Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inan bana çok üzüldüm ama herşeyin sonu değil ya.hem rabbim nasip edecek olduktan sonra herşey bahane.jklm nin de 47xxy idi.bak onlarda sperm bulundu hatta 2. denemelerini yaptılar ama hala haber yok.düşünsene hiç sebep yokken olmayanlarda var sen en azından ne olduğunu biliyosun ve bundan sonra tedavinize ona göre yön verirsiniz.inş en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize.Allah yardımcın olsun canım..

ne yazsam ne desem bilemedim inan ama çok üzüldüm.aslında yazının devamını okudukça senin için sevindim de ne kadar sabırlısın ve ne kadar olgun.inanıyorum ki rabbim birgün mükafatını verecektir,dualarımız en kısa zamanda meleğini kucağını alabilmen için canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun,dua ile..

toana bacım Rabbim acınızı azaltın bunda olmadı ama inşallah bir dahakine olur donmuş varsa azcıktoplanır onlarla denersiniz
vck bacım hiiiiiiçççççç üzülme kromozom bozuklugu olupta gelen sizde sperm çıkmaz denen ne kişiler geldi geçti bebekleri oldu bacım Allah oldedikten sonra olur bak bize emre beyde kaan hocada yüzde doksan çıkar durumunuz iyi demişlerdi noldu çıkmadı üstelik birde dosyayı kapattılar fazla kurcalamayın eldeki tek testisde gider dediler yani sen drları takma Rbbim ol der olur ve bacım

baya kalabalığız nasılsınız kızlar
kök hücreyle ilgili yazılanları okudumda inşallah yaa bir şey olur artık bizim için başka çare kalmadı kızlar inanın uğraşmak ot çöp araştırmak bile nimet bizim için herşey bitti ya insan bunu daha iyi anlayor hiç bişey yapmadan beklemek zor en azından acaba bu işe yararmı diye umudun oluyor yarayanları gördükçede işte oluyor bak bizede olur diyorsun hiç unutmam bigün böyle araştırırken birirnin yazısını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam 2006 yılına ait kadın azo konusunda tek çarelerinin kök hücre oldugunu yazmıştı bende yazık boşuna bekliyor diye söylendim zira kök hücrenin çıkması yada çıkmasını beklemek boş bir ümitti benim için ama şimdi kök hücreyi ebnde bekliyorum

evt canım evdeyim bugün
napıyım takılıyorum işte sen napıyon

ben de sıkıldım evde durmaktan... eşimle konuştuk erken gelebilirse dışarı çıkıcaz bakalım onu bekliyorum :97: üstüste bikaç gün evde durunca bunalıyorum eee evde de bizi oylayacak bi yok en iyisi dışarı çıkıp kafa dağıtmak... gerçi bazen daha kötü oluyor ama bu konuya şimdi hiç girmeyeyim

zamancım meraba ben bir ay oldu topiğe katılalı ve saolsun buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim... sen uzun zamandır girmediğin için seni tanımıyorum hikayenide merak ettim doğrusu... canım sizin tedavi süreciniz nasıldı? eşinin azo olma sebebi belli miydi? şuan tedavi oluyor musunuz hepsini merak ediyorum açıkcası... inş hakkınızda hayırlısı olur... bakarsınız siz kök hücreyi beklerken hiç ummadığınız bi anda mucizenize kavuşursunuz...

bencede canım bu konular iyice bunalttı bizi.. gezin tozun kafanızı dağıtın ohhh havada güzel eğlenin bi güzel

selam kızlarr ben geldim birkaçgündür giremiyordum kayınvalidemdeydim malum taziye vardı sizler nasılsınız geçmiş yazıları okuyamadım çünkü bayaa sayfa var..vck ve toana çok üzüldüm kızlar ALLAH herşeyin hhayırlısını nasip etsin belkide hayırlısı böyle demekki henüz zamanı gelmedi ama pes etmek yok ALLAH yardımcınız olsun..

bencede canım bu konular iyice bunalttı bizi.. gezin tozun kafanızı dağıtın ohhh havada güzel eğlenin bi güzel

aynen öyle tatlım hava güzel erken gelebilirim dedi ama belli olmuyor işte umarım gelir bi güzel eğleniriz...

canım ben de seni farkedince tam sana yazacaktım nerelerdesin günlerdir diye sen cevaplamışsın zaten özlettin kendini valla

canım ben de seni farkedince tam sana yazacaktım nerelerdesin günlerdir diye sen cevaplamışsın zaten özlettin kendini valla

bende sizleri çok özledimmm kaçgündür giremiyorum ama aklım hep sizdeydi sabah erkenden gidip gece geç saatte geliyorduk gelen giden çok oluyordu vede herkes bebek varmı neden yok sorularıyla bunalttı beni zaten herkesin haberi var maşallah bir kişi duymuş koca sülaleye en ince ayrıntısına kadar anlatmış biliyorlar ama iş olsun işte yinede sorup kurcalıyorlar beni kalabalık değil inanın insanların soruları yordu...baharımm sen iyisindir inşallahh..

canim gecmis olsun diyecek söz bulamiyorum rabbim sabir versin cok üzgünüm

bacım köye gittik teyzem fevat etti derken topiğe pek giremedim ben eskilerdenim eskilerden harzem gitti belgin gitti bir ben kaldım digerlerinin zaten bebişleri oldu gitti neyse eski toprağım yani
bizim hikaye şöyle başlıyor herif 12 yaşında bir dr fark etmesi ile testislerinin olmadıgı ortaya çıkıyor kaynanatörle yaptığımız kavgaların birinde yoktu biliyordu yapım onlarda çıksaymış dedi yani ana babası biliyordu ama dra götürmediler sonra 12 yaşında iki kere ameliyat oluyor sonuçta sağ testis yerinde ama sol testis karın boşlugunda kalıyor tek testis var yani ben azosperm oldugunu biliyordum bilerek evlendim ama bilmediğimiz tek şey bunun bu kadar ağır bir yük olduğu herifte ozamanlar ameliyat olunca sperm çıkcak sanıyordu sonuçta onda dr okadar ot çöp kaan hocada yıllarca tedavi emre bey de mtese derken elimizde 2 ker mtese oluş ve hep aynı sonuç sperm yok evreleri var ama ilk halleri var sonra kaan hocada emre beyde ağız birliği yapmış gibi daha ugraşmayın eldeki tek testisde gider dediler ve kaan hoca dosyamızı kapattı bize ya donasyon ya evşatlık yada kök hücre dedi bizde kök hücreyi bekliyoruz işte bizim mutlu hikayemiz bu
sizin azo sebebi ne

inşallah dediğin gibi olur
canım evet emre bey 'e gidicez kısmetse
hepımız aynı durumdayız
rabbm hepımıze dyanma gucu versın sabır versın ınsallh
amin canım
iyi dileğin için teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşallah
inşallah jklm den güzel haberler alırız da bizede umut olur

canım benim sen inançlı birisin sabret Allaha sığın inşallah Rabbim şifa verir eşine canım Yüce Rabbim her şeye kadir.

bu gerçekten doğru canım spermler sıcağı sevmezlermiş ve bildiğim kadarıyla öldürürmüş spermleri bu nedenle soğuk her zaman iyi testisler için buz konmasa bile gün içinde soğuk suyla yıkanabilir.Ayrıca sıkı çamaşır giymekten de kaçınılmalı.

ilahi! Ne güldüm canım ya rüya işte ben de görmüştüm bi kere evde kendimiz yapcakmışız tüp bebek ben elimde içinde meni olan pet bardakla dolaşıyodum eşim bana vermiş onu ben de kendim şırıngayla kendime enjekte edicekmişim Allahım ya Rabbim ...

çok sağol canım benim inşallah hepimize nasip olur bu.

evet canım ilk 2-3 tesstte 0 dı sperm 4 ay sonra sadece 4 ölü sperm,1,5-2 ay sonra yapılan tahlilde 5-6 ölü, 1-2 canlı sperm çıktı.[/QUOTE]

kıyamam canım ya...
cenaze evinde bile millet sizin bebeğinizin derdine mi düşmüş yazık bu insanlara yazık
ayrıca aile içinde biri duyduysa onunla sizin aranızda kalsın bu niye herkese ilan etmeyi seçiyorlar anlamıyorum...
allah akıl fikir versin bu insanlara... canım bende bu haftasonunu kendime zindan ettim denilebilir...
sabahtan akşama ağladım durdum kendi kendime kurdukça kurdum işte...
gerçi topikteki herkes öyleydi herkes üzgün umutsuz falan...
neyseki pazartesi okul açıldı bunu bahane edip topladım kendimi...
gerçi ilk gün gidebildim çocukları hazırlık evresi diye göndermiyorlar uğraşmak istemiyorlar işin açığı...
şimdi iyiyim ama kendime geldim pazartesini bekliyorum heyecanla...
bu seneki kuzucukları çok küçük 2007li hepsi... bakalım miniklerimle nasıl geçecek bu senem onu düşünüyorum...
ayın 30nda randevumuz var onu düşünüyorum... umarım herşey dilediğimiz gibi olur...

allah şifa versin canım benim... yaşanılanlar zor tabi ki ama diyoruz ya hep allahtan umut kesilmez...
o büyük mucizenin nezaman geleceği belli olmaz... allah yardımcınız olsun...
canım benim eşim 26 yaşında ve 2 kere lenf kanserini atlattı allaha binlerce şükür...
ilk tedavisi sonucunda spermiogram yaptırdığımızda herşey yolundaydı...
ama sonrasında hastalığı tekrarladı ve tedavi sonucunda azosperm oldu...
buradaki arkadaşların vasıtasıyla kaan hocaya ulaştım...
tüm tedavi sürecini ayrıntılı bişekilde yazdım...
kaan hoca bu tip hastalarda 2 yıldan sonra sperm çıkışı olmaya başlar dedi...
zaten tedaviden sonra 2 sene geçmeden sperm bulunsa bile tüp bebek yapılmazmış...
bizim 1,5 sene oldu tedavi biteli...
bu süre zarfında testislerde sperm üretimini sağlamak için destek tedavisine başlıycaz dedi...
herşeyin hayırlısı bu ayın 30nda randevumuz var...
nasıl bi tedavi uygulayacak ne kadar sürecek yaşayıp görücez...

başınız saolsun canımcım. bende nerde bu kız kaçgündür diyordum. özletin kendini valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…