Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bahar yeşilex alcak mısın kuzummmm

canım biz almayı düşünüyoruz ama bi kaan hocaya gidelim bakalım o hangi ilaçları verecek sonra sorucaz kullanalım mı diye... ağır olur derse almıycaz siz bilirsiniz derse almayı düşünüyoruz bakalım... siz neye karar verdiniz en son eşimi ikna ettim demiştim... bu arada avatarını değiştirmişsin eski haline okadar alışmışım ki sanki başka bi masal var gibi geldi

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler iyi sohbetler

iyi geceler canım allah rahatlık versin

ya ben de olumlama yapayım dedim ama bu bana da tuhaf geldi itiraf ediyorum
ultrasondan ikizler:))))
ben de kaan hocaya gisince sorucam bakalım onu ye bunu ye kocişlere de yazık yaw
bi de bahar bazı kişilerde çıkış oluyo bizde de olsaaaaaa

farkettim canım ikiz olduklarını ama ilk bakınca garip bişey gibi geliyor dikkatli bakınca anlıyorsun tabi ahhh ahhhh bizim de ikizlerimiz olsa keşke
canım ne güzel söyledin bazılarında çıkış oluyor inş bizim eşlerimizde de olur... valla öyle dualar ediyorum ki inş kurtuluruz bu sıkıntılardan...
2 gündür paso ağlıyorum kociş geldi bugün gözlerinin altı çökmüş bütün gün ağladınmı sen diye sordu... yok uykusuz kaldım falan dedim ama yemedi tabi...
onuda üzüyorum ama napıyım psikopata bağladım 2 gündür...
neyse yarın kuzucuklarıma kavuşucam ya onlar alır benim üzüntümü...

Son düzenleme:
masalım ohhh be bu avatar daha güzel bu resimle bütünleştin zihnimde başka bişey görünce başkasıyla konuşuyorum gibi bi hisse kapıldım

bunu seviyorum:)))
valla bahar ben de aynı şekilde mutsuz mutsuz takılıyorum(((((
eşim diyor ki benim yüzümden böylesin di mi,benim çevrem yıprattı seni....senle alakalı değil senin ne suçun var dedim...
neden böylesin ozaman hiç böyle olmazdın sen dedi...
o da biliyor neden kötü olduğumu ama napsın..
dedim beni psikiyatra götür...normalde psikiyatrları sevmez eşim...baktı durum fena gidelim dedi...
beni neşelendirmek için kırk takla atıyor ama nafileiçimden gelmiyo yapmacık gülüyorum, daha üzülüyo(
bugün kahvaltıda 5 yıldır ilk kez keşfetmiş a aşkım sende gamze mi varmış diyor...yooo dedim..aynaya baktım hakketen varmış:)ben de bilmiyodum...

kizlar meraba ya benim kafam gunlerdir allak bullak.100 motil spermle tup bebek yapilirmi yapilmazmi diye dusunuyorum.kaan aydos yapilir ama basari sansi dusuk diyo.ne yapsam bi akil fikir verin bana ya.tup bebek deneyelim mi?

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR BEN BİR GELİYORUM BİR GİDİYORUM BİR TÜRLÜ İŞLERİMİ DÜZENE SOKUPTA EVDE OTURUP SİZLERLE DOYA DOYA SOHBET EDEMEDİM.KIZLAR BU ARADA YARIN BİZİM KARYOTİP SONUCUMUZ ÇIKACAK DOKTORA GİDİCEZ DUALARIIZA ÇOK İHTİYACIM VAR .BENİ UNUTMAYIN İNŞALLAH SİZLERE GÜZEL HABERLERLE DÖNERİM BENDE EN YAKIN ZAMANDA TÜPBEBEK YAPIP MELEĞİME KAVUŞMAK İSTİYORUM.BANA BU KADAR SIKINTILARIMIN İÇİNDE ÇOK GÜZEL BİR MORAL OLUR.İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA HEPİMİZİN SALİH EVLATLARIMIZA KAVUŞMAMIZI NASİP EDER.

nur efsan karşılaştık şükür ki...hep bakıyorum girdin mi diye ama offlinesin..nasılsın canım ne var ne yok....nezamandır karşılaşamıyoruz...

kizlar meraba ya benim kafam gunlerdir allak bullak.100 motil spermle tup bebek yapilirmi yapilmazmi diye dusunuyorum.kaan aydos yapilir ama basari sansi dusuk diyo.ne yapsam bi akil fikir verin bana ya.tup bebek deneyelim mi?

canım bence tüp bebek yapılır neden mikrotesede çıkan 1 kaç spermle yapılıyor da 100 motil spermle olmasın .bunu bilki sen bizden bir adım öndesin şimdi düşünmeyi bırak ve de bunun mutluluğunu yaşa derim ben.

ben de bu avatarı seviyorum
ahhh ya kocişlerin suçu yok ama kendimizi perişan ettiğimiz gibi onlarıda ediyoruz
bak senin ki ne hale gelmiş... eee hem sen bukadar üzgünsün diye üzülüyor bide geçirdiğin ataklardan dolayı sana bişey olacak diye korkuyor
allah yardımcımız olsun bebekim biran evvel bu dertten kurtulalım ki bizimde eşlerimizin de ruh sağlığı düzelsin...
bu arada bu acılar bazı gerçekleri farketmenize mi yol açıyor tatlım nasıl farketmediniz bunca zaman gamzeni
canım bu arada siz kaç senelik evlisiniz...

ben de değiştirdim bebekimseni mi kırcam

teşekkürler bebekim ama bu gerçekten çok daha güzel

nur efsan karşılaştık şükür ki...hep bakıyorum girdin mi diye ama offlinesin..nasılsın canım ne var ne yok....nezamandır karşılaşamıyoruz...

canim iyiyim ama stresliyim esim bir hafta sonra filan gelecek tupbebege baslicaz ama varya beynim allak bullak.biliyosun az cok durumumu maddi imkansizliklar parada da degilim inan.kaan bey tup bebek yapilir ama basari sansi dusuk demis.gelin spermleri kaliteli olmasi icin tedaviye baslayalim demis.emre beyde daha ilk esimi muane ederken bana senide hazirliyalim muane ol eger sperm bulunursa tedaviye baslarsiniz demis.aman insallah rabbim hepimizin yuzune baksin

neden başarı şansı düşük olsun ki morfoloji iyiyse kaliteli spermse ne sorun olabilir...kaan hoca daha iyi bilir tabe ama anlam veremedim ben şahsen.
bi spermle bile tüp yapıyolar sonuçta..olmazsa pgt yaptırın...
amin inşallah..Allah size de yardımcı olsun canım ..inşallah temiz çıkar..

canım inş sonuçlarınız temiz çıkar dualarım sizinle olacak... inş sen de en kısa zamanda topiğimizdeki hamişler grubuna katılırsın
darısı bizim başımıza artık :97:

canım bozma moralini allaha şükür canlı spermleri gördünüz ya inş geriside gelecek... tabiki maddiyat önemli ama nekadar para döksende olmadı mı olmuyor... ama bak siz ne şanslısınız ki "0" ı görmekten kurtuldunuz... allah yardımcınız olacaktır bundan eminim inş en kısa zmanda tedavinize başlarsınızda biz de güzel haberleriniz alırız

canim benim rabbim senin ve diger arkadaslarimin eslerine acil sifalar versin.hepimizin kucaklarini allah hayirli evlatlarla doldursun amin.yorumun icin ayrica tesekkur ederim canim

100 motıl "100 tanemı saglıklı var demek
tatlım hepımızın sansı aynı aslında
sonucta 1 tane sperm lazım

3 bitti 4e girdik:))1,5-2 yıl kadar da sevgililik dönemi:)))
hee sorma bende gamze varmış:))))

canım kaan bey doğrusunu biliyodur mutlaka da biz herşeyden şüphe kaçırıyoruz.

canım bozma moralini allaha şükür canlı spermleri gördünüz ya inş geriside gelecek... tabiki maddiyat önemli ama nekadar para döksende olmadı mı olmuyor... ama bak siz ne şanslısınız ki "0" ı görmekten kurtuldunuz... allah yardımcınız olacaktır bundan eminim inş en kısa zmanda tedavinize başlarsınızda biz de güzel haberleriniz alırız [/QUOTE]

canim icimi ferahlattiniz rabbimde sizin evinizi gonlunuzu ferahlatsin.O sifirdan insallah sizde kurtulacaksiniz allahin izniyle.sagol canim benim

Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ben 7 senelik evliğim en son 5 sene önce gittiğim doktor umutlarımı elimden almıştı vede o kırgınıkla bu zamana kadar geldim inşallah yarın yine bu hayal kırıklığını yaşamam.çünkü sizlerin desteği ile tekrar ayağa kalktım vede doktora gittim .ama tekrar bir hayal kırıklığı yaşarsam ayağa kalka bilirmiyim bilemiyorum .ben artık güzel günler yaşamak istiyorum .tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli rabbim kanayan yaramızı dindirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…