Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim cenaze evi değil sanki muhabbet dedikodu evi..bu insanları anlamak çok zor birara ok sinirlendim ya bağırdım bari ölüye saygınızz olsun bir sayfa kuran okuyun bari dedim ama dedikodu etmak varken... canım benim sen kendini fazlasıyla üzüyorsun yıpratıyorsun.hele bir raandevu gününüz gelsin bakalım hoca ne diyecek belkide düşündüğün kadar zor olamayacak sennin için daha önce çıkış varmış umarım ilaç tedavisiyle yeniden çıkış olur ben olacağına inanıyorum..canımm okullar açılıyor evet yavrularına kavuşacaksın az kaldı kafanıda dağıtmış olursun işte onlar bir nebzede olsa unutturur sıkıntılarını..bende çok bunaldım bugünlerde çanakkaleye anneme gitmek istiyorum kafamı birazda olsun dağıtmak için ama kocişide yalnız bırakmak istemiyorum iş arıyorum bir yandan çalışırsam bukadar düşünüp canımı sıkmam enazından..

merhaba arkadaşlar bende3 aranıza yeni katıldım benim eşiminde inmeyen testislerinden dolayı azosprem sorunu var

mrb gülendam umarım burada en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umudunu hiç yitirme... eşinin sorunuyla ilgili tedavi görüyor musunuz

mrb gülendam umarım burada en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umudunu hiç yitirme... eşinin sorunuyla ilgili tedavi görüyor musunuz

merhaba yeni öğrendik durumu kocaeli üniversitesinde bir prof bizden bazı tahliller istedi sprem,hormon ve y delesyonu yarın onları yaptıracaz bakalım hiç bilgimde yok son bir haftadır inan eşimle berbart durumdayız

Allah iyiliğini versin güldürdün beni

harbiden daha neler duyucaz acaba
ya buz da nasıl tutulur yazık kocişlere...
zaten ne öğrensek yedirip içiriyoruz bide buz tutarsak adamlar koşarak kaçacaklar valla

kız buz dondurmasın adamların şeylerini benimkine al buzu tut desem benimi dondurcan der valla şeyimi dondurdun üşüttüm diye şeyinden geçilmez .

donsun seyler ne olacak :))))))))sankı
bana gelınce ben 2 yıl bıttı evlenelı yenıe vlıyken benım ısrarlarım uzerıne hem ben hem esım gıttı doktora
yanı bu sorunu basından ogrendık
ılac tedavılerı uyguladk olmadı
tup bebek dneedık hemen oda olmadı
kaan aydoslan yola devam ettık oda olmadı
dıger ay ankara gataya gorunecez
yemedıgımız ıcmedıgımız bısı kalmadı hep olmadı

canım cenaze evinde bile dedikodu peşinde olan insanlara söylenecek tek söz var:
"allah onları ıslah etsin"....
başka da bişey demek istemiyorum yoksa ağzımdan kötü şeyler çıkacak
canım benim çok saol inş dediğin gibi olur...
canım aslında senin için iyi olur çanakkaleye gelmek ama eşinde kalır bu defa aklın...
sonuçta yakın bi mesafe değil çanakkale-elazığ arası...
bikaç gün kalıp döneyim diyemezsin okadar yolu geldikten sonra...
umarım gönlüne göre bi iş bulursun...
böylece yeni bi ortam yeni arkadaşlar herşey daha iyi olur senin için...
evde kalıp sıkıldıkça kafamızda kurup duruyoruz aynı şeyleri...
böyle oluncada acımız daha da ağırlaşıyor kaldıramıyoruz...
işe başlarsan kafan dağılmış olur...
inş bu süre zarfında da meleğinize kavuşursunuz

ilk öğrenildiği zamanlar öyle oluyor canım çok normal...
önemli olan biran evvel kendinize gelip neler yapabileceğinize karar vermeniz...
tedaviye başlayacaksınız bu çok güzel ama bunun yanında bitkisel şeylerde kullanın...
onlarında çok faydası var... ikisini birarada götürün...
inş tedaviniz bian evvel sonuç verir ve kurtulursunuz bu dertten...

kızz diline hakim ol yoksa sende benim gibi aklına geleni söyleyenlerdenmisin eğer öyleysen süperrr ben kendimi zor tutuyordum varya hepside koca koca kadınlar...evet canım çok uzak ya en az 15 gün kalmam lazım ama kıyamıyorum kocişe.muhasebe işi arıyorum ama inşallah iyi bir yer bulursan çalışıcam.inşallah hepimiz biran önce meleklerimize kavuşuruzz

sağol bebekimm.hımmmm yokluğumu farketmişsiniz yaniiibende sizi çooookkk özledim canımıniçi..

faretmemmiii tabi farettim canım benim. napıyorsun canım canını sıkmışlar galiba. boşver tatlım takma kafana insanlar böyle işte bilmedende canını sıkıyorlar bilselerde üzerine geliyorlar. anlamak zor...

kızlar sureler okuyorduk en son nerde kaldı ben bi süredir giremedim de bu arada y delesyonu yaptırdık hamdolsun Rabbime temiz çıktı.. şimdi karyotip analizi yaptırıcaz ama bilgim yok bununla ilgili sonucu ne olabiliyor ve tedaviyi nasıl etkiliyor? Bir bilen??

bizim sorunumuzu tek taraflı inmemiş testis eşim 13 yaşında iken iğne ile inmiş bundan dolayı sprem yok
bitkisel çözümler işe yararmı ne kullanmalıyız

iyiyimm canımıniçi napiyim ev temizliyorum kaçgündür otel gibi kullanıyorduk batmıştı ev.evet biraz canımı sıktılar aslında alıştım alışmasınada kalabalık olunca herkese laf anlatmak yordu beni.amannnn neden takıyosak kafaya dimi yani insanları anlamak gerçekten zor boşverelim yaa mutluyuz huzurluyuz sağlıklıyız sevdiğimiz insanla evliyiz daha ne olsun haaa birde bebişimiz olursa değmeyin keyfimize ama olmazsada yapılacak bişey yok nasip diyeceğiz hayırlısı böyleymiş diyeceğiz hayat devam ediyo sevmediğim vede kötü bir adamla evli olup çocuğum olmasındansa sevdiğim vede iyi bir adamla evli olup çocuğum olmamasını tercih ederim ama inşallah bu mutlu yuvalarımız bir bebişle daha da çok neşelenir dahada huzurlu hale gelir olmazsa da vardır yaradanın bir bildiği...

valla ben çok zor tutarım kendimi hatta çoğu zaman tutamam
hiç gelemem haksızlığa
inş dilediğin gibi bi iş bulursun tatlım allah herşeyi gönlüne göre versin

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZAKKUM-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 7 meryem suresi kaldı...okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

zakkumcum sure listesini ekledim bakarsın... bu arada sonucun temiz çıkmasına çok sevindim... inş bundan sonrası daha kolay olur...

kolay gelsin canım. boşver hakketen 3. kişilerle uğraşmaktan bazen birbirimizi kırıyoruz o yzüden en iyisi kimseyi takmamak tabi kolay olmuyo ama elimizden geleni yapmamız lazım yoksa olan bizlere oluyor. allah bizimde yüzümüz güldürecek ben buna inanıyorum bizi ileride çook mutlu günler bekliyor buna inanıyorum ve bekliyorum.hepimizin birgün yüzü glecek ama sabırla o günleri beklemenmiz gerekiyor. sabır sabır sabırr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…