Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler eseslım
bende kactım ıyı uykular herkese

çok haklısın tatlım sonuna kadar hem de... inş zamanla hatasının farkına varırda daha çok dikkat eder kendine...
bozma moralini bunlarda geçecek...
sana da iyi geceler canım allah rahatlık versin yarın görüşürüz

hepsi onlar ve bizim için canım daha fazla ne yapabiliriz ki allah yardımcımız olsun...

iyi geceler eseslım
bende kactım ıyı uykular herkese

sana da iyi uykular canım tatlı rüyalar

iyiyim bende kuzum heyecanlıyımm yarın sabah kociş sperm testi yaptıracak yaa acaba sonuç ne olacakk:97:

aaa evet ya test günüydü yarın inş sonuçlar süper olacak dua ediyorum senin için canım... peki sonucu nezaman alacaksınız

eseslim tatlım çokk geçmişolsun yaaa kıss adam naz falan yapmıyomuş harbi hastaymış kız inşallah yarına bişeyi kalmaz tatlım..

aaa evet ya test günüydü yarın inş sonuçlar süper olacak dua ediyorum senin için canım... peki sonucu nezaman alacaksınız

inşallah canım ya inşallah sperm çıkar.sonucu ayynı gün alırız büyük ihtimal 2 3 saat sonra çıkar sonuçları yaaa benide götür dedim hayır diyo püfff sonucu almaya beraber gideriz diyo erken gidecekmiş hastaneye o yüzden uyanma sen diyoo

canımcım ben de çıkıyorum sana iyi geceler rahat bi uyku çek bugün yarın herşey güzel olacak bunu düşün olur mu bebekim seni seviyorum allah rahatlık versin

eşinde seni düşünüyor tatlım neyapsın inş güzel haberlerini alırsın da biz de havalara uçarız

canımcım ben de çıkıyorum sana iyi geceler rahat bi uyku çek bugün yarın herşey güzel olacak bunu düşün olur mu bebekim seni seviyorum allah rahatlık versin

çok sağol tatlım sanada iyi geceler bebekim bende çıkıyorum sinir oldum ya net çok yavaş ALLAH rahatlık versin...

esracığım merhaba nurefsanın arkadaşını bend emerak ettim sordu ama nurefsan çıkmış topikte yok yarın cevap gelir inşallah inşallah hepimize fayda olcak bir bilgi vardır

gunaydın canlarım
nur efsan cok sasırıdm acıkcası
bnce onlara tup tıkanıklıgı ıcın amelıyat yapmıstır
ay rabbm herseyı vesıle edıp bzlerıde evlat sahıbı yapsın ınsallahhhhhhh

geçmiş olsun canımmmmm
Allah çaresiz dert vermesin....bikaçgüne toparlanır eşin..sen ona mis gibi bakarsın şimdisıkma bunlara kendini..okadar da mı olmasın bebekim
aynı benimki...bnları ben mi yazdım yoksa:))))
benim eşim de benim dürtmemle dikkat ediyor..herşey önüne gelir evde dediğin gibi çaya şekerini atıp karıştırıp eline veririm..
şeker başlangıcı ve trigliserid çıktı da öyle biraz dikkat ediyor artık...
bir müsibet bin nasihatten evlaymış...illa hastalı bulunca anlıyorlar sağlığın değerini..ozaman da iş işten geçmiş oluyor.
inşallah çıkar spermler ya:18:hemen bize yaz olur mu..

NUREFSANCIMMM canım yazılarını okudum...dediğin dr biz de gidelim bari memlekete gidince zaten afyona da uğruyoruz..çikolatayı duymam iyi oldu ben de yedireyim..inşallah eşimin şekerini ya da trigliseridi falan yükseltmez:/

afyon devlet hastanesındemıymıs
doktorun adı ne ?

sağol canım benim allah razı olsun. bugün çok şükür toparlandı zaten. boğazları aşırı derecede intihap kapmış soğuk su içiyo sürekli üşütmüş yani dinlemiyorki beni....
ahh canım ahh valla bi dinlese beni inşallah bigün anlayacak beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…