dun arkadas yazmıs
eger esınde sperm azlıgı varsa
kesın kestane recelı yeıdr yazmıs
cok faydası var dıor ama
ılk defa duydum
kestane reçelini bende ilk duydum ceviz reçeli var demek oda varmış.
arkadaşlar kestane balı çörek otu ve tarçın karışımını tavsiye ederim ..sperm sayısı ve hareketine iyi geliyor....
günaydın esracımben kestane balının iyi geldiğini duymuştum ama kestane reçelini hiç duymamıştım... hatta kestanenin reçelinin yapıldığını bile yeni duydum
dün eşimin sperm tahlilinde 3-4 hareketsiz sperm görülmüştü ya sabaha kadar rüyamda onunla tüp bebek yaptırıyordum
evet canım her geçen gün topiğimiz kalabalıklaşıyorne çok bu dertten muzdarip insan var
diğer arkadaşlardan da hep üzücü haberler alıyoruz
allah yardımcımız olsun bebekim...
benm ruyalrımı gorsen ne sacma bır bılsen
böle bır tane sperm goruyorum dısarı cıkıormus
arakasndan kosuyormusum :)
gel buraya dıye
allhım aklıma mukayet ol
benm ruyalrımı gorsen ne sacma bır bılsen
böle bır tane sperm goruyorum dısarı cıkıormus
arakasndan kosuyormusum :)
gel buraya dıye
allhım aklıma mukayet ol
daha neler duyucaz bakalım :)))))
ah su spermcıkler bızı oynatıor resmen
ay bırde ne okumustum bılıormusunuz
sabahleyın erkekler kalktıgında buz tutmalıymıs testslere ve beklemelılermıs
spermler sogugu severmıs
ve buda sperm sayısını artırıormus
ben esım ve buz tutmak :))))
o zamnda usttum dıye sacmalar
evt canım ya daha kimbilir ne kadr kişi vardır buraya girmeyen çağımızn hastalığı oldu artık bu azo. nasıl bişeymiş ya herkesde olurmu böyle birşey :44: dr bize demişti eskiden bu hastalık çok nadir görülürmüş ama şimdi nerdeyse bu oran %50 olmaya başladı demişti demekki doğru Hep yediklerimiz içtikleirmizden işte. geçen gün haberlerde söyledi pet şişeden çocuklarınızza su içirmeyin diyorlar kız çocuklarda erken bluğ çağına girmeye erkeklerde kısırlığa yol açabilir dedi vayy dedim ya biz bile bu dertten kurtulacaz ama allah korusun çocğumuz olunca nasıl koruyacaz onu. nasıl engelleyecez ki yediğini içtiğini offff çok zor bir hayatta yaşıyoruz aslında. allah sonumuzu hayır etsin inşallahh
daha neler duyucaz bakalım :)))))
ah su spermcıkler bızı oynatıor resmen
ay bırde ne okumustum bılıormusunuz
sabahleyın erkekler kalktıgında buz tutmalıymıs testslere ve beklemelılermıs
spermler sogugu severmıs
ve buda sperm sayısını artırıormus
ben esım ve buz tutmak :))))
o zamnda usttum dıye sacmalar
baharcım kaan aydos senin eşinde hangi tahlilleri istemişti gitmeden yaptıracağın
kız buz dondurmasın adamların şeylerini benimkine al buzu tut desem benimi dondurcan der valla şeyimi dondurdun üşüttüm diye şeyinden geçilmez .
ben de iyiym canım biz de ilaçla tedaviye devam ediyoruz geçen günlerde belki okumuşsundur 1-2 canlı sperm çıktı testte inşallah artmasını umud ediyoruz öyle devam yani.
canım ( fsh, testesteron, lh ) kaan hoca muayeneye gelen her kişiden aynı tahlillerin sonucuyla gelmelerini istiyormuş bizden de istedi...
çok sevindim canım inşalllah daha çok artar da normal yoldan hamile kalırsın
belgincim yenilerdende konuş bizi begenmiyormusun şekerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?