Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok ama çok saol, bu arada onu ben yapmadım, banada bir arkadaşım yaptı ama öğrenir sana yazarım hangi siteden olduğunu..

darısı bize
kızlar bu yeşilexsi demek nursan kullanıyordu ve sperm çıktı ilginç nursen bacı sorularım olucak san özelden bir merhaba deyi ver
amin zamancım amin..

inşAllah bitanem dualarım sizinle..

teselli yemeğin kardeşidir :90::90::90::90:
gülelim kızlar yaa topik zor günler geçiriyor bu aralar bunalımda herkes. bende seni çok seviyorum bebekimmm benimmm
akşam dedim ya kayınpedderim gelecek o çok sever böyle et türlerinide değişik tavuk yapayım dedim pişirmeden koyunca pişermi pişmezmi tereddüt ettim size sorayım ddeidm. bide ben soslu hazır tavuk aldım. patates biber domates hepsini önceden pişirmeden koysam pişermi ??

bacılar az önce yeşilex 008 denen şu sperm şeysini araştırıyordum canlı destek hattından bilgi aldım yeşilex 008 spermin sayı ve kalitesini arttırır azosperm konusunda etkili değildir dedi ardından spermax diye başka bir şey önerdi ya nebilim işte okadar çok şey kullandık ki inandırıcı gelmiyor anca böyle kullanıpta çıkan olucakda öyle kızlar siz ne dersiniz bu spermax konusunda kızlar nursen harici bu yeşilexsi kullanan yada raştıran varmı

helal sana bitanem hep böyle ol işte benim de neşemi yerine getirdin
canım pişer pişer hiç merak etme... sen tavukları tepsine diz üzerine patatesini biberini domatesi soğanı hepsini koy sonra istersen salçalı su koy gerçi senin tavuk sosluymuş sadece suda koyabilirsin tuzu falan ekle pişer o hiç merak etme...
ohhh mis gibi kokusu burnuma gelir gibi oldu
akşama ben de mi gelsem ne yapsam

canım nursenin eşinin kullandığını söylediği "yeşilex 008 ginsengli bitkisel karışım"... bilemiyorum ki diğerini kullanıp memnun kalan var mı :97:

bacılar tavuk muhabbetinize bende katılmak isterdim ama tavuk sevmem sadece mangal olursa yerim ayyy şimdi olcak yanındada biberi dometesi offff offff
bacılar bende tavuklar gibi yumurtlamak ve kuluçkaya yatmak istiyorum bunun için bildiğiniz sperm çıkartıcılara ihtiyacım var yoksa yakında kendi kendime mayaz mitoz bütün bölünmeleri yaşıcam

Hayat canım işte yemek yememiz lazım dimi ama
ya ben hiç fırında tavuk yapmadım da nasıl yapıcamı bilmiyorum sende fikir ver canım herkes farklı yapıyordur tabi sen nasıl yapıyorsun??

canım çig olarak pişir haşlamana gerek yok hazır tavuk çabuk pişer fırındada çabuk pişer ben sadede mangallık büyüklükte parçalar içine tuz karabiber toz biber kekik az bişey yag karıştırır tepsiye dker fırında pişiririm çok güzel olur öyle sdede olur eger istersen patates domates biber tavugun içine hepsini koyup pişire bilirsin hepsini çğinden koy daha güzel olur ve pişer çiğ kalmaz konturol et pişerken çatala batır bilirsin görüntüsünden pişip pişmediğini .

hep neşeli, ol bitanem benimmm ayyy gel canım ya gelll sen ben sana ne tavuklar yaparımmm şöyle hep beraber yeriz ağız tadıyla ohhhh gel keyfimm gell şimdi deneyeceğim bakalım inşallah becerebilirim.

tamam canım benim sağolasın çiğden koymaya karar verdim bende umarım becerebilirm sende gel yemeğe beraber yiyelim

canım valla bizde aynı tavuklar gibi kuluçgaya yatıp civciv çıkarmayı ama bizim horozlar bi iyleşse . spermax da iyi ğibi ama nursen arkadaşın kocasıda azoydu onlara yeşilex iyi geldi hale devam ediyorlar azolarada azda olsa bazı şeyler iyi ğeliyor tabi herkezin azo sebebi farklı bünyesi farklı hormonlar farklı onlara iyi gelen bize nekadar iyi gelir orasını allah bilir en güzeli deneyip görmek.:97:

sanada mangallık tavuk pişiriz canım sende gel katıl bizim yemeğe
valla canım bu ilaçlarla ilgili benim hiç bilgim yok sperm yokki sperm çıksın üreten bişiler olması lazım bize. çook araştırmamız lazım valla allah yardımcımız olsun.

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
ya bugun sevvalın ılk rocunu tutuyorum
ama cok gergınım
cok sevdıgım bırının kanser oldugunu duydum
cok ama cok uzuldum
rabbm dermansız dert vermesın

hep neşeli, ol bitanem benimmm ayyy gel canım ya gelll sen ben sana ne tavuklar yaparımmm şöyle hep beraber yeriz ağız tadıyla ohhhh gel keyfimm gell şimdi deneyeceğim bakalım inşallah becerebilirim.

becerirsin bitanem tasalanma... kayınpederin yemeği görünce ağzının suları akacak ahh ben bi yanına geleyim canım bi kahven yeter önemli olan seni görmek kahve bahane

becerirsin bitanem tasalanma... kayınpederin yemeği görünce ağzının suları akacak ahh ben bi yanına geleyim canım bi kahven yeter önemli olan seni görmek kahve bahane

valla canım ya bi gelsen bi görüşsek çook güzel olur şu ayın 30 da gelebilirsiniz inşallah ben sana ne yemekler ne kayfeler ne çaylar yaparım kızz

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
ya bugun sevvalın ılk rocunu tutuyorum
ama cok gergınım
cok sevdıgım bırının kanser oldugunu duydum
cok ama cok uzuldum
rabbm dermansız dert vermesın

selam esracım... ne olsun kaynatıp duruyoruz işte yaptığımız bişey yok
allah kabul etsin canım ben de istiyorum tutmak ama bakalım...
canım allah şifa versin yakınına...
hiç korkma zamanında teşhis edildiyse inş atlatır hastalığı...
benim eşim 26 yaşında ama 2 kere kanseri atlattı allah binlerce şükür...
lenf kanseriydi eşim 1 sene tedavi gördü iyileşti...
tedavi bittikten 1 sene sonra tekrarladı...
üstelik 2.si çok ağırdı...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyo terapi hepsini gördü...
zaten bu tedaviler sonrasında azo oldu
ama buna da şükür...
diyeceğim eğer zamanında farkedebildilerse inş tedavilerle biran evvel kurtulur bu illetten...

valla canım ya bi gelsen bi görüşsek çook güzel olur şu ayın 30 da gelebilirsiniz inşallah ben sana ne yemekler ne kayfeler ne çaylar yaparım kızz

canım tam sana cevap veriyordum kapı çaldı baktım kargo gelmiş hemen anladım senden olduğunu
canım benim çoookkk çokkkk teşekkür ederim ne zahmet ettin bitanem
çok beğendim hediyemi eşine ve sana tekrar tekrar teşekkürler
allah herşeyi o güzel gönlünüze göre verir inş...
canım eşimin işleride uygun olursa ve bi aksilik olmazsa dönüşte uğrayabiliriz...
ama bunda olmasa bile inş bidahakine görüşürüz...
yüreği güzel arkadaşım benim

denemedik ben birtek bunları bıraktım kim ne dese neyi kullanıp spermi çıksa onu kullandık ahhh ahhh çok para döktük çok ya çıkarsa diye insanın gözü görmüyor
işte bende onu dedim sperm yokki dedim canlı destek hattındaki kişide binlere kadar çıkar dedi yüzde seksen dedi ne blim kurtlandım gene

bacım Rabbim şifa versin ama sizin gibi hastalarda m tesede sperm çıkma ihtimali yüksek hiç bu konuda dra gittiniz mi

güle güle kullan canım benim .rica ederim
inşallah canım her zamn beklerim senin yüreğin güzel canım arkadaşımmmm

anaaaammmmmm bacııııımmm kızzzz hoşgeldin nasılsın ben epeydir yoktum naptın boşanma işini
ayyyyyy nasıl sevindim yaaaa seni görünce
belginde yok tek kaldım burda eskilerden kimse yok
bende yumurtlamaya çalışıyorum gene kurtlandım nolcak benim sonum

ZAMANCIM istersen kullanabilirsiniz tabi araştır bakalım ama ben sana yeşilex öneririm çünkü yeşilexle spermmaxın içerigi hemen hemen aynı ve yeşilex fiyatı 117 spermmax 265 bir aylık ve yeşilexin içindekiler daha güzel tabi genede sen bilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…