- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
sendemi yakınsın kız kaynanagile buarada masal geçmiş olsun noldu yaa ben kaçırmışım kim üzdü gene seni kıyamam canım benim .:26:
sanırım üşütmüş canım ya vücudum titriyor diyor. birazda naz yapıyor çok sever
malesef gidemedikkk zaten geç geldi hastayım dedi işte sonra yattı gidemedik yani o yüzden. eşim gelebilirm evde yatarım biraz dedi o yüzden onu bekliyrum gelirse o yatarken giderim artık.
ahhh o mümkün olsa dünyanın bi ucuna gidierim ben
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarr
evet canım iyi olur devam edelim aslında bittikçe başa dönelim hep ne güzel birbirimize dua etmiş oluruz hep.aynen canım bende eşimi gönderdikten sonra uykum kaçıyor. hatta o gitmeden bilg. açıyorum sabah sabah ne yapıyrsun bilg. diyorçalışıyrum diyroum bende
dualar devam ediyor aslında canım da okuyan pek yok dün ben okudum masala okuyorz 2 meryem suresi kaldı bugün kimse okumazsa ben onuda okuyacam masala. devam edelim gün içinde okuyabildiğimiz kadar okuyalım.
günaydın sana daaaagunaydın gusel hatunlar,gusel anne adayları
melısammmmm duyacaksın ınsallah pıt pıtları
canım çok geçmiş olsun yaa canım iyi değilmişsin gitme derim dinlen evde,kendine dikkat et canım.günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir.
dün gece panik atak krizi geçirdim maalesef o yüzden dayak yemiş gibiyim...
oluyordu bu ara ama bu kadar kötü olmamaıştım son zamanlada.
aldığım nefes ciğerlerime ulaşmıyor sanki,
kalbim sıkışıyor,çarpıntı
ellerim iyice uyuşmuştu zaten..
eşim tüm pencereleri ışıkları açtı o da üzüldü
nefes almamı sağlamaya çalıştı...
baya bi geç olmuştu saat ben biraz kendime geldim.
sonra uyumuş kalmışım zaten yorgunluktan....
bugün de eşimin annesiyle bi yere gitcez:/
valla bu halde nası olcaksa
günaydınnnnn hoşgeldin baharcıkkkk.günaydın kızlarben geldim
evet canım iyi olur devam edelim aslında bittikçe başa dönelim hep ne güzel birbirimize dua etmiş oluruz hep.
günaydın sana daaaa
canım çok geçmiş olsun yaa canım iyi değilmişsin gitme derim dinlen evde,kendine dikkat et canım.
günaydınnnnn hoşgeldin baharcıkkkk.
çok geçmiş olsun ben de tahmin ettim zaten gidemediğinizi... sağlık olsun eşin iyileşsin sonra gidersiniz...
bu arada hasta olupta naz yapmayan erkek var mı sormak lazım
benim ki fenadır bir naz bi eda çekilmez yani
bazen ben de hasta olunca ona yapıyorum anlasın diyecanım gıkı bile çıkmıyor ne dersem yapıyor
iyi bakalım canım eşin gelince sıcak bişeyler içsin öyle yatır inş toplar hemen kendini...
evttt bağırsam duyar yani o kadar yakın aynı sokak üzerindeyiz ben sokağın başında sayılırım o da ortasında aramız 5 dk :)
aa benimki kadar naz yapan yoktur başı bile ağrısa naz yapar o derecede yani
bende hasta olurum oda allah razı olsun çok bakar ama ekstradan naz yapınca ufak bi hastalıkta yani bişi olmaz geçer der
inşallah canım gelsin bakalımda iyileştirim ben onu
sonuç şu ki hasta olupta naz yapmayan erkek yokkkkkkkkkkkkkk
iyileştireceğinden şüphem yok balım
allah hasta etmesin ne eşlerimizi ne bizi...
eee napacaksın mecburen idere edilecek artık başka çare yok canım kocaların hatırına idare edilecekler eşini seviyosan mecburen ailesinide sevmek zorunda kalıyor insan aslında bir eşinle evleniyoruz sanıyoruz yanlış ailesiylede evleniyoruz eşini nasıl idere ediyorsa insan onlarıda idare etmek gerekiyor yoksa sen hot ben hot kim atacak buna ot .:119:
şimdi aradıda gelmiycem diyor işi çokmuş cuma namazı vakti de geldi gelemm diyor.işte hasta değil yanii gördün mü bak evde hasta
canım ne güzel bi duygu ya inş herşey yolundadır ve sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza... allahım bize de nasip eder inş...
canım kıyamammmm yaaaaa
geçmiş olsun tatlım çok üzüldümkeşke biraz sakinleşmeye düşünmemeye çalışsaydın...
eşinde korkmuştur iyice...
ben iyi bilirim o duyguyu... benim de üniversite yıllarımda hortladı bu hastalık...
eşimle sevgiliydik ozamanlar bi tartışma sonucunda fenalaştım...
doktorlar panik atak olduğumu söyledi... her üzüldüğüm zaman panik atak geçirirdim ben hemde her dafasında hastaneye kaldırılırdım...
2 sene ilaç tedavisi gördüm sonra bıraktım...
uzun zamandır bukadar şiddetli olmuyordu 1,5 ay önce yine oldu eşim korkudan ölüyordu...
allahım kimseye göstermesin çok berbat bi durum...
atağı atlatıyorsun ama sonrası daha kötü oluyor....
elini kolunu kaldıracak dermanın kalmıyor... senin şimdi ne halde olduğunu çok iyi biliyorum...
ben sana gitme masalım o yere diyecem ama biliyorum gideceksin...
sakın olmaya çalış düşünme dün olanları...
ama gerçekten dermanın yoksa kendini harap etme söyle ben kötüyüm gidemiycem diye...
iyim çiçeğim sen napıyrsun sabhın köründen beri ayaktayım napıyım bütün işlerimi bitrdim. bugün bizim sokağa pazar kuruluyor oraya giderim 1 saatlik işim var sonrasıo yine evde geçer zamn. eşimde biraz hasta o işten gelirim dedi onu bekliyorum gelip yatacak heralde oda.
sen napıyorsun?
sendemi yakınsın kız kaynanagile buarada masal geçmiş olsun noldu yaa ben kaçırmışım kim üzdü gene seni kıyamam canım benim .:26:
evet canım iyi olur devam edelim aslında bittikçe başa dönelim hep ne güzel birbirimize dua etmiş oluruz hep.
günaydın sana daaaa
canım çok geçmiş olsun yaa canım iyi değilmişsin gitme derim dinlen evde,kendine dikkat et canım.
günaydınnnnn hoşgeldin baharcıkkkk.
canım ben de istiyorumbebeğimi gibi düşünüyorum uzak olacaksın iyi olacaksın
ben konyada görev yapıyordum biz merkezde yaşıyoruz... kayınvalidemler bi ilçenin bi köyünde ama o duruma bile tahammül edemedim...
tttaaaa balıkesire istedim tayinimi aldım oğlunu geldim
böylesi daha iyi senede 1-2 kere anca görüyoruz süper oluyor...
günaydın hayalim nasılsın
ayyy çok güldüm ya
kocişin sana naz yapıyor ne yapsın ya ilgi bekliyor adamcağızlar
aman bizimde işimiz mi var ilgileniverelim dimi
canım ben de istiyorumbebeğimi gibi düşünüyorum uzak olacaksın iyi olacaksın
ben konyada görev yapıyordum biz merkezde yaşıyoruz... kayınvalidemler bi ilçenin bi köyünde ama o duruma bile tahammül edemedim...
tttaaaa balıkesire istedim tayinimi aldım oğlunu geldim
böylesi daha iyi senede 1-2 kere anca görüyoruz süper oluyor...
günaydın hayalim nasılsın
sağolun hepiniz kızlar..akşam anlatırım artık..şimdi çıkıyorum çünkü bugün abisinin kız ark tanışcaz..öptüm sizi seviyorum
günaydın canımmm nasılsınn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?