Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
diyorum ki keşke heppimiz bir günlük bir arada olsaydık. dertleşseydik, bakıyorum forumdaki arkadaşların birbirileriyle muhabbetleri, dertleşmeleri, mural almaları, öyle güzel ki. inşallah allahtan diliyorum bir gün gelirde hiç kimsenin böyle bir sorunu kalmaz.

evt canım ya haberleşelim hep beraber gidelim ne güzel olur. bize bi cvp verse kesinleşir günü tabi eşimin işlerinide bağlı malum işyerini bırakamıyor.

inş canım yüzyüze tanışma fırsatımız olur hem

Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem çağırdı yemeğe yoldan geldik ya özlemiş oğlunu akşam girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi canlarım benim

ben de seni öpüyorum tatlım bizde eşimle dışarı çıkıcaz gece görüşürüz tekrar... hepinizi öpüyorum kızlar görüşmek üzere

Valla canım ne güzel olur ya karşılaşsak aynı gün gitsek çok güzel olur.
bizim de izin her istediğimiz zaman almak sorun oluyor belli olsun ben söylerim size ya keşke karşılaşsakkkk
belki canlı sperm çıkacaktır canım...
hee ne güzel olur destek olurduk birbirimizeee....
evt canım ya haberleşelim hep beraber gidelim ne güzel olur. bize bi cvp verse kesinleşir günü tabi eşimin işlerinide bağlı malum işyerini bırakamıyor.
aynen bizim izinler kolay olmuyor eşime pek vermiyor ceoları...belli olsun da haberleşelim
Kızlar ben çıkıyorum kayınvalidem çağırdı yemeğe yoldan geldik ya özlemiş oğlunu akşam girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi canlarım benim
kader arkadaşım hadi kolay gelsin
azosperm neki arkadaslar

bunu bilmemeniz ne kadar güzel...keşke bizler de bu olgudan habersiz normal hayatı olan kişiler olsaydık
azosperm menide hiç sperm olmamasıdır canım yani erkek kısırlığında son nokta

bi muammanın ortasındayım gibi,
herkes gitmiş de ben kalmışım
ya da ben gitmişim 'herkesten' uzaklara gibi...
kalbimi ısıtacak bir kalp bulmuşum
kanayan yaramı onla dindirmişim gibi,
ve herşey düzeldi artık derken
mutlu olacağımı sanırken
koşar adım giderken hayallerime
bir duvara toslamışım gibi...
döndüğüm her köşede
yanan bi ışık bulmayı umup
karanlıkla karşılaşmış gibi..
bulur muyum aydınlığı,bulur muyum günü,güneşi....
bulur muyum seni bebeğim...artık gel annene lütfen,
yarım bırakma anneni...
DOĞMAMIŞ BEBEĞİM ÖZLEDİM SENİ...
HEM DE ÇOK!!!!!

kızlar eşim geç gelecek bugün bende yine azoyu araştırıyordum ki bunlar çıktı işte...bi de gözyaşlarımhem yazdım hem ağladım..
kalkıp namaz kılıp eşim gelene kadar dua edeyim bari...başka türlü benim çeşmeler açıldı durmaz

sağolasın baharım eksik olma.sonucu cumartesi günü yazarım kimseyi merakta bırakamam isteseniz de bırakmam zaten

hayır sadece bu ikisi clavis yazıyor iksinin üst kısımında altta da
birinde panax diğerinde e1 yazıyor
bilemedim ki, biri damar açmak içinmiş kan gitmeyen yerlere kan felan gidiyormuş

cemrem; tekrar aradım bayramdan önce
reishi de gerekli dediler
bugün oda geldi yarın başlayacak
panax; sabah, öğle, akşam 1' er
e 1; sabah, akşam 1' er
reishi; sabah, akşam 1' er
siz ne kadardır kullanıyorsunuz, ne zaman test vereceksiniz tekrar?
senin eşininkide sıfırmı?
tşk

inş masalım dua edinde cumartesi günü 1 tane bile olsa çıksında dünyalar bizim olsun mutluluktan ağlarız heralde ( :

cemrem sağolasınız hepiniz eksik olmayın.11 aydır emre bey daha önce de antalyada bir tüp bebek merkezinde 5-6 aylık orada geçmişimiz var 16-17 aylık bir ilaç tedavimiz var.5 günde 1 ovitrelle haftada 3 gün fostimon 150 kullanıyor eşim.bitkisel kullanmadık aslında.ama izin dönüşü istiyorumbebeğimin aktar dükkanlarına gidip alış veriş düşünüyoruz aktarcılara pek güven olmuyor moda oldu aktarcılarda dolancılar üçkağıtçılar v.s çoğaldı bizim derdimizi en iyi anlayıp yardımcı olacak kişi de istiyorumbebeğimi gibi dostlar olacaktır.3-5 ayda olsa bitkisel kullanıp öyle microtsese olmayı düşünüyoruz.cumartesi için hem eşim heyecanlanıyor hem de ben.hayırlısı ne ise o olur inş.rabbim herkesi sevindirir inş.

sen sakamısın yha
sen burdakı ınsanalrın ne durumda oldugunu bılıormusun
sen bızım neylen ugrastıgımızı bılıormusun
sen herseyden once ne yazdıgını bılıormusun
bana bak 23 yasındayım 2 yıldır anam agladı caba sarfetmekten
dogaldan vazgectık tuplende olsa cocugumuz olsun dıye kıcımızı yırtıoruz
sen gecmıs kocan bıle olmayan kısıden cocuk sahıbı olp aldırdıgını
burdakı psıkolojıkmen berbat durumda olan
annelıgın ne demek oldugunu bılmek ıcın dotunu yırtan kısılere
masaya cıktım cocuk aldırdım yazıorsun utanmadan
kusura bakma arkadasım
bızım bunları dınlıcek halımız yok

inş masalım dua edinde cumartesi günü 1 tane bile olsa çıksında dünyalar bizim olsun mutluluktan ağlarız heralde ( :

inşallah çıkar canım..biz de emre beye gisince oranın labaratuarı çok iyi ya dedik çıkar belki nası heveslendiknasıl anlatamam...
yine sıfırı görünce dumur olduk...sen olma inşallah...
inşallah Rabbim anneliği sana da yaşatır..
dualarım seninle esmacımmmmm

nursen cim ne kadar mantikli konusuyorsun takdir ettim seni.yazdigin seye bir ornek veriyim.baskasiyla evlensen cocugun olacagina garanti verebiliyomusun demissin.COK DOGRU;benim gorumcemin gorumcesi var.evliydi 10 senedir cocuklari olmuyodu.oyuncak bebek aliyodu kucagina seviyodu.esini razi edemiyormus doktora.istanbula bebek calmaya gitmis hastaneden basaramamis.esini kandirdi bosanalim ben avrupaya gideyim senide gotururum dedi.sonra kocasina bi tekme atti.almanyaya gitti evlenerek.cocuklari yine olmuyo.kendindeymis sorun.simdi kopeklerden kotu pismanmis aglarmis eski kocasini istermiste is isten gecti artik.

kesinlikle katııyorum...sen anne olacaksan o nasibinde ise zaten olursun....
aferin arkadaşımıza bırakmamış nişanlısını...Rabbim yüzünü güldürsün.
sizin görümcenin görümcesi de keşke böyle yapmasaymış((((((bak sonuç değişmemiş nihayetinde....

Günaydın kızlarr.. sayfaları okurken dayanamadım bekleyemedim sonuncu sayfaya kadar okuyup sonra cvp vermeyi ve yorumlarınızın altına acilen cvp vermek istedim..

Bir insan hem infertilitenin farkında olup hemde o eline geçen şansı nasıll yok edebilir bir hata yüzündenn.. Anlayamıyorum. O yavrucuğada sizede yazıkk.. Bu gerçekten çok etkiledi beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…