- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
kesinlikle katııyorum...sen anne olacaksan o nasibinde ise zaten olursun....
aferin arkadaşımıza bırakmamış nişanlısını...Rabbim yüzünü güldürsün.
sizin görümcenin görümcesi de keşke böyle yapmasaymış((((((bak sonuç değişmemiş nihayetinde....
hadı hayırlısıcemrem; tekrar aradım bayramdan önce
reishi de gerekli dediler
bugün oda geldi yarın başlayacak
panax; sabah, öğle, akşam 1' er
e 1; sabah, akşam 1' er
reishi; sabah, akşam 1' er
siz ne kadardır kullanıyorsunuz, ne zaman test vereceksiniz tekrar?
senin eşininkide sıfırmı?
tşk
aynen katılıyorum esracım barı bu sayfaya yazma bunları bız evlat dıye yanıp tutusurken bu bıze annlatılır mı eee ıste allah bazılarını sevındırıyor ama anlayana kıymet bılene a hhhh bebiş bizlerın elıne geçse bızler neler neler yapcaz daaaaasen sakamısın yha
sen burdakı ınsanalrın ne durumda oldugunu bılıormusun
sen bızım neylen ugrastıgımızı bılıormusun
sen herseyden once ne yazdıgını bılıormusun
bana bak 23 yasındayım 2 yıldır anam agladı caba sarfetmekten
dogaldan vazgectık tuplende olsa cocugumuz olsun dıye kıcımızı yırtıoruz
sen gecmıs kocan bıle olmayan kısıden cocuk sahıbı olp aldırdıgını
burdakı psıkolojıkmen berbat durumda olan
annelıgın ne demek oldugunu bılmek ıcın dotunu yırtan kısılere
masaya cıktım cocuk aldırdım yazıorsun utanmadan
kusura bakma arkadasım
bızım bunları dınlıcek halımız yok
Bahar günaydın canım.. nasıl oldun nasıl hissediosun kendini bu gün?? :)
günaydın canım iyiyim bugün allaha şükür... dün eşimle yemeğe gittik dolaştık uzun uzun konuştuk... ikimizde hatalarımızın farkına vardık şimdi çok iyiyim o yüzdensen nasılsın canım 18 günün kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar???
baharcım sevındım esinle aranı duzeltmenebazen haklılar ama bızde bu olaylar yuzunden fazla ılgı beklıyoruz hepımızın yuvası daim olsun ( tabi bebişlerle)
hayalımmm nasılsın nasıl gıdıyo dugun hazırlıkları canım
saol cemremcim allaha şükür düzelttikoluyor işte napalım bizler çok hassasın onlarda çok üzülüyorlar ama bizim gibi belli etmedikleri için sanki önemsemiyorlarmış gibi geliyor... onlarında bizimde işimiz çok zor... allahım inş yüzümüzü güldürür, kucağımızı doldurur
günaydın canım iyiyim bugün allaha şükür... dün eşimle yemeğe gittik dolaştık uzun uzun konuştuk... ikimizde hatalarımızın farkına vardık şimdi çok iyiyim o yüzdensen nasılsın canım 18 günün kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar???
AAAAAMMMMMMİİİİNNNNNN bıgun bızde anne olup bebişlerimizi kucagımıza alıp sokaklarda gezecegız bıze anne baba dıyecekler bu gunlerın acısını cıkaracagız ınşallah dımı tatlım burda yazdıgımdan berı daha rahat daha huzurluyum hepınızı cok sevıyorum canlarım benım
kızlar herkeze merabalar .
AAAAAMMMMMMİİİİNNNNNN bıgun bızde anne olup bebişlerimizi kucagımıza alıp sokaklarda gezecegız bıze anne baba dıyecekler bu gunlerın acısını cıkaracagız ınşallah dımı tatlım burda yazdıgımdan berı daha rahat daha huzurluyum hepınızı cok sevıyorum canlarım benım
Maaşallah çok sevindim canım benmm.. Saç etrafına neşe saç başka bişeyi düşünme :)
Bende iim canım ne yapayımm.. Hazırlıklar devam ediyor.. yarın gelinliğimi teslim alacağım.. onunda heyecanı var.. Allahım utandırmasın bizleri inşallah ve kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizii.. :)
inşaalllaaahhh canım sende bir ğün hepimizde anne oluruz inşallaahh hep hayal ederim karnım şiş dışarda gezdiğimi çocugumla parklara gittiğimi eşimin ben dogum ederken kapıda beklemessini bile hayal etmişimdir eşim eve geldiginde kucagımda bebegimle kapıda karşılamayı ve buğün şunu yaptı buğün bunu yaptı diye anlatmayı allahım hep hayellerle kalmaın gerçegini yaşayalım aminnnnn.:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?