geçmiş olsun tatlım üzüldüm şimdi... canım en ufak rahatsızlıklarında bile nazlandıkları için ciddi bişey mi anlayamıyoruz tabi... iyi ki gitmişsiniz acile inş çabuk atlatır...
sorma canım ya acile gittik eşim baya kötü oldu naz yapmıyormuş adam boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş tatil yaramadı ona bu sene ya kulaığında intihap vardı boğaza geçmiş biraz ağır geçer dedi iğne verdi oda çok fena yaktı yatıyor şimdi bakalım
sorma canım ya acile gittik eşim baya kötü oldu naz yapmıyormuş adam boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş tatil yaramadı ona bu sene ya kulaığında intihap vardı boğaza geçmiş biraz ağır geçer dedi iğne verdi oda çok fena yaktı yatıyor şimdi bakalım
gitmeyecekti yalvar yakar zorla götürdüm. başı ağrısa bile yatıyor ne bilim bu sefer böyle ağır olacağını moralim bozuldu benimde kaç aydır hep böyle ya hep hasta oluyor bu yüzdende hiçbir bitkisel bişeyler kullanamoyırz biz şuan herşeyi bıraktık biliyrmusun yemiyor oram ağrıyor buram ağrıyor hastayım derken her tedavi yarım kaldı bende sinirlendim aslınd abişey ye demiyorum kendi haline bıraktım
eseslım eşine gecmıs olsun
gitmeyecekti yalvar yakar zorla götürdüm. başı ağrısa bile yatıyor ne bilim bu sefer böyle ağır olacağını moralim bozuldu benimde kaç aydır hep böyle ya hep hasta oluyor bu yüzdende hiçbir bitkisel bişeyler kullanamoyırz biz şuan herşeyi bıraktık biliyrmusun yemiyor oram ağrıyor buram ağrıyor hastayım derken her tedavi yarım kaldı bende sinirlendim aslınd abişey ye demiyorum kendi haline bıraktım
eseslım esıne gecmıs olsun acıl sıfalar bıtkı kullanamıyorsunuz dıye uzulme esın sana sen esıne lazımsınız herseyden once saglık saglık olsun kı canım evlat ıcın cabalayasın
slm arkadaşım ne güzeel bir mucize bu peki arkadışının eşinde hiçmi sperm yoktu bide tese felan olmuşmuydu doktorun uyguladığı tedavi neymiş yada kullandığı bitkiseller varmıymış cevaplarsan çok sevinirim çünkü bu haber hepimizin umutklarını bir kez daha canlandırdı
bozma moralini balım toparlar kendini... canım yediklerimi dokunuyormuş da istemiyor... yoksa sırf hasta olduğu için yemek istemiyorsa bu doğru değil... sonuçta sen de onu düşünüyorsun duyuyoruz işte bitkisel ürünler kullanıp bebekleri olanları... canım sen üstelesen ne olacak adam yemiycem diyorsa yemez onun kendi istemesi lazım... ısrar etmeden tekrar anlatsan faydalarını ne bileyim kendi istediklerini kullansa mesela...
canim meraba bu arkadasin esinde hic sperm yokmus gitmedik doktor koymamislar istanbul ankara heryere gitmisler.sizin cocugunuz olmaz demislerdi.bu doktor esine ameliyat etmis bir sene sonra sizde sperm cikisi beklicez demis nedense her hastasina cikolatayi bol ye dermis.bir seneye kalmadi ogluna hamile kaldi.iki sene sonra kizina hamile kaldi.bugun bana geldiginde iki kisiye daha vermis doktorun adini gidin ona benimde olmuyodu o doktor sayesinde oldu demis.simdi o cocugu olmayanlar hamileymis.gerceekten guzel haber.esim yurtdisindan gelince bende gidicem insallah.sizlerle paylasmak istedim
bu dr üroloji dr dimi canım. ay bizde gidelim olmazsa ya afyon yakın nasıl olsa. çikolatayada şaşırdım doğrusu etkiliyorsa hergün çikolata yedirelim. hep bitkiselllerdende iyidir ama dimi...
kendine hiç dikkat etmiyor canım ya benim zorlamamla öğlen yemeği yer düzensiz yemek hayatı var bide bi sigara içer. soğuk su içer kendini korumaz üşütür hep. hep ben bıdı bıdı yaparım onu yapma şunu yap diye ama ne kadr yptığı tartışılır tabi 2 yaparsa 3 yapmıyor işte dediklerimi bitkiselleri kullanıcada hasta olurum diye kullanmıyor iyileşiyor kullanıyım diyor sonra vazgeçiyo bende hiççç bişey yapmıyorum. eskiden bak şunu ye bak bunu ye deyip hazırlayıp önüne veriridim şimdi vermiyorumda söylemiyorumda napıyım ama yemedikten sonra anlamı yokki...
bu dr üroloji dr dimi canım. ay bizde gidelim olmazsa ya afyon yakın nasıl olsa. çikolatayada şaşırdım doğrusu etkiliyorsa hergün çikolata yedirelim. hep bitkiselllerdende iyidir ama dimi...
ah canım ya anlıyorum seni... benim eşim kendine çok iyi bakar allah şükür sigara alkol falanda yok... yemek düzeni çok iyidir zaten yeşillik meyve acayip tüketir... bazen bitkiselleri biraz geciktiriyor oda 10-15 dk falan ben deliriyorum neden yapmıyorsun ben herşeyi takip etmekten kafayı yiyecem diye... oysaki sabahları falan işe gitmeden herşeyi yiyip öyle gidiyor... ama ne bileyim benim gibi herşeyi anında hatırlasın yapsın diye bekliyorum... aslında bıraksam adam yapcakta benimkide huy işte...
eee bide senin eşine bak seni üzmekten başka bişey yapmıyor... sen yine sabırlıymışsın aslında yaptığın doğru ama ben olsam dayanamazdım bağırır çağırır ağlar zorlada olsa yedirirdim... ama tabi istemiyorsa bir yer 2 yer sonra yine bırakırdı... önemli olan kendi isteyerek yapması...
bikere sigarayı hemen bırakmalı... sağlığını düşünen insan içmez zaten... ki bide durumları belli 2 kat daha dikkat etmeleri gerekir...
canım sen üsteleme... ama tekrar konuş eşinle herşeyi sonuçta okadar tedavi görüyoruz bi tarafa dikkat edip diğer tarafı eksik bırakmak doğru değil de...
kendi seçsin yiyeceği bitkiselleri sen anlat hepsini o karar versin... hepten bırakmak doğru değil ama üsteleyerekte olacak iş değil...
canım işin kolay değil ama ne yapacaksın kimi böyle zor oluyor işte...
valla eseslim cikolatanin etkisine ben inaniyorum.esim spermiogram yaptirmisti belcikada 6 ,7 ay oluyo sperm olu cikmisti.turkiyede iki ayri yer azo teshisi koydular bize demistimm daha once.esim o spermiogram testinden beri saf siyah cikolata yemeye basladi.keci boynuzu pekmezi polen turk kahvesi umut merkezde 100 motil sperm cikti.sende yakinsin bende yakinim afyona.birde ozelde degil devlet hastanesinde paraci degil anlayacagin.valla cikolataya ben inaniyom arkadas siz ister inanin ister inanmayin.
canim yazmayi unutuyom bazen kusura bakma uroloji doktoru ayni zamanda operator doktor.ilac tedavisi de uyguluyomus
aynen öyle canım kendi yapsa herşeyini çok iyi 10 dk geçiktirse bile dünyalar benim olur. ama onu ben öyle yaptım suç bende herşeyi verdim elini al ye al iç normal yiyecek içeceklerdede öyle.düşünebiliyrmusun çayına şeker atarım karıştırım kaşığını çıkarır öyle veririm elini. hazrı iç çayı bazen kabak çekirdeklerini çitler veririm. yeterki yesin ona zor olamsın diye. o yüzden kendi bişi yapmaz yani. ama yeri gelir ben çok hasta olurum o zamnda bana o çok iyi bakar orası ayrı tabi.
ama ben onun kendisine bakmasını istiyorum sadece kendisine dikkat etmesine...
eşim sigara eskiden çok içerdi sonra bu ürologlar işte bırakmalısın bırakmalsıın dedi. sonra biz tüp bebeğe başladık orda karar verdi 15 gün hiç içmedi sonra işyerinde morali bozulmuş yakmış bi tane sonra devamı geldi ama eskisine göre en azından çok içmiyor bunada şükür..
canım sen de gerçekten çok üstüne düşmüşsün alıştırmışsın ama sevdiğinden yapıyorsun işte... her durumda da aynı ilgiyi ısrarı beklemek doğru değil...
biraz kendi gayret etmeli senin ısrarınla nekadar olabilir ki... sen sonuna kadar haklısın...
bak ne güzel bi adım atmış 15 gün dayandıysa daha fazla da yapabilirdi ama bi bahane bulup pes etmiş...
tekrar denemeli niye bırakamasın ki...
30-40 sene içip bırakan kişiler duyuyoruz...
erkekler çocuk gibi tatlım... millet çocuğunun yediğiyle içtiğiyle uğraşır...
biz kocişler için "aman düzenli dengeli beslendi mi, yemesi gerekenleri yedi mi, üşüttü mü hastalandı mı" derken bu kocişler yüzünden biz kafayı yiycez...
allahım bizi biran evvel bu dertten kurtarırda onlarda bizde rahatlarız...
canım sen de gerçekten çok üstüne düşmüşsün alıştırmışsın ama sevdiğinden yapıyorsun işte... her durumda da aynı ilgiyi ısrarı beklemek doğru değil...
biraz kendi gayret etmeli senin ısrarınla nekadar olabilir ki... sen sonuna kadar haklısın...
bak ne güzel bi adım atmış 15 gün dayandıysa daha fazla da yapabilirdi ama bi bahane bulup pes etmiş...
tekrar denemeli niye bırakamasın ki...
30-40 sene içip bırakan kişiler duyuyoruz...
erkekler çocuk gibi tatlım... millet çocuğunun yediğiyle içtiğiyle uğraşır...
biz kocişler için "aman düzenli dengeli beslendi mi, yemesi gerekenleri yedi mi, üşüttü mü hastalandı mı" derken bu kocişler yüzünden biz kafayı yiycez...
allahım bizi biran evvel bu dertten kurtarırda onlarda bizde rahatlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?