Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

ahh ahhh hayırlı olsun: allah kucagına alıp sevmeyı nasıp etın ayyy ne guzel bı duygudur o herhalde darısı bızlere

kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..

oh oh çok şükür darısı bize bizim gibi olmayanların hepsine allah sanada kucagına almayı nasip etsin bizlerede tez günden göstersin bizde tadalım inşallah bu güzel duyguları aminnn.

melısela canım sız ne kullandınız acaba sperm sayınız kactı
bılgı verırsen sevınırım

ahh ahhh hayırlı olsun: allah kucagına alıp sevmeyı nasıp etın ayyy ne guzel bı duygudur o herhalde darısı bızlere

oh oh çok şükür darısı bize bizim gibi olmayanların hepsine allah sanada kucagına almayı nasip etsin bizlerede tez günden göstersin bizde tadalım inşallah bu güzel duyguları aminnn.

çook güzel canım benim. ne güzel duygudur eminim. allah kucağını almak nasip etsin inşallahh.

bize de nasip etsin Allahım....maşallah canım Allah tamamına erdirsin.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, Rabbim en kısa zamanda bu duyguları sizede tatdırsın inşAllah..duam sizler le gerçekten..

nursen canım benim yumurta toplandığı gün eşimde örnek verdi, taze olarak yapıldı bitanem, ama bizde hareketsiz %95ti..sayı vardı ama..

ben kaçtım kızlar..
keyfim yok bugün(((((
öptüm sizi.

canım evet melisanın dediği gibi üzüntülü ğünler geçirdin ondandır belki sıkıntıdan sivilce filan çıkacaktır hemen kötü bişey getirme aklına her şişlik beze filan kötü bişey degildir geçmezse doktora göster için rahat eder en azından bende öptüm seni bayyy.

melısela canım sız ne kullandınız acaba sperm sayınız kactı
bılgı verırsen sevınırım

canım biz 1 senedir kaan hocada tedavideydik..yalnız benim eşimin sadece ilk testte herşey sıfırdı, 1 hafta sonraki testte 100 bin çıktı..ve ondan sonrada hep çıkış oldu ama hareket yoktu, %100 hareketsizdi yani ölüydü..6 ay klomen kullandı, fayda etmedi, en son menogon iğne kullanmaya başladı..2 ay kullandık onuda..tabi bu 1 sene içinde proxeed, arginmax, arı sütü bal polen, keçi boynuzu, larginin, ginko biloba, balık yağı, duyduğumuz tüm tozlar, herşeyi kullandık yani..

merhaba güzel anne adayları
Eşim test sonuçlarını görünce şoka girmiş ve doktora gitmeyi reddetmişti.
Ayrıca tüp bebeğe karşıda nedensiz bir tepkisi vardı.( ailesinin cahilliğide cabası )
Alttan alttan uyguladığım telkinler sonrası eşim doktora gitmeye karar verdi
Tabi bunda bu sitenin katkısı çok fazla, bilinçlenmemi sağladı.
Şimdi test sonuçlarını bekliyorum ve sonrada tedavi inşallah.
Bitkisel tedavi için önerilerinizi bekliyorum.
Kendinize iyi bakın umudunuzu kaybetmeyin.
Eşimin doktora gitmesi bile beni umutlandırdı.
Umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Umarım bizlerde yakında anne oluruz.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

bılgı ıcın tesekkur canım allha daım etsın a bu arada hamıslerın duası kabul olurmus lutfen bızlere dua et olur mu canım

merhaba cpuerror test derken sperm testı mı
evet bu sıtenın bana da faydası oldu soyle kı
artık daha umutla bakıyorum yarınlara eskıden umudumm yok denecek kadar azdı benım ama sımdı cok umutluyum
test sonucların ıyı cıkar inşllh umarım tez zamanda anne olursun

çok sevindim tedavi olmaya karar vermesine canım inşallah testleriniz iyi çıkar hangi doktora gitti eşin inşallah allah devamını getirsin sonuç alırsınız tabi umutlanmak güzeldir eli kolu baglı oturmakla bu işler olmuyor allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın .

tamam canım benim çok sağol bakalım biz de artış durumuna göre öyle düşünüyoruz taze taze hakkımızda hayırlısı olur inşallah Allaha emanet ol canım.

cpuerror geçenlerde yazmıştın sanırım eşim tedaviyi reddediyo diye çok sevindim fikrinin değişmesine inşallah tedaviniz hayırlı olur canım Allah yerdımcınız olsun.

Merhaba cemrem29
iyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah yakın zamanda hepimiz anne oluruz.
eşim kendi başına test yaptırıp hastalığını öğrenmişti.aylar oldu ve doktora gitmeye yanaşmıyordu.
şimdi testler tekrardan yapılacak spermiyogram sanırım ve tedaviye başlanacak inş.

eseslim,hayalimm,istiyorumbebeğimi... nasılsınız kızlar

iiiz canım benimmmmm. sende keyifler nasıl??

Çok sevindimm canım. Umuorum herşey daha kolay olacak artık sizin için....

amin inşallah
iyi dileklerin için teşekkürler
valla doktorunun adını bilmiyorum ama medıcana hastanesine gitti.
bu arada istanbul'da önereceğiniz bir doktor varmı?
bu konuda uzman bir doktora gitmek daha yararlı olacaktır.
gitmeye zor ikna olduğu için doktor kousunda şimdilik yorum yapmadım:)

canım tedavıye olurlu bakması bıle basarmanın yarısı bence
sana temennım sabır ve basarılar tatlım

hayalim ve nur.sen iyi dilekleriniz için teşekkürler
kıyısından köşesinden başladık bizde bakalım
Rabbim yardımcımız olsun inş.

ben çıkıyorum canlarım görüşmek üzere hepinizi kocamaannnnnnn öpüyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…