

hadı hayırlısı
canım allahsevındırsın ınsallah biz 3 aydır kullanıyoruz panax reihsi ginseng yerine E 1 verdıler simdi panax 3x1 reihsi 2x1 E1 2x1 kullanıyıoruz evet bizimde sperm sayımız 0 inşallah bu ılaclar ıse yararda hıc degılse 1bır iki tane gorulurde bızde cıkıs basladı deyıp mutlu oluruz tatlım

aynen katılıyorum esracım barı bu sayfaya yazma bunları bız evlat dıye yanıp tutusurken bu bıze annlatılır mı eee ıste allah bazılarını sevındırıyor ama anlayana kıymet bılene a hhhh bebiş bizlerın elıne geçse bızler neler neler yapcaz daaaaa

hayalımmm nasılsın nasıl gıdıyo dugun hazırlıkları canım

Bahar günaydın canım.. nasıl oldun nasıl hissediosun kendini bu gün?? :)

günaydın canım iyiyim bugün allaha şükür... dün eşimle yemeğe gittik dolaştık uzun uzun konuştuk... ikimizde hatalarımızın farkına vardık şimdi çok iyiyim o yüzden sen nasılsın canım 18 günün kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar???

baharcım sevındım esinle aranı duzeltmene bazen haklılar ama bızde bu olaylar yuzunden fazla ılgı beklıyoruz hepımızın yuvası daim olsun ( tabi bebişlerle)

baharcım sevındım esinle aranı duzeltmene bazen haklılar ama bızde bu olaylar yuzunden fazla ılgı beklıyoruz hepımızın yuvası daim olsun ( tabi bebişlerle)

saol cemremcim allaha şükür düzelttik oluyor işte napalım bizler çok hassasın onlarda çok üzülüyorlar ama bizim gibi belli etmedikleri için sanki önemsemiyorlarmış gibi geliyor... onlarında bizimde işimiz çok zor... allahım inş yüzümüzü güldürür, kucağımızı doldurur

AAAAAMMMMMMİİİİNNNNNN bıgun bızde anne olup bebişlerimizi kucagımıza alıp sokaklarda gezecegız bıze anne baba dıyecekler bu gunlerın acısını cıkaracagız ınşallah dımı tatlım burda yazdıgımdan berı daha rahat daha huzurluyum hepınızı cok sevıyorum canlarım benım

Maaşallah çok sevindim canım benmm.. Saç etrafına neşe saç başka bişeyi düşünme :)

Bende iim canım ne yapayımm.. Hazırlıklar devam ediyor.. yarın gelinliğimi teslim alacağım.. onunda heyecanı var.. Allahım utandırmasın bizleri inşallah ve kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizii.. :)

aynen canım topiğimiz beni daha güçlü umutlu yaptı ben de hepinizi çok seviyorum

inşaalllaaahhh canım sende bir ğün hepimizde anne oluruz inşallaahh hep hayal ederim karnım şiş dışarda gezdiğimi çocugumla parklara gittiğimi eşimin ben dogum ederken kapıda beklemessini bile hayal etmişimdir eşim eve geldiginde kucagımda bebegimle kapıda karşılamayı ve buğün şunu yaptı buğün bunu yaptı diye anlatmayı allahım hep hayellerle kalmaın gerçegini yaşayalım aminnnnn.:84::84:

inş canım benim... ahhh tatlım ya umarım düğünün hayalindeki gibi muhteşem olur... herşey gönlünce olsun hayalim allah bu iyi niyetini görüyor... inş siz de biz de tüm isteyen arkadaşlarımız da bebişlerimize kavuşuruz

kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
gulun gulun kı yuzunuzde guller acsın
o guller etrafa sacılsın

canım sana yazdım ama görmedin galiba nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…