canım demek transferin oldu inşAllah anneciğine tutunurda onu yarıyolda bırakmaz dualarım seninle cuma mubarek günde Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.eşin içinde büyük gelişme daha önce sperm çıkışı yokmuydu.
canım bildiğim kadarıyla jklm den haber yok inşAllah güzel haber verir bizlere.canım keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duyarsın inşAllah rabbim kucağına alıp sağlıkla koklamayıda nasip etsin dualarım seninle allahım bu kaygılı endişeli korku dolu bebiş bekleyişini mükafatı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak versin zor bulunca endişede kaçınılmaz.
canım geçmiş olsun varmıydı bu rahatsızlığın yoksa birşeyemi sıkıldın.takma kafanı herşeye bizim derdimiz zaten bize yetiyor.sağlığını ihmal etme unutma sağlıksız bir anne çoçuklarına iyi bakamaz unutma.
evet canım ya bu gün cuma hayırlı cumalar herkeze Allah dualarımızı kabul etsin.
hımmm gerçektende miss gibi kokuyorlar teşekkür ederiimmm çay kahve isteyennn
işede geç kaldı o zamanbizimkide şimdi geldi yatıyor gelmiycem dedi ama dayanamamış hasta biraz koçişte birazda naz yapıyor
bende ona yemek hazırlıyorum yemek yiyip tekrar işe gidecekmiş.
işede geç kaldı o zamanbizimkide şimdi geldi yatıyor gelmiycem dedi ama dayanamamış hasta biraz koçişte birazda naz yapıyor
bende ona yemek hazırlıyorum yemek yiyip tekrar işe gidecekmiş.
canım ne güzel ya çok seviniyorum sizin adınızaama keşke kaan hocanın dediği gibi biran evvel gidip dondursanız... ne bileyim bu durum insanı çok korkak yapıyor ben olsam hiç bekletmezdim heralde... umarım eşin doğru kararı vermiştir ve o 1-2 canlı sperm 1-2 milyon olur...
napıyım bebekim ben de geç kalktım 11 falandı... hemen geçtim başına tabikahvaltımı da yaptım boş boş oturuyorum şimdi...
ahhh canım ya dayanamadı demek inş biran evvel toparlar kendini...
evet işede geç kaldıdün gece 10.30 da uyudu bugün 11 de uyandı nasıl bukadar uyuyabiliyo anlamış değilimm :97: çaktırma birde günahını aldın kocişinin naz yapıyo diye gerçektende hastaymış kısss yada seni özlemiş hastalık bahane
KIZLAR MERABALAR..HAYIRLI CUMALAR..hepiniz cok iyisiniz hepinizinize dualariniz icin cok tesekur ederim amin insallahh..ama herseyden once esimin sperm cikisina sevindim hicbirsey gozume gelmiyor artikim..insalaah rabbim sizlerinde gonlunuzdeki bebislerinizi versin insallahh..bugun kaan hocadan cvp geldi sonuclarimiza cok sevindiyini keske burda olsaydiniz o cikan spermlerinizi dondura bilseydim diyor cok iyi adam ya valla..birde tikanikliktan supeleniyorum diyor amaliyatla arstirabilirdim diyede eklemis..birde bize igne onerdi ismide.. Fostimon 150 Ünite iğnelerden ..bu igenenin neye geldiyini bilmiyorum gerci kaan beye yazdim hala cvp gelmedi..siz biliyorsunuzdur diye sorim dedim ..simdiden tesekurler benim meleklerim opuyorumm...
KIZLAR MERABALAR..HAYIRLI CUMALAR..hepiniz cok iyisiniz hepinizinize dualariniz icin cok tesekur ederim amin insallahh..ama herseyden once esimin sperm cikisina sevindim hicbirsey gozume gelmiyor artikim..insalaah rabbim sizlerinde gonlunuzdeki bebislerinizi versin insallahh..bugun kaan hocadan cvp geldi sonuclarimiza cok sevindiyini keske burda olsaydiniz o cikan spermlerinizi dondura bilseydim diyor cok iyi adam ya valla..birde tikanikliktan supeleniyorum diyor amaliyatla arstirabilirdim diyede eklemis..birde bize igne onerdi ismide.. Fostimon 150 Ünite iğnelerden ..bu igenenin neye geldiyini bilmiyorum gerci kaan beye yazdim hala cvp gelmedi..siz biliyorsunuzdur diye sorim dedim ..simdiden tesekurler benim meleklerim opuyorumm...
yok canım ya uyumak istedi heralde akşam hastayım dedi yattı ama uyumadı heralde uykusu geldi. tatilden geldiğimizden beri çok yoğun çalıştı çok yoruldu o yüzden halsiz düştü başı ağrıyormuş sadece
ağrı kesici falan yokmu tatlım yada başına azcık masaj yap adamın kısss hafifletir biraz buarada özel msjım geldimi bebekim
yok kız çok hasta değil sadece başı ağrıyormuş uyumak canı istedi heralde
boş oturnak yokkk bak şimdi çikolatamı yedim enerji depoladım kalkıp temizlik yapıcamm...
kızlar ben kaçtım biraz fazla yedim galiba çikolatayı yerimde duramıyorumtemizliğe başlayayım artık temizlik derken dip bucak değil 1 saate biter dönerim okkk öpüldünüz
kızlar ben kaçtım biraz fazla yedim galiba çikolatayı yerimde duramıyorumtemizliğe başlayayım artık temizlik derken dip bucak değil 1 saate biter dönerim okkk öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?