Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok geçmiş olsun ben de tahmin ettim zaten gidemediğinizi... sağlık olsun eşin iyileşsin sonra gidersiniz...
bu arada hasta olupta naz yapmayan erkek var mı sormak lazım
benim ki fenadır bir naz bi eda çekilmez yani
bazen ben de hasta olunca ona yapıyorum anlasın diye canım gıkı bile çıkmıyor ne dersem yapıyor
iyi bakalım canım eşin gelince sıcak bişeyler içsin öyle yatır inş toplar hemen kendini...

ahhh o mümkün olsa dünyanın bi ucuna gidierim ben

canım ben de istiyorumbebeğimi gibi düşünüyorum uzak olacaksın iyi olacaksın
ben konyada görev yapıyordum biz merkezde yaşıyoruz... kayınvalidemler bi ilçenin bi köyünde ama o duruma bile tahammül edemedim...
tttaaaa balıkesire istedim tayinimi aldım oğlunu geldim
böylesi daha iyi senede 1-2 kere anca görüyoruz süper oluyor...

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarr

günaydın hayalim nasılsın

evet canım iyi olur devam edelim aslında bittikçe başa dönelim hep ne güzel birbirimize dua etmiş oluruz hep.
gunaydın gusel hatunlar,gusel anne adayları

melısammmmm duyacaksın ınsallah pıt pıtları
günaydın sana daaaa
canım çok geçmiş olsun yaa canım iyi değilmişsin gitme derim dinlen evde,kendine dikkat et canım.
günaydın kızlar ben geldim
günaydınnnnn hoşgeldin baharcıkkkk.

hoşbulduk canım nasılsın son durumlar ne kaan hocayı haberdar ettiniz mi durumdan...

aa benimki kadar naz yapan yoktur başı bile ağrısa naz yapar o derecede yani
bende hasta olurum oda allah razı olsun çok bakar ama ekstradan naz yapınca ufak bi hastalıkta yani bişi olmaz geçer der
inşallah canım gelsin bakalımda iyileştirim ben onu

evttt bağırsam duyar yani o kadar yakın aynı sokak üzerindeyiz ben sokağın başında sayılırım o da ortasında aramız 5 dk :)

eee napacaksın mecburen idere edilecek artık başka çare yok canım kocaların hatırına idare edilecekler eşini seviyosan mecburen ailesinide sevmek zorunda kalıyor insan aslında bir eşinle evleniyoruz sanıyoruz yanlış ailesiylede evleniyoruz eşini nasıl idere ediyorsa insan onlarıda idare etmek gerekiyor yoksa sen hot ben hot kim atacak buna ot .:119:

sonuç şu ki hasta olupta naz yapmayan erkek yokkkkkkkkkkkkkk
iyileştireceğinden şüphem yok balım
allah hasta etmesin ne eşlerimizi ne bizi...

sonuç şu ki hasta olupta naz yapmayan erkek yokkkkkkkkkkkkkk
iyileştireceğinden şüphem yok balım
allah hasta etmesin ne eşlerimizi ne bizi...

şimdi aradıda gelmiycem diyor işi çokmuş cuma namazı vakti de geldi gelemm diyor.işte hasta değil yanii gördün mü bak evde hasta

öyle eşimi seviyorum o yüzden katlanıyorum .sevmeyen bi insan katlanmaz zaten. herşeye hee diyip geçiyrum

şimdi aradıda gelmiycem diyor işi çokmuş cuma namazı vakti de geldi gelemm diyor.işte hasta değil yanii gördün mü bak evde hasta

ayyy çok güldüm ya
kocişin sana naz yapıyor ne yapsın ya ilgi bekliyor adamcağızlar
aman bizimde işimiz mi var ilgileniverelim dimi

sendemi yakınsın kız kaynanagile buarada masal geçmiş olsun noldu yaa ben kaçırmışım kim üzdü gene seni kıyamam canım benim .:26:

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarr

sağolun hepiniz kızlar..akşam anlatırım artık..şimdi çıkıyorum çünkü bugün abisinin kız ark tanışcaz..öptüm sizi seviyorum

İyiyim baharcımmmmmmmmm nasıl olayım sen nasılsın canım benimmmm yüzdün mü yerimize bakalımmm

esracımmm sen nasılsın canımmm benm??

ayyy çok güldüm ya
kocişin sana naz yapıyor ne yapsın ya ilgi bekliyor adamcağızlar
aman bizimde işimiz mi var ilgileniverelim dimi

Kız ben onunla zaten hep çocuk gibi ilgilenirim oda tabi alıştı bu duruma azcık ilgilenmiyimm oooo sen benimle ilk günlerde çok ilgilenirdin şimdi ilgilenmiyorsun der alakası yok tabide alıştı ya poh pohlanmaya
ben şımarttım tabi ama olsun napıyım şımarsın işim ne ilgilenirim tabi

valla canım bizim öyle tayin gibi bi imkanımız yok işlerimizde ortak yani hep beraberiz. uzakolamıyorz ama katlanıyorz buda benim kaderim napalım kaderde varsa çekecez....

sağolun hepiniz kızlar..akşam anlatırım artık..şimdi çıkıyorum çünkü bugün abisinin kız ark tanışcaz..öptüm sizi seviyorum

Ah canım benim çook geçmiş olsunn. Dikkat et kendine yorma kendini sakınn.. Bizde seni sevioruzz

günaydın canımmm nasılsınn ??

İyiyim tatlım sen nasılsın??? Gidişatla ilgili bişeyler sormak istiorum ama maaşallah öyle sayfalar birikio ki iş yerinden okumak çok güç oluo onları gizli gizli.. Dolayısıyla sormıorum bazen hiç okuyamadan size yazmak zorunda kalıorummm siz bunu bilin de sakın darılmayın nie cvp vermedi die cnlarım benimmm olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…