Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 bitti 4e girdik:))1,5-2 yıl kadar da sevgililik dönemi:)))
hee sorma bende gamze varmış:))))

canım kaan bey doğrusunu biliyodur mutlaka da biz herşeyden şüphe kaçırıyoruz.

bizim de 6. bitti... 2,5 yıl sevgililik dönemi 3,5 yıl evlilik... böyle yazınca insan bi garip oluyor ne zaman geçti bunca yıl diye düşünüyorum... ama sanki bu son zamanlar saat hiç ilerlemiyor gibi geliyor... içimde ki acıdan olsa gerek

canim icimi ferahlattiniz rabbimde sizin evinizi gonlunuzu ferahlatsin.O sifirdan insallah sizde kurtulacaksiniz allahin izniyle.sagol canim benim

saol canım benim güzel dileklerin için... inş hepimiz hamişler grubuna katılırız

rabbm hayırlı gunler yasatmayı nasp eylesın cumlemıze

inş hakkınızda hayırlısı olur canım benim... umutsuzluğa kapılma sen içini ferah tut... allah büyük...

Canım arkadaşlarım ben şimdi uyumaya gidiyorum malum yarın erken uyanıcam doktora gidicez hepiniz öpüldünüz iyi geceler

inşallah canım...Rabbim bu sevinci yaşatır hepimize....hiiiiiiiiç canını sıkma..umut etmek bile güzel....Allah yar ve yardımcın olsun.
bencede sanki hayatımızı unuttuk..eşime az önce yeşilexle ilgili bişey söylüyodum..eşim dedi ki nolur boşver bi süre hayatımızı unuttuk ruh gibi olduk dedi((
sahiden HAYATIMIZI UNUTTUK biz yaaaa...
Canım arkadaşlarım ben şimdi uyumaya gidiyorum malum yarın erken uyanıcam doktora gidicez hepiniz öpüldünüz iyi geceler
iyi gecelr canımmm

gerçekten hayatımızı unuttuk varsa yoksa azo azoooo aslında bu birazda bizim elimizde... tamam dış güçlerde psikolojimizi bozabiliyor ama biz kendi kendimize de yapıyoruz... örneğin ben allaha şükür bi laf edipte moralimi bozacak bi densiz yok çevremde o konuda çok huzurluyum... ama kendi içimde savaşıyorum resmen... 2 gündür hiçbi sebep yokken ( yani azo dışında ) kendimi kaybetmiş durumdayım inanın bugün sabah sadece triod ilacım vardı aç karnına yarım bardak suyla onu içtim akşam eşim gelene kadar ağzıma lokma koymadım koyamadım... dün yediğim akşam yemeğiyle bugünü tamamladım... işte asıl sorun içimizde... ben de bugünden sonra daha rahat olmaya karar verdim tabi yapabilirsem zaten okul başlıyor çocuklar ev falan derken vakit gelip geçer ve ben de kafamda bu kadar kurmamış olurum...

ben de tam tersi düşünüyorum..bazen sen bişeyler için çaba verirken akıntıya kürek çeker gibi olursun...yani demek istediğim şu eğer çevrende seni üzen bişey ya da bişeyler varsa kendi kendine uğraş vermek bazen işe yaramıyor baharım...
insanın ben bahsedildiği kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum..bence en güçlümüz bile küçücük şeyler karşısında bile bazı zamanlarda tuzbuz oluyoruz.ve eğer çok sarsıldıysak toparlanmak zaman alıyor
ben de hayatıma bakayım diyorum,neler neler düşünüyorum ama yok canım istemiyor sanki,zaten vücudum da kabul etmiyor krizler vs...bunların ortasında kendi kendimize bişeyleri yoluna sokamıyoruz sanki.
ben kendi adıma bunları yaşıyorum kategorize etmiş gibi oldum ama bence biçok insan için aynı durum geçerli kuzummm.

canım yazdıklarında sonuna kadar haklısın ben zaten dış güçler psikolojimizi bozuyor ama onlar olmasa da biz buna sebep olabiliyoruz dedim ve kendimi örnek gösterdim... benim kafamı attıracak yada moralimi bozacak herangi bi olay olmadı uzun zamandır ama gel gör ne haldeyim bunu demek istedim ben... kendi kendime kurup kurup perişan oluyorum... ama sen söylediklerinde sonuna kadar haklısın o ayrı bi konu zaten... çünkü orada durum tam tersi oluyor... sen herşeyi yoluna koymak için elinden geleni yapıyorsun ama bi kişi çıkıyor karşına ver herşeyi darmadağın ediyor...

evet aynen öyle........
ya valla ben bu psikolojiden nası çıkcam bilmiyorum......

evet aynen öyle........
ya valla ben bu psikolojiden nası çıkcam bilmiyorum......

canım biran evvel çıkmalıyız ben çocuklarıma güveniyorum onun için sorun etmiyorum...
ama senin sorunun daha ciddi çünkü atak geçiriyorsun...
onun için biran evvel yardım almalısınki bu durumdan en kısa zamanda kutulabilesin...

haklısın kuzum..ben de kaçtım namazımı kılıp yatcam...keyfim de halim de yok..
iyi geceler baharcım öptüm

Hayırlı geceler kızlar

Eşim perşembe günü 5. m.teseyi olacak inşAllah.Dualarınıza her zamankinden daha çok ihtiyacım var:18:

canım bu ürün 120 kapsül... her ögün 2 kapsül alcak... günde 6 kapsül ediyor... böyle oluncada bir kutu sadece 20 gün gidiyor... yurtdışına sipariş var mı okpnuda bi bilgim yok...

tesekkurler bahar,baktimda galiba yurtdisina yollamiyolarmis ...artik bir yolunu bulup buraya alabilirsem,bakalim bu ilaci denmek istiyoruz 3 ay kulanmak istiyoruz.,bizim hormonlar yuksekti simdi normale dondu ama korkuyorum farkli ilaclar kullaninca yine bozulur diye,kullanmayincada olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…