inşaalllaaahhh canım sende bir ğün hepimizde anne oluruz inşallaahh hep hayal ederim karnım şiş dışarda gezdiğimi çocugumla parklara gittiğimi eşimin ben dogum ederken kapıda beklemessini bile hayal etmişimdir eşim eve geldiginde kucagımda bebegimle kapıda karşılamayı ve buğün şunu yaptı buğün bunu yaptı diye anlatmayı allahım hep hayellerle kalmaın gerçegini yaşayalım aminnnnn.:84::84:
günaydın istiyorum bebeğiminasılsın tatlım...
inş canım benim... ahhh tatlım ya umarım düğünün hayalindeki gibi muhteşem olur... herşey gönlünce olsun hayalim allah bu iyi niyetini görüyor... inş siz de biz de tüm isteyen arkadaşlarımız da bebişlerimize kavuşuruz
herkese günaydınnnnn mutlu günler sizinle olsun canım arkadaşlarım benim bunlar sizin için:71 :
kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
gulun gulun kı yuzunuzde guller acsın
o guller etrafa sacılsın
günaydın istiyorum bebeğiminasılsın tatlım...
bebekim günaydınbunlarda senin için tatlım nasılsın????
iyiyim canım benim sen nasılsın iyi eşinle düzeltmişsin arayı aman zaten olur bazen evliliğin tadı tuzudur birazcık kavga hergün canım cicim şapur şupur piş pişleme olurmu bazen olur öyle şeyler dimi ama .
aminn canım benim... Allahım hepimizin ii niyetini görsün inşallahh da hayallerimize kavuşalımm bi an önce.. :)
Bazen diorum yaa böylesi daha güzel olacak belki.. Zoru başaracağız Allah izin verirse düşünsenize.. İnsanlar çocuk doğurup nasıl büyüteceğiz diye uğrşırken, biz çocuğumuzu nasıl yaşarız.. Dolu dolu hayatımıza onu nasıl sığdırırız diye düşünüp onun için yorulacağız.. Bence bizim gözüm daha farklı bakacak onlara ve daha farklı karşılayacağız bebeklerimizi.. Ben bu sorunumuz olmasa nerden bilebilirdim bunları... İşte bu da beni mutlu etmeye yetiyor.. Bebeklerimizin değerini bileceğiz biz, bir çok kişiye göree :):)
kızlar ben kapatmak zorundayım cunku eşim bugun evde benı gezmeye goturecek :ayy cok mutluyum donunce yazısırız umarım sizlerı sevıyorum by
o guller etrafa sacılsın
teşekkür ederim bitanemm . iyim tatlım sen nasılsın çok kötü rüya gördüm ağlayarak uyandım bugün biraz moralm bozulduyani. eşimi aradım hemen çünkü onu rüyamda beni aldatırken gördüm.oda açık kalmışın dedi
o guller etrafa sacılsın
teşekkür ederim bitanemm . iyim tatlım sen nasılsın çok kötü rüya gördüm ağlayarak uyandım bugün biraz moralm bozulduyani. eşimi aradım hemen çünkü onu rüyamda beni aldatırken gördüm.oda açık kalmışın dedi
evet canım arada oluyor böyle şeylerama olmasın ya ben böyle çok mutluyum eşimle aramız iyi oluca dünyalar benim oluyor zaten içimizde bi acı hüzün var bi de üstüne tuz biber ekmek canımızı daha da yakıyor... inş eşlerimizle aramızda hiç sorun olmaz ve bu savaşı yüzümüzün akıyla kazanırız ve bebişlerimize kavuşuruz
bence de bitanemyine de hayrolsun diyelim hayra çıksın... allahım öyle bi acıyı bize yaşatmasın... rüya bile olsa insanı nasıl etkiliyor... dün gece canım sıkıldı bir derdim var bölümüne girdim aldatılan bayanlar yazmışlar hikayelerini deli oldum allah yardımcıları olsun... biz ne zorluklarla evliliğimizi yürütüyoruz eşlerimizi seviyoruz kıymetlerini biliyoruz... onlarda aynı şekilde bize değer veriyorlar... biz derdimize çare arıyoruz... allahım başka üzüntü vermesin derdimize çare versin başka bişey istemiyoruz... sende düşünme canım bunları unut o kötü rüyayı da
Hayır olsunn inşallah canım benimm.. Hiç moralini bozma.. Okuduğun için o yazılanları etkilenmişsindir.. Olur öyle buruk kalkar insan ama dua et içinden ve unut hiç merak etme sen üzülme boşu boşunaa :)
aynen canım olmasa daha iyide oluyor illakide dün bizde baya bi çeneleştik dükkanda baya bagrıştık allahntan müşteri ğirdide hemen sustuk davamız kan tahliline gitti verdi bende dedim sperm tahlilide yaptır ne gerek varmış doktor hormonları yaptır gel demiş bende bellimi olur doktor illaki demeimi lazım enson tahliline 3 ay olmuş hani o kadar şey kullanıyor 3-5 te ola belki çıkar bi bakalım ona göre gideriz doktora son durum bu deriz veya keşke çıkmış olsa hemen tüp bebege başlarız tedaviyle falan ne ugraşcam valla çıkmış ola kaan aydosa gidesiye oraya git gel 500 gitcek belkide geçer hani boşuna gidesiye bi son duruma bakıp ona göre hareket etsek daha iyi olmazmı dik kafalı ya laf anlatamıyorum bazen bıktım valla akşam kavganın geriini getireim geldide ablamın oglu bizde bu hafta 16 yaşında onun yanında seslenemedim içimde kaldı çok sinir oluyorum bazen kocama .:2:
Valla canım haklısın öyle çok şükür eşlerimiz bize değer veriyor. zaten böyle şeyleri rüyada bile düşünmek moralimizi bozuyor gerçeğinden allah korusun. ben çok sevdiğimden onun ufacık bi davranışında küsüyorum ona sonra pişman oluyorum ama oda alıştı artık ani çıkışlarımı kabulleniyor çünkü biliyor 5 dk sonra bişey kalmıyor. huy işte
Sağol bitanem çok etkilenirim herşeyden zaten. bide hep böyle mankenler olurya onlarla filan aldattığını görrümne alakaysa işte.
aman o kadarcığıda çekiversinhuy değiştiremezsin ki... allah mutluluğunuzu bozmasın bebekimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?