amin inşallah
iyi dileklerin için teşekkürler
valla doktorunun adını bilmiyorum ama medıcana hastanesine gitti.
bu arada istanbul'da önereceğiniz bir doktor varmı?
bu konuda uzman bir doktora gitmek daha yararlı olacaktır.
gitmeye zor ikna olduğu için doktor kousunda şimdilik yorum yapmadım:)
merhaba güzel anne adayları
Eşim test sonuçlarını görünce şoka girmiş ve doktora gitmeyi reddetmişti.
Ayrıca tüp bebeğe karşıda nedensiz bir tepkisi vardı.( ailesinin cahilliğide cabası )
Alttan alttan uyguladığım telkinler sonrası eşim doktora gitmeye karar verdi
Tabi bunda bu sitenin katkısı çok fazla, bilinçlenmemi sağladı.
Şimdi test sonuçlarını bekliyorum ve sonrada tedavi inşallah.
Bitkisel tedavi için önerilerinizi bekliyorum.
Kendinize iyi bakın umudunuzu kaybetmeyin.
Eşimin doktora gitmesi bile beni umutlandırdı.
Umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Umarım bizlerde yakında anne oluruz.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
Baharcım bitanem geldin mi nasıl geçti ilk günün ??
canım çok sevindim allaha şükür bu günleri gördünüzallah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayıda nasip etsin
darısı bizim başımıza artık... inş bizim içinde o güzel günler uzak değildir
balımmmmmmm ben geldimne çok kaynatmışsınız oku oku anca bitirdim
canım ilk günüm bomboş geçti... ben bi köyde çalışıyorum zaten küçük bi köy ben kendi arabamla gidiş geliş yapıyorum...
bi gittim okulda ben den başka kimse yok :97: çocuklar falan da gelmedi sonra diğer öğretmen arkadaş geldi...
bazı işlemleri yaptık ben orda girdim nete tam size bişeyler yazacaktım elektrikler gitti
neyse 12,30 gibi eve geldim burada da yok deli oldum... kızlar şimdi döktürmüştür oku oku bitiremem diyenitekim de öyle oldu
köyde çocukları hazırlık evresinde göndermiyorlar önceki senelerde de böyle olmuştu ben de boşuna umutlandım
bu hafta gitmiycez bizde haftaya başlıycaz artık...
eee sen neler yapıyorsun canımyaaa bırak şu kocişinle uğraşmayı demek ki canı yanıyor adamın bırak azcık naz yapıversin
hoşgeldin çiçeğimmm
bende sabah öyle oldum oku oku zor bitirdim :) bende sabahtan beri burda takılıyorum az önce eşimle dr gittik yine kontrole. kulağı geçmemiş daha boğazındaki enfesyonda az kalmış 2-3 güne bişeyin kalmaz dedi dr. nazını çekiyom canım napıyım
1 hafta daha evde olacaksın yani olsun canım 1 hafta dediğin nedir çabucak geçer.
inş biran evvel iyileşirde sen naz kocişin acı çekmekten kurtulur
öyle balım ya 1 hafta daha sabredicez napalım :97:
ayın 30uda bi gelse ya ben acayip heyecanlıyım bakalım ne diyecek kaan hoca diye
sizinkide 27 değil mi keşke aynı güne denk gelseydi ne güzel sarıp sarmalardık birbirimizi
evt canım bizde ayın 27 sinde gidicez. bende öyleyim sabırsızlıkla bekliyorum o günü tedavimiz nasıl şekillenecek neler diyecek çook merak ediyorum. inşallah hakkımızda hayırlısı olur. evet canım ya keşke aynı güne denk gelseydide tanışırdık çok isterim seninle tanışmak inşallah bigün tanışırız sarışırız birbirimize
iş canım ya... hayat bu hiç belli olmaz bakarsın bi fırsat bulur geliriz yanına ankaraya giderken eşkişehir üzerinde gidiyor muşuz heralde... inş ilerde bi gün tanışırız... bu arada sen kaan hocaya tedavinin nasıl şekilleneceğini soracaktın sanırım eşim adamı sıkma demişnasıl dayanıyorsun ben olsam şimdiye kociş falan dinlemez sorardım
çok sevindim canım,rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş.bende gözyaşlarıyla dinlemiştim ilk kalp atışlarını bebişimizin.rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin,kimseyi hasret koymasın..kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
inşallahh canım ya kendi aracınızla gidecekseniz ankaraya buraya uğrayın bi çayımızı kahvemizi için hem tanışmış olurz bahaneylevalla canım sorma meraktan çatlıyorum ama sorma dedi sıkma adamı dedi. o böyle sorulardan sıkılıyordur kafasına göre cvp verir filan dedi. bekleyelim dedi. o yüzden hala bekliyorum. masalın dediği gibi yeşil ışık bana biraz geç yanıyor kırmızıda hala bekliyorum
canım ben de aynen öyle düşündüm eşiminde uygun bi zamanında inş ankaraya giderken size de uğrarız ben çok mutlu olurum valla
eşinde haklı aslında bazı konularda bizden daha iyi düşünüyorlar ( tabi bu bazı nadir demek )
sonuçta yüzyüze geleceksiniz ozaman tüm sorularınızın cevabını alırsınız böylesi sizin için daha iyi gibi geldi kaç gün kaldı zaten...
bidenem bize de yeşil ışık yanacak bi gün inanıyorum buna...
İnşallah canım her zman beklerim. kapım her zamn açıktıraslında evet eşim doğru düşündü bu konuda ama işte merak ediyor insan 2 hafta daha bekliycez zaten benin bu hafta yoğun geçecek kayınpederim her akşam yemeğe gelecek kayınvalidem eltimlerle tatile gitti ufak çocukları var ona bakıcılık yapmaya daha doğrusu hafta sonuda cumartesi günüm var akrabalar gelecek yani. yarında bi arkadaşım var ankarada yaşıyor doğum yapacak burda annesi ve kayınvalideside burda yarın onu görmeye gidicem o benim durumumu biliyor ama onu görünce kötü olacam ama çok samimi arkadaşım o yüzden görmem de lazım 9. ayın i,çinde hiç görmedim göremedim. onu öyle görünce moralim bozulacak diye göremedim. ama mecbur görecem artık darılıyor. yani anlayacağım bu haftam baya yoğun gececek bidahaki haftada bişekilde geçer inşallah. sonrada zaten randevu günü gelmiş olacak:)
ne çok detay yazdım dimi sıkıldınmııı
kızlar selammmm, ben geldim doktordan çok şükür bebeğimi ve kalp atışlarını duyduk..Allah'ım herkese nasip eder inşAllah..Çok muhteşem bir duygu, Rabbim inşAllah sağlıkla devam ettirir..
canım hiç sıkılır mıyım aşkolsun... sen uzun uzun anlat bitanem ben dinlerim seni
bu hafta acayip yoğunsun sen şimdi bizi de ihmal edersinbari akşamları fırsat bulunca girde özletme kendini...
arkadaşında inş sağlıkla alır kucağına bebişiniinsan görünce üzülüyor tabi ama ne yapacaksın el mahkum
biz de nezaman dışarı çıksak fiks bi hamişlekarşılaşıyoruz hamiş olmak moda galiba bu ara
allah bizede nasip eder inş
sorma canım ya dün bizde biraz dışarı çıkalımda eşim hava alsın istedik kaç gün evde yattı ya sıkıldı. bi çıktık dışarı kaçtane hamile gördüğümü saymadım bile o kadar çoktu yani. bide resimli tişörtler var ya karnında bebek resimleri filan ne çok vardı ya kiminin iyice şişmiş karnı kimin ufak kimi bebekleri ile dışarıda babaları anneleri gezdiriyor. dışarı çıkmak iyi gelmiyor bu yüzden ister işstemez görüyorsun hamileleri yada bebekelri. sonrada malum dalıp gidiyorsun uzaklaraa çook uzaklara bizde böyle günler görecekmiyiz diyoruz....
aynen canım ya eskiden bukadar canımı yakmazdı... ne bileyim eğlenmek için dışarı çıksak böyle hamile yada bebeklileri görünce negüzel der bi içim burulur geçer giderdim... şimdi gördüğüm anda altüst oluyorum... allahım bize de nasip et diye dua etmekten neden dışarıda olduğumuzu bile unutuyorum... sonra eşiminde benimde keyfimiz kaçıyor tabi...
geçecek inşallah canım bugünler. bizde hamile olunca o duyguları yaşayacağız allahın izniyle inşallahhh...
canım sana ne sorcam bak fırında tavuk yaparken tavukları önceden pişirip mi koyuyrsun yoksa su ile fırındamı pişiriyorsun ?
kız allah iyiliğini versin güldürdün beni teselli verirken tavuk nerden geldi aklına ..istersen bende cevaplıya bilirim fikir fikirden üstündür her kadının yemek pişirmesi ayrıdır cicim ..:90:
geçecek inşallah canım bugünler. bizde hamile olunca o duyguları yaşayacağız allahın izniyle inşallahhh...
canım sana ne sorcam bak fırında tavuk yaparken tavukları önceden pişirip mi koyuyrsun yoksa su ile fırındamı pişiriyorsun ?
kız allah iyiliğini versin güldürdün beni teselli verirken tavuk nerden geldi aklına ..istersen bende cevaplıya bilirim fikir fikirden üstündür her kadının yemek pişirmesi ayrıdır cicim ..:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?