ilerde tutki ben hasta oldum bu adam ne yapacak kendi başına hiçbişey yapmaz kendisine dikkat etmez. et yeme diyorum kaan hoca yeme demişti gidiyor işyerinde et yiyor bi kereden bişey olmaz diyor. bak tatlı yeme diyorum şeker başlangıcı çıkmıştı biraz dikkat et diyorum bi kereden bişey olmaz diyor. çok kızınca yemiyor. bende biraz alttan alıyorum hadi canı istemiş yesin diye ama ilerisini düşünemiyor tabi..
off işte moralim bozuk yani buı akşam yarın inşallah iyileşir de keyfim yerine gelir.
ben yatıyım canım artık uykum gelmeye başladı. iyi geceler canım sana öpüyorum seni yarın görüşürüz
cok haklısın baharcım bende sabah ılacını aldın mı gunduz arayıp ılacını ıctın mı hep soruyorum bazen bana kızıp BEN KENDIMI UNUTURUM DA ILACIMI UNUTMAM dıyor bızde ne yapalım evet fazla sıkıyoruz belkı ama elde degıl hepımız aynıyız ah bız kadınlar ah
iyi geceler eseslım
bende kactım ıyı uykular herkese
selam canlarımmm nasılsınız bakemm
nasıl olalım tatlım hep aynı :97: sen nasılsın
iyiyim bende kuzum heyecanlıyımm yarın sabah kociş sperm testi yaptıracak yaa acaba sonuç ne olacakk:97:
aaa evet ya test günüydü yarın inş sonuçlar süper olacak dua ediyorum senin için canım... peki sonucu nezaman alacaksınız
inşallah canım ya inşallah sperm çıkar.sonucu ayynı gün alırız büyük ihtimal 2 3 saat sonra çıkar sonuçları yaaa benide götür dedim hayır diyo püfff sonucu almaya beraber gideriz diyo erken gidecekmiş hastaneye o yüzden uyanma sen diyoo
canımcım ben de çıkıyorum sana iyi geceler rahat bi uyku çek bugün yarın herşey güzel olacak bunu düşün olur mu bebekim seni seviyorumallah rahatlık versin
esracığım merhaba nurefsanın arkadaşını bend emerak ettim sordu ama nurefsan çıkmış topikte yok yarın cevap gelir inşallah inşallah hepimize fayda olcak bir bilgi vardır
canim meraba bu arkadasin esinde hic sperm yokmus gitmedik doktor koymamislar istanbul ankara heryere gitmisler.sizin cocugunuz olmaz demislerdi.bu doktor esine ameliyat etmis bir sene sonra sizde sperm cikisi beklicez demis nedense her hastasina cikolatayi bol ye dermis.bir seneye kalmadi ogluna hamile kaldi.iki sene sonra kizina hamile kaldi.bugun bana geldiginde iki kisiye daha vermis doktorun adini gidin ona benimde olmuyodu o doktor sayesinde oldu demis.simdi o cocugu olmayanlar hamileymis.gerceekten guzel haber.esim yurtdisindan gelince bende gidicem insallah.sizlerle paylasmak istedim.ha birde sormussun unuttum yazmayi tese olmadi esi normal yolla oluyo cocuklari.doktoru tavsiye ettigi arkadaslarinin eslerini ameliyat etmemis ilac vermis.biri iki bucuk hamileymis.
birde bu doktor cikolatayi cok yemesini soylermis hastalarina.ama bence de dogru etkisi.cunku benim esim belcikada spermiogram vermisti spermler olu cikmisti.esim hergece yatmadan once saf siyah cikolata yedi.cunku bu arkadastan duymustum.turk kahvesi iciririm.kimi turkkahvesi zararli filan demis hic de oyle degil.uzmanlar hamilelik icin sabah erken saatlerde iliski ve iliskiden bir iki saat once turk kahvesi oneriyor.polen kullandik.keci boynuzu pekmezi.bir ay once spermiogramda 100 motil sperm cikti.
geçmiş olsun canımmmmmsorma canım ya acile gittik eşim baya kötü oldu naz yapmıyormuş adam boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş tatil yaramadı ona bu sene ya kulaığında intihap vardı boğaza geçmiş biraz ağır geçer dedi iğne verdi oda çok fena yaktı yatıyor şimdi bakalım
aynı benimki...bnları ben mi yazdım yoksa:))))ilerde tutki ben hasta oldum bu adam ne yapacak kendi başına hiçbişey yapmaz kendisine dikkat etmez. et yeme diyorum kaan hoca yeme demişti gidiyor işyerinde et yiyor bi kereden bişey olmaz diyor. bak tatlı yeme diyorum şeker başlangıcı çıkmıştı biraz dikkat et diyorum bi kereden bişey olmaz diyor. çok kızınca yemiyor. bende biraz alttan alıyorum hadi canı istemiş yesin diye ama ilerisini düşünemiyor tabi..
off işte moralim bozuk yani buı akşam yarın inşallah iyileşir de keyfim yerine gelir.
ben yatıyım canım artık uykum gelmeye başladı. iyi geceler canım sana öpüyorum seni yarın görüşürüz
inşallah çıkar spermler ya:18:hemen bize yaz olur mu..inşallah canım ya inşallah sperm çıkar.sonucu ayynı gün alırız büyük ihtimal 2 3 saat sonra çıkar sonuçları yaaa benide götür dedim hayır diyo püfff sonucu almaya beraber gideriz diyo erken gidecekmiş hastaneye o yüzden uyanma sen diyoo
geçmiş olsun canımmmmm
Allah çaresiz dert vermesin....bikaçgüne toparlanır eşin..sen ona mis gibi bakarsın şimdisıkma bunlara kendini..okadar da mı olmasın bebekim
aynı benimki...bnları ben mi yazdım yoksa:))))
benim eşim de benim dürtmemle dikkat ediyor..herşey önüne gelir evde dediğin gibi çaya şekerini atıp karıştırıp eline veririm..
şeker başlangıcı ve trigliserid çıktı da öyle biraz dikkat ediyor artık...
bir müsibet bin nasihatten evlaymış...illa hastalı bulunca anlıyorlar sağlığın değerini..ozaman da iş işten geçmiş oluyor.
inşallah çıkar spermler ya:18:hemen bize yaz olur mu..
NUREFSANCIMMM canım yazılarını okudum...dediğin dr biz de gidelim bari memlekete gidince zaten afyona da uğruyoruz..çikolatayı duymam iyi oldu ben de yedireyim..inşallah eşimin şekerini ya da trigliseridi falan yükseltmez:/
geçmiş olsun canımmmmm
Allah çaresiz dert vermesin....bikaçgüne toparlanır eşin..sen ona mis gibi bakarsın şimdisıkma bunlara kendini..okadar da mı olmasın bebekim
aynı benimki...bnları ben mi yazdım yoksa:))))
benim eşim de benim dürtmemle dikkat ediyor..herşey önüne gelir evde dediğin gibi çaya şekerini atıp karıştırıp eline veririm..
şeker başlangıcı ve trigliserid çıktı da öyle biraz dikkat ediyor artık...
bir müsibet bin nasihatten evlaymış...illa hastalı bulunca anlıyorlar sağlığın değerini..ozaman da iş işten geçmiş oluyor.
inşallah çıkar spermler ya:18:hemen bize yaz olur mu..
NUREFSANCIMMM canım yazılarını okudum...dediğin dr biz de gidelim bari memlekete gidince zaten afyona da uğruyoruz..çikolatayı duymam iyi oldu ben de yedireyim..inşallah eşimin şekerini ya da trigliseridi falan yükseltmez:/
afyon devlet hastanesındemıymıs
doktorun adı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?