Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hmmm demek hüseyin karaca ben bu adamı bir googleyim bakim ne çıkıcak

MELISELA insallah yarin meleginin kalp attisini duyarsin canim

Hatırlamazmıyım sevgim, o günü zaten hiç unutamıyorum, 23 temmuz 2010 du o gün deli gibi bişeyler ararken sizi bulmuştum, bana moral vermiştiniz, ama gerçeğide anlamıştım malesef sonra Rabbim bir mucize verdi ve 1 hafta sonra testte 100 bin çıkmıştı, ve bu sene 23 Ağustosda Rabbim bana pozitif sonuç kağıdımı almayı nasip etti..şuan inan ağlıyorum, Rabbim burdaki tüm kardeşlerimi bu dertten biran önce kurtarsın inşAllah tek duam bu,
Çok öpüyorum hepinizi..Ben gideyim artık, yarın görüşürüz inşAllah..herkese hayırlı geceler arkadaşlar..

zamancığım galiba daha önce azosperm olan birisi bu doktora gitmiş ameliyat olmuş sonra adam ın eşi normal yoldan iki kere hamile kalmış ve şimdi iki bebeği varmış

amin canım bende öpüyorum çok yarın inşallah güzel haberlerini bekliyorum iyi geceler tatlım

canim nursen nin esi kullaniyor sperm cikisi olmus

canım fsh biraz düşüktü önceleri klomen kullanıyordu en son kaan hocaya gittiğimizde bu iğneyi sorduk daha önceleride eşim kullanmıştı kaan hocada kullanın dedi bizde kullanıyoruz

sevgicigim sizin fsh kac...bizede gecen ay mailde ilerde igne vercem demis fsh icin

Son düzenleme:

canım ne güzel maşallah imrendim bize de nasip etsin Allah.yarın meleğin sesini duyuracak inşallah sana.."anne burdayım"diyecek sen de rahatlayacaksın...onun o minicik kalbinin atışı dünyaya bedeldir kesin...çok duygulandım şu an..Allah kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm...dua edeyim sana inşallah.

ne yaptın zamancığım bir şeyler bulabildinmi bizde bu doktora yakında gitmeyi düşünüyoruz bakalım inşallah faydasını görürüz

zamancım nurefsanın dediğine göre onun arkadaşının çocuğu olmuyormuş sonra afyon devlet hastanesindeki ürolog hüseyin karacaya gitmişler sanırım adam ameliyat olmuş... yanlış hatırlamıyorsam 2 çocukları olmuş 3, hamileymiş... bu kadın çocuğu olmayan 2 arkadaşına doktorun adını vermiş onlarda gitmişler ve şimdi hamileymişler... ama bana ve buradaki biçok arkadaşıma göre bu hastalarda kanallarda tıkanıklık vardı ve onu ameliyat etti...
yeşilex konusuna gelince nursen arkadaşımızın eşi spermiogram yaptırdı ve 1-2 canlı sperm bulundu... onlarda kaan hocanın verdiği ilaçların dışında yeşilexi kullanmaya başlamışlar... kaan hocaya sormuşlar kullanalım mı diye oda siz bilirsiniz demiş... 6 aydır kullanıyorlarmış bu ürünü... yeşilexin sayfasına girip bakabilirsin... sperm arttırıcı diye geçiyor "yeşilex 008 ginsengli bitkisel karışım" bir kutu 117tl ve bi kutu 20 gün gidiyor...

canim 9 10 arasi klomen kullaniyor birakinca 7 oluyor diyerleri bizimde normal

canım biz klome kullandığımızda bir kere 12 oldu ondan sonra hep 6 onun üstüne hiç çıkmadı sonrada hep düştü en sonda 3 ve ya 4 tü zaten artık klomeni kestik menegona geçince

bahar yeşilex alcak mısın kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…