Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benım hayalım de aynısı canım

aminn canım benim... Allahım hepimizin ii niyetini görsün inşallahh da hayallerimize kavuşalımm bi an önce.. :)

Bazen diorum yaa böylesi daha güzel olacak belki.. Zoru başaracağız Allah izin verirse düşünsenize.. İnsanlar çocuk doğurup nasıl büyüteceğiz diye uğrşırken, biz çocuğumuzu nasıl yaşarız.. Dolu dolu hayatımıza onu nasıl sığdırırız diye düşünüp onun için yorulacağız.. Bence bizim gözüm daha farklı bakacak onlara ve daha farklı karşılayacağız bebeklerimizi.. Ben bu sorunumuz olmasa nerden bilebilirdim bunları... İşte bu da beni mutlu etmeye yetiyor.. Bebeklerimizin değerini bileceğiz biz, bir çok kişiye göree :):)

kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
gulun gulun kı yuzunuzde guller acsın
o guller etrafa sacılsın

hadi bakalım canım benim size iyi eğlenceler... umarım harika bi gün geçirirsiniz

bebekim günaydın bunlarda senin için tatlım nasılsın????

teşekkür ederim bitanemm . iyim tatlım sen nasılsın çok kötü rüya gördüm ağlayarak uyandım bugün biraz moralm bozulduyani. eşimi aradım hemen çünkü onu rüyamda beni aldatırken gördüm. oda açık kalmışın dedi

evet canım arada oluyor böyle şeyler ama olmasın ya ben böyle çok mutluyum eşimle aramız iyi oluca dünyalar benim oluyor zaten içimizde bi acı hüzün var bi de üstüne tuz biber ekmek canımızı daha da yakıyor... inş eşlerimizle aramızda hiç sorun olmaz ve bu savaşı yüzümüzün akıyla kazanırız ve bebişlerimize kavuşuruz

evt canım biz kolay bulmadığımız için bebeklerimizin değerini daha iyi anlıyor olucaz... doya doya geçiricez çocuklarımızın her anını... büyüyüşünü okula gidişini... allahım inş yüzümüze güler...

kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
o guller etrafa sacılsın

ohhh sefan olsun gez bakalım güzelce gez kocişinle keyfini çıkar canım

bence de bitanem yine de hayrolsun diyelim hayra çıksın... allahım öyle bi acıyı bize yaşatmasın... rüya bile olsa insanı nasıl etkiliyor... dün gece canım sıkıldı bir derdim var bölümüne girdim aldatılan bayanlar yazmışlar hikayelerini deli oldum allah yardımcıları olsun... biz ne zorluklarla evliliğimizi yürütüyoruz eşlerimizi seviyoruz kıymetlerini biliyoruz... onlarda aynı şekilde bize değer veriyorlar... biz derdimize çare arıyoruz... allahım başka üzüntü vermesin derdimize çare versin başka bişey istemiyoruz... sende düşünme canım bunları unut o kötü rüyayı da

o guller etrafa sacılsın

İi gezmeler canım benimm..

Hayır olsunn inşallah canım benimm.. Hiç moralini bozma.. Okuduğun için o yazılanları etkilenmişsindir.. Olur öyle buruk kalkar insan ama dua et içinden ve unut hiç merak etme sen üzülme boşu boşunaa :)

aynen canım olmasa daha iyide oluyor illakide dün bizde baya bi çeneleştik dükkanda baya bagrıştık allahntan müşteri ğirdide hemen sustuk davamız kan tahliline gitti verdi bende dedim sperm tahlilide yaptır ne gerek varmış doktor hormonları yaptır gel demiş bende bellimi olur doktor illaki demeimi lazım enson tahliline 3 ay olmuş hani o kadar şey kullanıyor 3-5 te ola belki çıkar bi bakalım ona göre gideriz doktora son durum bu deriz veya keşke çıkmış olsa hemen tüp bebege başlarız tedaviyle falan ne ugraşcam valla çıkmış ola kaan aydosa gidesiye oraya git gel 500 gitcek belkide geçer hani boşuna gidesiye bi son duruma bakıp ona göre hareket etsek daha iyi olmazmı dik kafalı ya laf anlatamıyorum bazen bıktım valla akşam kavganın geriini getireim geldide ablamın oglu bizde bu hafta 16 yaşında onun yanında seslenemedim içimde kaldı çok sinir oluyorum bazen kocama .:2:

Valla canım haklısın öyle çok şükür eşlerimiz bize değer veriyor. zaten böyle şeyleri rüyada bile düşünmek moralimizi bozuyor gerçeğinden allah korusun. ben çok sevdiğimden onun ufacık bi davranışında küsüyorum ona sonra pişman oluyorum ama oda alıştı artık ani çıkışlarımı kabulleniyor çünkü biliyor 5 dk sonra bişey kalmıyor. huy işte

Hayır olsunn inşallah canım benimm.. Hiç moralini bozma.. Okuduğun için o yazılanları etkilenmişsindir.. Olur öyle buruk kalkar insan ama dua et içinden ve unut hiç merak etme sen üzülme boşu boşunaa :)

Sağol bitanem çok etkilenirim herşeyden zaten. bide hep böyle mankenler olurya onlarla filan aldattığını görrüm ne alakaysa işte.

ah canım bazen böyle inadına davranabiliyorlar... tamam kaan hoca istememiş ama 3 ay olmuş sperm sayımı yaptırali eee okadar macun iyi gelecek şeyler yediriyoruz belki bi faydası olur allah büyük... ama anlamıyorlar işte boşver canım sen kendini nekadar üzersen üz adam kafasına taktıysa gidip yaptırmaz o tahlili... zaten anlattığına göre ters biri inş aklı başına gelirde senin kıymetini bilir... sen hiç üzme kendini

aman o kadarcığıda çekiversin huy değiştiremezsin ki... allah mutluluğunuzu bozmasın bebekimmmm

Sağol bitanem çok etkilenirim herşeyden zaten. bide hep böyle mankenler olurya onlarla filan aldattığını görrüm ne alakaysa işte.

Bizim gözümüzde nasıllarsa artık ne kadar seviyorsak.. Herhalde kendimizce en tanınmış yada bize göre en güzel bayanları seçip rüyamıza getiriyoruz.. Hay Allahım şaşırmıyorum ben de yapabiliorum aynısını

aman o kadarcığıda çekiversin huy değiştiremezsin ki... allah mutluluğunuzu bozmasın bebekimmmm

aminnnn hepiizin inşallah canımcım benim. mutluluğumuz daim olsun inşallahh. bende dün büütn gün çamaşır yıkadım bugünde onları ütülemesi var dağ gibiler valla hiç yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…