evt canım ya haberleşelim hep beraber gidelim ne güzel olur. bize bi cvp verse kesinleşir günü tabi eşimin işlerinide bağlı malum işyerini bırakamıyor.
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem çağırdı yemeğe yoldan geldik ya özlemiş oğlunuakşam girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi canlarım benim
azosperm neki arkadaslar
bizim de izin her istediğimiz zaman almak sorun oluyor belli olsun ben söylerim size ya keşke karşılaşsakkkkValla canım ne güzel olur ya karşılaşsak aynı gün gitsek çok güzel olur.
belki canlı sperm çıkacaktır canım...inşallah canım bizimkide düzelir iş sperm çıkmasında tamam hayal kırıklıgından korkuyorlar ama korkunun ecele faydası yok bellimi olur diyor inan ben merak ediyorum son durum ney diye öncekinde bizde bir ölü çıkmıştı bunda o görülecekmi ya hiçmi ğörülmicek ya daha çokmu görülür valla kaçgündür rüyama bile giriyor o ğün rüyamda spermleri şayıyordum güya teşte götürmüşüm bir iki üç diye 20 ye kadar aydıgımı hatırlıyorum başka rüyamdada hiç çıkmamış kocam çok vurdum duymaz hiç ne merak var ne bişey .
hee ne güzel olur destek olurduk birbirimizeee....bakarsın karşılaşırız tatlım... nezaman gideceğimiz kesinleşsin haberleşelim... bakarsın aynı gündürmasalda gitmeyi düşünüyormuş 3 kişi kaan hocanın kapısının önünde topiğimizi temsilen bekleriz artık
aynen bizim izinler kolay olmuyor eşime pek vermiyor ceoları...belli olsun da haberleşelimevt canım ya haberleşelim hep beraber gidelim ne güzel olur. bize bi cvp verse kesinleşir günü tabi eşimin işlerinide bağlı malum işyerini bırakamıyor.
kader arkadaşım hadi kolay gelsinKızlar ben çıkıyorum kayınvalidem çağırdı yemeğe yoldan geldik ya özlemiş oğlunuakşam girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi canlarım benim
azosperm neki arkadaslar
canım ben de gördüm o yazıyı hatta almıştım listesini ama kullanmadık... bu da diğer kullandığımız macunlar gibi bitkisel... biçok bitki var listede hepsini balla karıştırıyorsun... eşim şuan bi sürü şey yiyor zaten onun için başlamadık... ama kullanan arkadaşlar var galiba... sanıyorum istiyorumbebeğimiydi... bi arkadaş daha sormuştu tarifini oda anlatmıştı nasıl yapıldığını... ondan daha iyi bilgi alabilirsin...
esmacım inş sperm çıkışı olur ve yüzünüz güler dua edicem sizin için... sonucu alır almaz haber ver merakta bırakma bizi...
hayır sadece bu ikisi clavis yazıyor iksinin üst kısımında altta da
birinde panax diğerinde e1 yazıyor
bilemedim ki, biri damar açmak içinmiş kan gitmeyen yerlere kan felan gidiyormuş
inşallah ikincide sevindirir Rabbim..sizde sorunun kaynağı neydi buarada?ilk tesede mi çıkmıtı sperm?doktorunuz kimdi? valla çok soru sordum biliyorum(
inşallah canım o tek spermler bile bize bayram sevinci yaşatır da olmayınca o bile olmuyo bak( inşallah iyi haberlerle dönersin...
esma112233 kullanıcısından alıntı
istiyorumbebeğimi o gölü eşimde bahsetti birgün gidelim diyordu nasıl güzel mi bari.balık tutulunca tuttuğun balık pahalıya geliyor mu ? antalya organize sanayi bölgesini geçince sağdan yol ayrılıyor galiba eşim öyle birşey diyordu.antalyanın tozunu dumanına katmışsınız bakıyorum.bu arada tüm arkadaşlarımın geçmiş bayramları kutlu olsun.şu an istanbuldayım annem , babam , ablam , kardeşim ve yeğenlerimleyiz.bayramda da manisa / salihlide kayınvalidemlerdeydik haftayada oradayız.bu hafta sonu cumartesi günü emre beyle randevumuz var eşim sperm tahlili verecek ve emre beye tekrar muayene olaacak emre bey microtese demişti şimdide aynı meseleyi konuşacak büyük ihtimal.gelmişken emre beye görünelim dedik hayırlısı bakalım.inş bu hafta sonu 1-2 tane bile olsa sperm çıkışı olur.bizim için bayram olur artık.
canım 1 tek sperm bile olsa o yolunu bulur bebişin olur hadi bakalım dualarımız senınle .Bır takvıye ılac veya bıtkı kullanıyormusunuz canım sen ıçini ferah tut
sen sakamısın yhamerhaba arkadaşlar:
Azospermi ile 2 sene önce tanıştık.Erkek arkadaşım 35 yaşına girmişti ve check-up yaptırmasını istemiştim.Spermiyogram testi yaptırayımmı sence sorusu ile infertilite gerçeği ile karşılaştık.Başarılı bir varikosel ameliyatı geçirdi ama bana düzelmediğini söylemedi.Ben yurtdışında olduğum süre zarfında çok ünlü ürologlar ile görüşmüş ancak cevap hiç değişmemiş.Doğal yollarla çocuğun olmaz...Çocuklara düşkün olmadığı halde ağır bir depresyona girdi herşeyden vazgeçti.Evlenme planlarımız altüst oldu.Kimseye açıklayamadım,anlatamadım.yeni bir iş yeni bir şehir 5 sene sonra ilk defa uzaktan süren ilişkimiz aynı şehire taşındı.Unuttuk azospermi hayatımıza devam etmeye çalıştık.Evlilik bebek laflarını hayatımızdan çıkarmak zorunda kaldık ve bir gün olmaz denilen imkansız denilen oldu.Hamile kaldım korunduğum halde dikkat ettiğim halde belliki gözmüzden kaçan bir gün olmuş ve ben hamile kalmışım.Erkek arkadaşım şimdiki nişanlım çok sevindi ama bebeğimi doğurmam imkansızdı 6 ay geçti ama ben onu unutamadım.Ağlayarak gittim ağlayarak ayıldım o masada...
aferim bee çok güzel yapmışsın allah bir mucize vermiş belki o erkek arkadaşının için bir fırsattı ve siz sonlandırmışsınız anladıgım kadarıyla allahım bizlere yaşat öyle mucizeleri iyi iyi nekaar güzel nekaar güzel evli degilsen bence afedersin biyerlerine güvenemiyorsan hiç yatma bence bu kafayla daha çok gider aldırırsın canım.
inş masalım dua edinde cumartesi günü 1 tane bile olsa çıksında dünyalar bizim olsun mutluluktan ağlarız heralde ( :
Hayalimm sen de hoşgeldin canım inşallah buradan bebişlerimizi kucaklarımıza alıp da ayrılmak nasip olur ama biz buradan ayrılamayız bu güzel arkadaşlardan,sohbetlerden...bir burası var derdimizi paylaştığımız,rahatladığımız...düğününüze az kalmış canım şimdi düşünmeyin bu sıkıntıları düğününüzün tadını çıkarmaya bakın inşallah ondan sonra tabir doğruysa paçaları sıvarsınız inşallah çocukluğundaki hayallerin uzun sürmeden seni bulurlar canım...bir de şunu söylemek istiyorum sevdiğin erkeği bırakmamakla bence iyi etmişsin eşler yalnızca iyi günler için mi var tabi ki hayır diyelim ki ayrıldın başka biriyle evleneceksin onunla da çocuğunuzun olacağının garantisi mi var herşeyin hayırlısı canım bu dert birbirinize bağlayacaktır inşallah birbirinizi hiç bırakmayın derim canım inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
nursen cim ne kadar mantikli konusuyorsun takdir ettim seni.yazdigin seye bir ornek veriyim.baskasiyla evlensen cocugun olacagina garanti verebiliyomusun demissin.COK DOGRU;benim gorumcemin gorumcesi var.evliydi 10 senedir cocuklari olmuyodu.oyuncak bebek aliyodu kucagina seviyodu.esini razi edemiyormus doktora.istanbula bebek calmaya gitmis hastaneden basaramamis.esini kandirdi bosanalim ben avrupaya gideyim senide gotururum dedi.sonra kocasina bi tekme atti.almanyaya gitti evlenerek.cocuklari yine olmuyo.kendindeymis sorun.simdi kopeklerden kotu pismanmis aglarmis eski kocasini istermiste is isten gecti artik.
sen sakamısın yha
sen burdakı ınsanalrın ne durumda oldugunu bılıormusun
sen bızım neylen ugrastıgımızı bılıormusun
sen herseyden once ne yazdıgını bılıormusun
bana bak 23 yasındayım 2 yıldır anam agladı caba sarfetmekten
dogaldan vazgectık tuplende olsa cocugumuz olsun dıye kıcımızı yırtıoruz
sen gecmıs kocan bıle olmayan kısıden cocuk sahıbı olp aldırdıgını
burdakı psıkolojıkmen berbat durumda olan
annelıgın ne demek oldugunu bılmek ıcın dotunu yırtan kısılere
masaya cıktım cocuk aldırdım yazıorsun utanmadan
kusura bakma arkadasım
bızım bunları dınlıcek halımız yok
AYNEN KATILIYORUM SANA ESRACIM
eseslimmmm nerdesinnn kaan hocadan cevap gelmedimi yahuu:26:
ben aslında böylelerin baya bi 15-20 yıl aramalarını isterim bebek bebek diye kıvranmalarını .kk de okumuştum biara önce ilk hamile kaldıgında hazır degilim diye aldırıp sonrada eşi azosperm oluyor ve halen buseferde arıyorlar ee allahın sopası yokki ğözünü oysun biz mücizeyi beklerken el bulup burnundan itiyor .:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?