herkese günaydın gördüğüm kadarıyla beni merak eden kimse olmamış ama yine yazayım dedim eşimin genetik testi kötü çıktı yani 47 xxyli şimdi nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim ama yaptığım tek şey yılların içimde biriktirmiş olduğu lavları dışarı akıtmak inşallah bu yanardağ patlamsı kötü şeylere sebep olmaz az zaiyatla atlatırız.
baharrrr nerdesin bebişimmm
kizlar gunaydin..evet kizlar benim icin 5.tup bebek sayfamda kapanmis oldu bir kez daha umitlerim yikildi..adet oldum tamamen yani..dun aksam cok agladim yari icime akittim goz yasimi yari aciga vurdum tabi esimde cok uzuldu bitanem bana teselli verdi durmadan..nediyim kizlar rabbiminde bir bildiyi var diyorum..kader kadeer sen bize nazik davranmadiinn,,hayaattt herkese esit yaziiilmaddiinn ..derim herzaman aglarim bu sarkiyla..tam bizi anlatiyo galiba..ama sabah olunca yine dimdik uyandim yikilmak yok dedik esimde bende ..tokat gibi olsada bu olumsuzluklr ama rabbim kuvvet veriyo biz arsiz kullarina diyorum ..bakalim bundan sonra yolumuza bakicaz..esim ignelerini yapicak buyuk ihtimal ..belki bizimde normal yoldan gelir meleyimiz..bellimi olur kizlar..istiyorumbebeyimin arkadasimin yazdigi yaziyi hem agladim okurken hemde umutlandim valla tabbi rabbimden umut kesilmiyo..sizde kesmeyin arkadsalarim ben umuyorum bukadar dualarimizin karsiligini vericek allahim o beklediyimiz meleyimiz mis kokulu yavrumuz bizlere gelicek insallahhh..cemrem canim arkadasim siirini okudum ve cok agladim zaten duyguluyum dahada duygulandim:85: allah buyuk..bir tokat yiyoruz tekrar kalkiyoruz yilmak yok arkadaslar ha gayret edicez dualarimiza sarilicaz ve bizde birgun mucizemizi yakaliycaz allahin izniyle..
burdayım balımbi ara çıkmıştım yeni yazılanları okudum... sen ne yapıyorsun evde misin bugün???
evt canım evdeyim bugün
napıyım takılıyorum işte sen napıyon
baya kalabalığız nasılsınız kızlar
kök hücreyle ilgili yazılanları okudumda inşallah yaa bir şey olur artık bizim için başka çare kalmadı kızlar inanın uğraşmak ot çöp araştırmak bile nimet bizim için herşey bitti ya insan bunu daha iyi anlayor hiç bişey yapmadan beklemek zor en azından acaba bu işe yararmı diye umudun oluyor yarayanları gördükçede işte oluyor bak bizede olur diyorsun hiç unutmam bigün böyle araştırırken birirnin yazısını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 2006 yılına ait kadın azo konusunda tek çarelerinin kök hücre oldugunu yazmıştı bende yazık boşuna bekliyor diye söylendim zira kök hücrenin çıkması yada çıkmasını beklemek boş bir ümitti benim için ama şimdi kök hücreyi ebnde bekliyorum
ben de sıkıldım evde durmaktan... eşimle konuştuk erken gelebilirse dışarı çıkıcaz bakalım onu bekliyorum :97: üstüste bikaç gün evde durunca bunalıyorum eee evde de bizi oylayacak biyok en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak... gerçi bazen daha kötü oluyor ama bu konuya şimdi hiç girmeyeyim
bencede canım bu konular iyice bunalttı bizi.. gezin tozun kafanızı dağıtın ohhh havada güzel eğlenin bi güzel
selam kızlarr ben geldim birkaçgündür giremiyordum kayınvalidemdeydim malum taziye vardı sizler nasılsınız geçmiş yazıları okuyamadım çünkü bayaa sayfa var..vck ve toana çok üzüldüm kızlar ALLAH herşeyin hhayırlısını nasip etsin belkide hayırlısı böyle demekki henüz zamanı gelmedi ama pes etmek yok ALLAH yardımcınız olsun..
canım ben de seni farkedince tam sana yazacaktım nerelerdesin günlerdir diye sen cevaplamışsın zatenözlettin kendini valla
kizlar gunaydin..evet kizlar benim icin 5.tup bebek sayfamda kapanmis oldu bir kez daha umitlerim yikildi..adet oldum tamamen yani..dun aksam cok agladim yari icime akittim goz yasimi yari aciga vurdum tabi esimde cok uzuldu bitanem bana teselli verdi durmadan..nediyim kizlar rabbiminde bir bildiyi var diyorum..kader kadeer sen bize nazik davranmadiinn,,hayaattt herkese esit yaziiilmaddiinn ..derim herzaman aglarim bu sarkiyla..tam bizi anlatiyo galiba..ama sabah olunca yine dimdik uyandim yikilmak yok dedik esimde bende ..tokat gibi olsada bu olumsuzluklr ama rabbim kuvvet veriyo biz arsiz kullarina diyorum ..bakalim bundan sonra yolumuza bakicaz..esim ignelerini yapicak buyuk ihtimal ..belki bizimde normal yoldan gelir meleyimiz..bellimi olur kizlar..istiyorumbebeyimin arkadasimin yazdigi yaziyi hem agladim okurken hemde umutlandim valla tabbi rabbimden umut kesilmiyo..sizde kesmeyin arkadsalarim ben umuyorum bukadar dualarimizin karsiligini vericek allahim o beklediyimiz meleyimiz mis kokulu yavrumuz bizlere gelicek insallahhh..cemrem canim arkadasim siirini okudum ve cok agladim zaten duyguluyum dahada duygulandim:85: allah buyuk..bir tokat yiyoruz tekrar kalkiyoruz yilmak yok arkadaslar ha gayret edicez dualarimiza sarilicaz ve bizde birgun mucizemizi yakaliycaz allahin izniyle..
herkese günaydın gördüğüm kadarıyla beni merak eden kimse olmamış ama yine yazayım dedim eşimin genetik testi kötü çıktı yani 47 xxyli şimdi nasıl bir yol izleyeceğime karar vermedim ama yaptığım tek şey yılların içimde biriktirmiş olduğu lavları dışarı akıtmak inşallah bu yanardağ patlamsı kötü şeylere sebep olmaz az zaiyatla atlatırız.[/QU
canim ne desem bos umudunu yitirme sperm bulunma sansi var
MELISELA canim allah tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagina alirsin
JKLM canim nerdesin seni cok merak ediyorum gel artik
BELGIN cim hosgeldin canim nasilsin?
yeni gelen arkadaslar olmus gine üzülüyorum biri guruba katilinca ama ginede hosgeldiniz kizlar rabbim tez zamanda herkezi kurtarsin bu dertten
zamancım meraba ben bir ay oldu topiğe katılalı ve saolsun buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim... sen uzun zamandır girmediğin için seni tanımıyorum hikayenide merak ettim doğrusu... canım sizin tedavi süreciniz nasıldı? eşinin azo olma sebebi belli miydi? şuan tedavi oluyor musunuz hepsini merak ediyorum açıkcası... inş hakkınızda hayırlısı olur... bakarsınız siz kök hücreyi beklerken hiç ummadığınız bi anda mucizenize kavuşursunuz...
inşallah dediğin gibi olurcanım üzüldüm şimdi :85: ama sonuca bakıp ne kendini ne de eşini harap etme...
allahtan umut kesilmez siz kendinizi toplayın biran evvel tabi zor ama yapacak bişey yok...
sonrasında neler yapabileceğinizi iyice öğrenin ve mücadeleye devam edin...
pes etmek yok allah bi gün ödülümüzü verecek ve mis kokulu yavrularımıza kavuşucaz ben inanıyorum buna...
canım evet emre bey 'e gidicez kısmetsevck canım allah büyük galiba trublet in eşide öyleydi 47 xxy li şu anda hamile bildiğim kadarıyla çocuk erkek olursa aynı sorun ondada oluyormuş kız olursa sorun yokmuş test ne kadar kötü çıksada mikrotesede sperm bulunup hamile kalabilirsin inşallah tedaviniz olumlu olur mikrotese yapılacakmı emre beyemi gidiyorsunuz .:26:
amin canımhepımız aynı durumdayız
rabbm hepımıze dyanma gucu versın sabır versın ınsallh
iyi dileğin için teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallahiçini karartma canım allahtan ümit kesilmez genetik testi kötü çıkanların bebeği olduğunu okudum hep. inşallah herşey gönlünce olur. herşeyde bi hayır vardır. kendini yıpratma canım ilerisini düşün eşin ve ileride olacak bebeğin için sağlam durman lazım.
inşallah jklm den güzel haberler alırız da bizede umut olurcanım bizim 45xy jklmnin 47xxy idi.ama dediğin gibi olmaz diye birşey yok.sperm bulunmuştu hatta tüp bebek tedavisi tutmuştu ama transferin 18.gününde düşük yapmıştı.ki bu ihtimal bizde de vardı ama çok şükür tuttu.hem sperm çok bulunursa pgt yaptırabilirler daha sağlıklı sonuç elde etmek için.
unutmadan sorayım kaç kez baktım birşey göremedim jklm tekrar tüp bebek deniyodu sonuç ne oldu bilen varmı?umarım olumsuz değildir..
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
xxylerden de bazen sperm bulunabiliyor tesede canım umudunu kaybetme lütfen
nursen canım zaten umutsuz yaşanmıyor ama genetik problem olunca düşükler çok yaşanıyor
masalcığım bende isterim birgün anne olmak ama ne yapayım üzülüyorum bildiğiniz gibi çocuktan başka da dertlerim var hemde 1 değil 1000 derdim var .güzel habere çok ihtiyacım vardı.
evet zamancığım sana katılıyorum doktorlar sadece prosedürü uyguluyorlar bizim yapmamız gereken ALLAH'tan ümidimizi kesmemek.bizim gittiğimiz doktorunda 12 yıldır çocuğu olmuyormuş hemde sebepsiz doktorun ilacı okki başına sürsün rabbimin takdir etmesi lazımtoana bacım Rabbim acınızı azaltın bunda olmadı ama inşallah bir dahakine olur donmuş varsa azcıktoplanır onlarla denersiniz
vck bacım hiiiiiiçççççç üzülme kromozom bozuklugu olupta gelen sizde sperm çıkmaz denen ne kişiler geldi geçti bebekleri oldu bacım Allah oldedikten sonra olur bak bize emre beyde kaan hocada yüzde doksan çıkar durumunuz iyi demişlerdi noldu çıkmadı üstelik birde dosyayı kapattılar fazla kurcalamayın eldeki tek testisde gider dediler yani sen drları takma Rbbim ol der olur ve bacım
bende sizleri çok özledimmm kaçgündür giremiyorum ama aklım hep sizdeydi sabah erkenden gidip gece geç saatte geliyorduk gelen giden çok oluyordu vede herkes bebek varmı neden yok sorularıyla bunalttı beni zaten herkesin haberi var maşallah bir kişi duymuş koca sülaleye en ince ayrıntısına kadar anlatmış biliyorlar ama iş olsun işte yinede sorup kurcalıyorlar beni kalabalık değil inanın insanların soruları yordu...baharımm sen iyisindir inşallahh..
bacım köye gittik teyzem fevat etti derken topiğe pek giremedim ben eskilerdenim eskilerden harzem gitti belgin gitti bir ben kaldım digerlerinin zaten bebişleri oldu gitti neyse eski toprağım yani
bizim hikaye şöyle başlıyor herif 12 yaşında bir dr fark etmesi ile testislerinin olmadıgı ortaya çıkıyor kaynanatörle yaptığımız kavgaların birinde yoktu biliyordu yapım onlarda çıksaymış dedi yani ana babası biliyordu ama dra götürmediler sonra 12 yaşında iki kere ameliyat oluyor sonuçta sağ testis yerinde ama sol testis karın boşlugunda kalıyor tek testis var yani ben azosperm oldugunu biliyordum bilerek evlendim ama bilmediğimiz tek şey bunun bu kadar ağır bir yük olduğu herifte ozamanlar ameliyat olunca sperm çıkcak sanıyordu sonuçta onda dr okadar ot çöp kaan hocada yıllarca tedavi emre bey de mtese derken elimizde 2 ker mtese oluş ve hep aynı sonuç sperm yok evreleri var ama ilk halleri var sonra kaan hocada emre beyde ağız birliği yapmış gibi daha ugraşmayın eldeki tek testisde gider dediler ve kaan hoca dosyamızı kapattı bize ya donasyon ya evşatlık yada kök hücre dedi bizde kök hücreyi bekliyoruz işte bizim mutlu hikayemiz bu
sizin azo sebebi ne
selam kızlarr ben geldim birkaçgündür giremiyordum kayınvalidemdeydim malum taziye vardı sizler nasılsınız geçmiş yazıları okuyamadım çünkü bayaa sayfa var..vck ve toana çok üzüldüm kızlar ALLAH herşeyin hhayırlısını nasip etsin belkide hayırlısı böyle demekki henüz zamanı gelmedi ama pes etmek yok ALLAH yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?