Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sanada hayırlı cumalar canım bu cuma saati Allah dualrımızı kabul etsin inşallah

işede geç kaldı o zaman bizimkide şimdi geldi yatıyor gelmiycem dedi ama dayanamamış hasta biraz koçişte birazda naz yapıyor
bende ona yemek hazırlıyorum yemek yiyip tekrar işe gidecekmiş.

ahhh canım ya dayanamadı demek inş biran evvel toparlar kendini...

işede geç kaldı o zaman bizimkide şimdi geldi yatıyor gelmiycem dedi ama dayanamamış hasta biraz koçişte birazda naz yapıyor
bende ona yemek hazırlıyorum yemek yiyip tekrar işe gidecekmiş.

evet işede geç kaldı dün gece 10.30 da uyudu bugün 11 de uyandı nasıl bukadar uyuyabiliyo anlamış değilimm :97: çaktırma birde günahını aldın kocişinin naz yapıyo diye gerçektende hastaymış kısss yada seni özlemiş hastalık bahane

KIZLAR MERABALAR..HAYIRLI CUMALAR..hepiniz cok iyisiniz hepinizinize dualariniz icin cok tesekur ederim amin insallahh..ama herseyden once esimin sperm cikisina sevindim hicbirsey gozume gelmiyor artikim..insalaah rabbim sizlerinde gonlunuzdeki bebislerinizi versin insallahh..bugun kaan hocadan cvp geldi sonuclarimiza cok sevindiyini keske burda olsaydiniz o cikan spermlerinizi dondura bilseydim diyor cok iyi adam ya valla..birde tikanikliktan supeleniyorum diyor amaliyatla arstirabilirdim diyede eklemis..birde bize igne onerdi ismide.. Fostimon 150 Ünite iğnelerden ..bu igenenin neye geldiyini bilmiyorum gerci kaan beye yazdim hala cvp gelmedi..siz biliyorsunuzdur diye sorim dedim ..simdiden tesekurler benim meleklerim opuyorumm...

canım dediğin doğru ama acele etmek de istemiyoruz şimdi gördük ya canlıyı inşallah artar diye de umud ediyoruz fazla beklemicez zaten 1 ay en fazla 2 ay hayırlısı bakalım hakkımızda.

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------- 4 meryem 2 yasin
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------1 yasin
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

yok canım ya uyumak istedi heralde akşam hastayım dedi yattı ama uyumadı heralde uykusu geldi. tatilden geldiğimizden beri çok yoğun çalıştı çok yoruldu o yüzden halsiz düştü başı ağrıyormuş sadece

canım hoşgeldin çok sevindim canım sperm çıkışının olmasına inşallah daha da artar bu spermler ve de transferin olmuş canım çok sevindim inşallah güzel haberi de verirsin bize canım dikkat et kendine.

gözünüz aydın canım ALLAH hamile kalmayı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah...

ağrı kesici falan yokmu tatlım yada başına azcık masaj yap adamın kısss hafifletir biraz buarada özel msjım geldimi bebekim

kızlar ben kaçtım biraz fazla yedim galiba çikolatayı yerimde duramıyorum temizliğe başlayayım artık temizlik derken dip bucak değil 1 saate biter dönerim okkk öpüldünüz

yok kız çok hasta değil sadece başı ağrıyormuş uyumak canı istedi heralde

aman öyle olsun canım çalışan insan için hastalık zor...

boş oturnak yokkk bak şimdi çikolatamı yedim enerji depoladım kalkıp temizlik yapıcamm...

ben de yedim çikolatamı :125: biraz daha oyalanayım ben de başlıycam temizliğe...

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------- 4 meryem 2 yasin
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------1 yasin
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçarrr komşu gezmesine gidiyorum gelince görüşürüz inşallah :80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…