Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağolun hepiniz kızlar..akşam anlatırım artık..şimdi çıkıyorum çünkü bugün abisinin kız ark tanışcaz..öptüm sizi seviyorum

iyi bakalım canım hadi akşama görüşürüz seni seviyoruzzzzzzzzzzz

İyiyim baharcımmmmmmmmm nasıl olayım sen nasılsın canım benimmmm yüzdün mü yerimize bakalımmm

esracımmm sen nasılsın canımmm benm??

ben de iyiyim canım... yüzmez miyim ya tüm kulaçları sizin için attım

öyle oluyor canım napalım çok seviyoruz pohpohlıycaz tabi
alışkanlık yapınca sürekli dozu arttırmak istiyorlar
daha çok ilgi daha çok daha çok...

valla canım bizim öyle tayin gibi bi imkanımız yok işlerimizde ortak yani hep beraberiz. uzakolamıyorz ama katlanıyorz buda benim kaderim napalım kaderde varsa çekecez....

canım işiniz neyi gerektiriyorsa onu yapacaksınız tabi... allah sağlık sıhat versin hepsine iyi olsunlar bizede dokunmasınlar

iyim bende canım napalım işte ev işi işte bide tabi koçiş nazı darılmayız canım öyle düşünme ne sormak istersen sor canım biz cevaplarız

gunaydın gusel hatunlar,gusel anne adayları

melısammmmm duyacaksın ınsallah pıt pıtları

canlarım, canım kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun, dualarınızın karşılığı olarak Rabbim inşAllah sizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin en kısa zamanda..Allah'ımın verdiği en güzel mucize gerçekten ama işte insan zor bulunca tez kaybetmekten korkuyor, Rabbim nasip ederse bunu sizde göreceksiniz inşAllah..Dualarım sizinle, inşAllah pazartesi güzel haberle dönerim..hepinizi öpüyorum..

Canlarımm gördüğünüz tedavileri çok merak ediorum.. Ben nereden başlayacağızz ona karar veremedim de.. Neler yaptınızz?? Hangi yapığınız şey iyi oldu hangisi ii olmadı.. Zahmet olmazsa merak ediorum kızlarr :26:

tünaydın kızlarrrr ben geldimmm hımmm kaynatmışsınız yine kaç sayfa okudum sayamadım bileeee öpüldünüzzzz veeee işte bunlarda sizin içinnnn

canım benimmm kaan hocayla görüşmeden hiçbirşeye başlama bi azo nedenini öğrenin hormonlarınıza baktırın ona göre ilaç verir zaten kullanırsınız hele bir düğünün olsun hayırlısıyla şimdi bunları takma kafana bugünlerin tadını çıkarr bebekimmm

hoşbulduk canım nasılsın son durumlar ne kaan hocayı haberdar ettiniz mi durumdan...
iyiyim canım benimm son durumumuzu hocaya bildirdik gayet güzel dedi hoca yarım klomeni 1 e çıkardı diğer endol ve dostinex e devam dedi ek olarak sudafed verdi aslında hemen gelin diyo hoca spermlerinizi donduralım diyo ama eşim pek yanaşmıyo buna şimdi canlıyı gördü ya biraz daha devam etsin istiyo ilaçlara sayı daha da artar belki diye gerçekten buna da çok inanıyo inşallah da öyle olur bakalım biraz daha bekleyelim diyoruz eğer artış olmazsa spermlerde öyle başlarız artık.

canım benim bizim de dualarımız seninle Allaha emanet ol Rabbim bebişinle seni korusun.

tünaydın kızlarrrr ben geldimmm hımmm kaynatmışsınız yine kaç sayfa okudum sayamadım bileeee öpüldünüzzzz veeee işte bunlarda sizin içinnnn

kız uykucuuuu yeni kalktın yoksaaa
teşekkür ederiz mis gibiler çok güzeller bunlarda senin için bitanecim

Kızlar selam. Ben sıradaki arkadasa 1yasin okudum,Allah kabul etsin.listeye ekleyecek vaktim yoktu, haberiniz olsun. Herkesi öptüm.

tünaydın bebekimmm hoşgeldin nasılsın bakalım... biz kaynatmaya devam ediyoruz gördüğün gibi

Son düzenleme:
kız uykucuuuu yeni kalktın yoksaaa
teşekkür ederiz mis gibiler çok güzeller bunlarda senin için bitanecim

evet yeni kalktım sayılır eşim de uyuya kalmışona kahvaltı falan hazırladımm cuma ya koştu tabiii bende bilgisayara gece 3 ü geçiyodu uyudum tabii sonrada uyanamıyorum işte sen nasılsın tatlımmm

canım demek transferin oldu inşAllah anneciğine tutunurda onu yarıyolda bırakmaz dualarım seninle cuma mubarek günde Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.eşin içinde büyük gelişme daha önce sperm çıkışı yokmuydu.
canım bildiğim kadarıyla jklm den haber yok inşAllah güzel haber verir bizlere.canım keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duyarsın inşAllah rabbim kucağına alıp sağlıkla koklamayıda nasip etsin dualarım seninle allahım bu kaygılı endişeli korku dolu bebiş bekleyişini mükafatı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak versin zor bulunca endişede kaçınılmaz.
canım geçmiş olsun varmıydı bu rahatsızlığın yoksa birşeyemi sıkıldın.takma kafanı herşeye bizim derdimiz zaten bize yetiyor.sağlığını ihmal etme unutma sağlıksız bir anne çoçuklarına iyi bakamaz unutma.
şimdi aradıda gelmiycem diyor işi çokmuş cuma namazı vakti de geldi gelemm diyor.işte hasta değil yanii gördün mü bak evde hasta
evet canım ya bu gün cuma hayırlı cumalar herkeze Allah dualarımızı kabul etsin.

teşekkürlerrr sizlerede hayırlı cumalarr

canım ne güzel ya çok seviniyorum sizin adınıza ama keşke kaan hocanın dediği gibi biran evvel gidip dondursanız... ne bileyim bu durum insanı çok korkak yapıyor ben olsam hiç bekletmezdim heralde... umarım eşin doğru kararı vermiştir ve o 1-2 canlı sperm 1-2 milyon olur...

Kızlar selam. Ben sıradaki arkadasa 1yasin okudum,Allah kabul etsin.listeye ekleyecek vaktim yoktu, haberiniz olsun. Herkesi öptüm.

canım sıra masalda onunda 2 meryem suresi kaldı... sırayı takip edersen daha iyi olur canım hem karıştırmamış oluruz... masaldan sonra sıra sana geçicek...

canım nerelerdesin gelmiyorsun eskisi gibi.bu arada geçmiş olsun eltinin çoçuğu iyimi.olur böyle şeyler canı yanınca insanın ne diyeceğini bilemiyor öyle düşün .

BAHAR------------------------------------------2 yasin
CEMREM----------------------------------------2 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM--------------------------------------- 4 meryem 2 yasin
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------1 yasin
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

evet yeni kalktım sayılır eşim de uyuya kalmışona kahvaltı falan hazırladımm cuma ya koştu tabiii bende bilgisayara gece 3 ü geçiyodu uyudum tabii sonrada uyanamıyorum işte sen nasılsın tatlımmm

işede geç kaldı o zaman bizimkide şimdi geldi yatıyor gelmiycem dedi ama dayanamamış hasta biraz koçişte birazda naz yapıyor
bende ona yemek hazırlıyorum yemek yiyip tekrar işe gidecekmiş.

hoşbulduk bebekimmm iyiyim tatlım sen nasılsınn.kaynatın tabikiii ohhh sefamız olsunnn

napıyım bebekim ben de geç kalktım 11 falandı... hemen geçtim başına tabi kahvaltımı da yaptım boş boş oturuyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…