Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar biz caksir suyu almak istiyoruz ama suyunumu alalim kökünümü hangisi daha iyi
birde bir litre suyun fiyati nekar tr de

arkadaslar meraba.bugun bana misafir geldi hosgeldine.hani demistim ya sizlere 7 senedir cocugu olmuyodu esinde sperm sifirdi.simdi iki cocugu var normal yolla oldu ucuncuyu yapacagini soyledi.bana dedi ki iki kisiye doktorun adini verdim gittilerdi simdi hamileler dedi.afyon devlet hastanesinde huseyin karaca ymis doktor.afyonda olan arkadaslar varsa tavsiye ederim gitmelerini esim gelsin insallah bende onu goturucem doktora.

slm arkadaşım ne güzeel bir mucize bu peki arkadışının eşinde hiçmi sperm yoktu bide tese felan olmuşmuydu doktorun uyguladığı tedavi neymiş yada kullandığı bitkiseller varmıymış cevaplarsan çok sevinirim çünkü bu haber hepimizin umutklarını bir kez daha canlandırdı

baharrr çiçeğimmm napıyorusn eşim yatıyordu ya ben de yatayım yanına biraz dedim uyumuş kalmışım sabahta erken kalkıyorum ya uyumuşum akşam nasıl uyuyacam bilmem valla

bidenem ben de temizlik yaptım geç girdim topiğe baktım biraz kimse yok sonra çıktım seni farketmedim... kocişle ısırgan otu çayımızı iştik tekrar girdim topiğe herzaman ki gibi insan dayanamayıp yatıyor ama sonra gece pişman oluyorsun neyse artık sen gece uyuyamazsan gel topiğe ben sana eşlik ederim balım

kizlar biz caksir suyu almak istiyoruz ama suyunumu alalim kökünümü hangisi daha iyi
birde bir litre suyun fiyati nekar tr de

canım bana da masal söylemişti çakşır kökünü kaynatırken bazı değerlerini kaybediyormuş onun için alıp kaynatmaktansa hazır suyunu almak daha iyiymiş... masal bize nurs lokman hekim markasını tavsiye etti o daha iyi daha yoğunmuş... ama biz balıkesirde bulamadık eşim başka bi marka almış oda su gibi... ama yine de bitene kadar içirmeye devam edicem... sonra internetten nurs lokman hekimi alıcam...

tamam baharcim sagol

canım göüzn aydın çok sevindim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur benim merak ettiğim transferin olmuşya eşinden sperm ozamanda bulunmuşmuydu yoksa tesemi olmuştu biraz anlatabilirmisin

sagol canim iyiyim sen nasilsin ne var ne yok

n eolsun canım benim iyiyim biliyosun daha ikinci tedaviye başlayamadık eşim hala menegon iğnesi be m sure bir aydır kullanıyo bir kaç ay daha kullanalım sonra istanbula gitmeyi düşünüyoruz kısmetse inşallah o zaman kadar içerde üretim başlarda emeklerimizde umutlarımızda boşa gitmez

rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah canim....benim esimde 1 aydir m sure kullaniyor canim faydasi olacakmi bilmiyorum
insallah olur...

rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah canim....benim esimde 1 aydir m sure kullaniyor canim faydasi olacakmi bilmiyorum
insallah olur...
inşallah canım benim bu aralar kök hücre gene gündemde kocaelinde spancada 28 elülde kongre olacakmış keşke katılabilsekte herşeyi sorabilsek inşallah çıkarda bir an önce herkes bu dertten kurtulurda bebeğini kucağına alır amin

insallah olur...

olur inşallah canım benim bak kök hücrede gene gündemde sapanca kök hücre kongresi duymuşsundur inşallah olumlu gelişmeler olurda kurtuluruz bu dertten

ınsallah hayırlı sonuclar alırsınız

enteresan
azolu ve dogal yollan hamıle neymıskı bu doktorun verdıgı ılac yada tavsıye ettıgı neymıs merak ettım

esracığım merhaba nurefsanın arkadaşını bend emerak ettim sordu ama nurefsan çıkmış topikte yok yarın cevap gelir inşallah inşallah hepimize fayda olcak bir bilgi vardır

eseslimmmmmmmmmmm canım nasılsın

sorma canım ya acile gittik eşim baya kötü oldu naz yapmıyormuş adam boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş tatil yaramadı ona bu sene ya kulaığında intihap vardı boğaza geçmiş biraz ağır geçer dedi iğne verdi oda çok fena yaktı yatıyor şimdi bakalım

geçmiş olsun tatlım üzüldüm şimdi... canım en ufak rahatsızlıklarında bile nazlandıkları için ciddi bişey mi anlayamıyoruz tabi... iyi ki gitmişsiniz acile inş çabuk atlatır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…