sağolun hepiniz kızlar..akşam anlatırım artık..şimdi çıkıyorum çünkü bugün abisinin kız ark tanışcaz..öptüm sizi seviyorum
İyiyim baharcımmmmmmmmm nasıl olayımsen nasılsın canım benimmmm yüzdün mü yerimize bakalımmm
esracımmm sen nasılsın canımmm benm??
Kız ben onunla zaten hep çocuk gibi ilgilenirim oda tabi alıştı bu duruma azcık ilgilenmiyimm oooo sen benimle ilk günlerde çok ilgilenirdin şimdi ilgilenmiyorsun deralakası yok tabide alıştı ya poh pohlanmaya
ben şımarttım tabi ama olsun napıyım şımarsın işim ne ilgilenirim tabi
valla canım bizim öyle tayin gibi bi imkanımız yok işlerimizde ortak yani hep beraberiz. uzakolamıyorz ama katlanıyorz buda benim kaderim napalım kaderde varsa çekecez....
İyiyim tatlım sen nasılsın??? Gidişatla ilgili bişeyler sormak istiorum ama maaşallah öyle sayfalar birikio ki iş yerinden okumak çok güç oluo onları gizli gizli.. Dolayısıyla sormıorum bazen hiç okuyamadan size yazmak zorunda kalıorummmsiz bunu bilin de sakın darılmayın nie cvp vermedi die cnlarım benimmm olur mu
ahh canımm ne güzel bi duygudur içindeki bebeğinin kalp atışını duymak eminim çook güzel bir duygudur. Allah kucağına almayı nasip etsin canım. inşallah canım bebeğini görürsün dualarım seninle canım. bizleri haberdar et. kendine çook dikkat et canım. Allaha emanet ol.
bu arada jklm arkadaşımz gelmedi haberimiz yok yani bayram sonundan beri gelmediği bildiğim kadarıyla canım
bilmiyodum toananın transferinin olduğunu çok sevindimmm hadi inşallah hayırlısıyla hamile haberini de alırız...aynen canım ben de öyle zaten sabah eşimi uğurluyorum uykum açılıyo bil. giriyorum hemen ben de iyiyim çok şükür canım bu arada dualar noldu devam etmiyo galiba
canımmmm hoşgeldin jklm den haber yok sanırım girmedi galiba topiğe inşallah herşey yolundadır canım sizin de inşallah herşey gönlünüzce olsun endişelenme inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın,kucağına da alırsın canım...
gunaydın gusel hatunlar,gusel anne adayları
melısammmmm duyacaksın ınsallah pıt pıtları
canım benim inşallah bu kadar zorluğun üstesinden geldiniz Allahın izniyle bunu da aşarsınız...bence endişelenme....ne güzel bi duygudur kimbilir...Rabbim korktuklarına uğratmasın...inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım
Canlarımm gördüğünüz tedavileri çok merak ediorum.. Ben nereden başlayacağızz ona karar veremedim de.. Neler yaptınızz?? Hangi yapığınız şey iyi oldu hangisi ii olmadı.. Zahmet olmazsa merak ediorum kızlarr :26:
iyiyim canım benimm son durumumuzu hocaya bildirdik gayet güzel dedi hoca yarım klomeni 1 e çıkardı diğer endol ve dostinex e devam dedi ek olarak sudafed verdi aslında hemen gelin diyo hoca spermlerinizi donduralım diyo ama eşim pek yanaşmıyo buna şimdi canlıyı gördü ya biraz daha devam etsin istiyo ilaçlara sayı daha da artar belki diye gerçekten buna da çok inanıyo inşallah da öyle olur bakalım biraz daha bekleyelim diyoruz eğer artış olmazsa spermlerde öyle başlarız artık.hoşbulduk canım nasılsın son durumlar ne kaan hocayı haberdar ettiniz mi durumdan...
canlarım, canım kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun, dualarınızın karşılığı olarak Rabbim inşAllah sizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin en kısa zamanda..Allah'ımın verdiği en güzel mucize gerçekten ama işte insan zor bulunca tez kaybetmekten korkuyor, Rabbim nasip ederse bunu sizde göreceksiniz inşAllah..Dualarım sizinle, inşAllah pazartesi güzel haberle dönerim..hepinizi öpüyorum..
tünaydın kızlarrrr ben geldimmm hımmm kaynatmışsınız yine kaç sayfa okudum sayamadım bileeeeöpüldünüzzzz veeee işte bunlarda sizin içinnnn
tünaydın kızlarrrr ben geldimmm hımmm kaynatmışsınız yine kaç sayfa okudum sayamadım bileeeeöpüldünüzzzz veeee işte bunlarda sizin içinnnn
kız uykucuuuu yeni kalktın yoksaaa
teşekkür ederiz mis gibiler çok güzeller bunlarda senin için bitanecim
canım demek transferin oldu inşAllah anneciğine tutunurda onu yarıyolda bırakmaz dualarım seninle cuma mubarek günde Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.eşin içinde büyük gelişme daha önce sperm çıkışı yokmuydu.kizlar meraba nasilsiniz kader arkadaslarim..benim esim sudafedle endol kullanmisti ..kaan hocanin tavsiesi uzerine ve sperm verdik canli 3 tane temel sperm hucresi bulunmus..kizlar bu nedemek artik cikarmi acaba bilgilerinize ihtiyacim var..simdi kaan hocaya meil attim bakalim nediycek hayirlisi..ayrica benimde transferim oldu bugun 6 .gunu bakalim bir tutsa keske zor bu isler kizlar sperm bulunuyo cok sukur ama tutsa birde off off rabbim emeklerimizi bos etmesin hepimizin kucaklarimizi doldursun insallahh opuyorum sizleri..
canım bildiğim kadarıyla jklm den haber yok inşAllah güzel haber verir bizlere.canım keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duyarsın inşAllah rabbim kucağına alıp sağlıkla koklamayıda nasip etsin dualarım seninle allahım bu kaygılı endişeli korku dolu bebiş bekleyişini mükafatı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak versin zor bulunca endişede kaçınılmaz.kızlar günaydın..herkes iyidir umarım..Bende iyi olmaya çalışıyorum..
Kızlar JKLM arkadaşımız geldimi? haberi olan var mı acaba? çok merak ediyorum onu acaba sonucu ne oldu? kızlar bizde pazartesi tekrar doktora gidiyoruz, daha öncesinde lekelenme olmuştu ve acil olarak gitmiştik, keseyi görmüştük..pazartesi de kalp atışı için gideceğiz, nolur dualarınızı bekliyorum, bebeğimi görüp kalp atışını duyabileyim, bazen çok endişeleniyorum..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..
canım geçmiş olsun varmıydı bu rahatsızlığın yoksa birşeyemi sıkıldın.takma kafanı herşeye bizim derdimiz zaten bize yetiyor.sağlığını ihmal etme unutma sağlıksız bir anne çoçuklarına iyi bakamaz unutma.günaydın kızlar
inşallah herkes iyidir.
dün gece panik atak krizi geçirdim maalesef o yüzden dayak yemiş gibiyim...
oluyordu bu ara ama bu kadar kötü olmamaıştım son zamanlada.
aldığım nefes ciğerlerime ulaşmıyor sanki,
kalbim sıkışıyor,çarpıntı
ellerim iyice uyuşmuştu zaten..
eşim tüm pencereleri ışıkları açtı o da üzüldü
nefes almamı sağlamaya çalıştı...
baya bi geç olmuştu saat ben biraz kendime geldim.
sonra uyumuş kalmışım zaten yorgunluktan....
bugün de eşimin annesiyle bi yere gitcez:/
valla bu halde nası olcaksa
evet canım ya bu gün cuma hayırlı cumalar herkeze Allah dualarımızı kabul etsin.şimdi aradıda gelmiycem diyor işi çokmuş cuma namazı vakti de geldi gelemm diyor.işte hasta değil yanii gördün mü bak evde hasta
kız uykucuuuu yeni kalktın yoksaaa
teşekkür ederiz mis gibiler çok güzeller bunlarda senin için bitanecim
canım demek transferin oldu inşAllah anneciğine tutunurda onu yarıyolda bırakmaz dualarım seninle cuma mubarek günde Allah kuçağına sağlıkla almayıda nasip etsin.eşin içinde büyük gelişme daha önce sperm çıkışı yokmuydu.
canım bildiğim kadarıyla jklm den haber yok inşAllah güzel haber verir bizlere.canım keseyi görmüşsünüz kalp atışınıda duyarsın inşAllah rabbim kucağına alıp sağlıkla koklamayıda nasip etsin dualarım seninle allahım bu kaygılı endişeli korku dolu bebiş bekleyişini mükafatı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak versin zor bulunca endişede kaçınılmaz.
canım geçmiş olsun varmıydı bu rahatsızlığın yoksa birşeyemi sıkıldın.takma kafanı herşeye bizim derdimiz zaten bize yetiyor.sağlığını ihmal etme unutma sağlıksız bir anne çoçuklarına iyi bakamaz unutma.
evet canım ya bu gün cuma hayırlı cumalar herkeze Allah dualarımızı kabul etsin.
iyiyim canım benimm son durumumuzu hocaya bildirdik gayet güzel dedi hoca yarım klomeni 1 e çıkardı diğer endol ve dostinex e devam dedi ek olarak sudafed verdi aslında hemen gelin diyo hoca spermlerinizi donduralım diyo ama eşim pek yanaşmıyo buna şimdi canlıyı gördü ya biraz daha devam etsin istiyo ilaçlara sayı daha da artar belki diye gerçekten buna da çok inanıyo inşallah da öyle olur bakalım biraz daha bekleyelim diyoruz eğer artış olmazsa spermlerde öyle başlarız artık.
canım benim bizim de dualarımız seninle Allaha emanet ol Rabbim bebişinle seni korusun.
Kızlar selam. Ben sıradaki arkadasa 1yasin okudum,Allah kabul etsin.listeye ekleyecek vaktim yoktu, haberiniz olsun. Herkesi öptüm.
tünaydın bebekimmmhoşgeldin nasılsın bakalım... biz kaynatmaya devam ediyoruz gördüğün gibi
evet yeni kalktım sayılır eşim de uyuya kalmış ona kahvaltı falan hazırladımm cuma ya koştu tabiii bende bilgisayara gece 3 ü geçiyodu uyudum tabii sonrada uyanamıyorum işte sen nasılsın tatlımmm
hoşbulduk bebekimmm iyiyim tatlım sen nasılsınn.kaynatın tabikiii ohhh sefamız olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?