Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum akşam görüşürüz hepinizi çooooooook seviyorum

ayy ne güzel olmuşundur sen şimdiii
keyfini çıkar canım hiç bişeyi düşünmeden kocanla güzelce rahat bi gece geçir

vck toana canım ıkınız adınada uzuldum ama ne guzel devam dıyorsunuz savasa bu ıllet bızı degıl bız onu yenecegız inşallah

merhaba kızlar
Eşimin ankara üniversitesinde eylülde kontrolü vardı .dün ankarayı aradığında kaan hocanın artık hasta bakmadığını özelde muayene yaptığını öğrendik her randevudan 300 tl alıyormuş.sizler ne yapıyorsunuz?
kaan beye gitmek bizim için masraflı olacak üniversitede üreme sağlığında başka hoca var mi?siz bu duruma ne diyorsunuz ? biz çok şaşırdık.

evet canım artık öyleymiş üniversitede bakmıyormuş özel yerine ğidilecek mecburen 300 tl alıyor pazarlık yok başka çare yok illaki kaan aydos dersek 300 gözden çıkaracaz inşallah faydasını görelimde verelim napalım alıştık artık zaten vermeye üreme saglıgında başka doktor tabiki ne bilim olması lazım heralde dünya alem sadece ona gitmiyordur .

teşekkür ederim

oh şükür kavuşturana hoşgeldinnnnn.......
cenaze evinde bile dedikodu peşinde mi insanlar yazıklar olsun onlara...
hiç dinleme öyle tipleri ya
merhaba arkadaşlar bende3 aranıza yeni katıldım benim eşiminde inmeyen testislerinden dolayı azosprem sorunu var
hoşgeldin canım....hoş ayrıl anne olarak inşallah....

çalışmak iyi geliyor kesinlikle...evde durdukça kuruyor insan((
bu güzel haber gözün aydın..inşallah gebelik testinle de bizi sevindirirsin canımmm
neyse ki düzeltmiş msjı....iyi bari:)
ohhh gez bakalım ben de temizlik yaptım bugün eşim gelse ben de sahile gitsek diye bekliyorum:)
Masal nerde kızlar yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esra giriyorum sen online olmuyosun kuzummmmmmm

Canım kusura bakma yazını yeni farkettim. Bizim hikaye şöyle.12 yıllık evliyiz. İlk iki operasyon tese idi yani parça alınmıştı. İkisinde de sıfır sperm çıktı. Sonra yıllarca hiç bir doktora gitmedik(yapacak bir şey yok demişlerdi)Geçen sene 3. operasyon olarak mikrotese yapıldı, 2 sperm çıktı olgun ancak hareketsiz bende tüp bebek için hazırlanmamıştım , spermlerde hareketsiz olduğundan dondurulamadı. 4. mikrotese martta oldu bu kez bende hazırdım sonuç sıfır sperm. Yarında 5. operasyon var .Ben hazır değilim doktor önermedi.Bakalım hayırlısı artık. Hepnizden çok dua bekliyorum.Kaan hoca tekrar mikrotese önerdiyse yaptırın bence sonuç olumlu olabilir (inş) Öpüyorum Allaha emanet ol , yarın sonuç ne olursa olsun yazmaya çalışırım

saklambac ..arkadasim insallah bu defa bolca sperminiz cikar ..nelere kadirdir guzel allahim yoktan var edendir o..insallah isiniz rast gitsin yuzunuz gulsun insallahh..seni suan anliyorum rabbim yar ve yardimciniz olsun yarin bolca tesbih cek insallah rabbim duyar...yarin guzel haberlerini bekliyoruz..

allah yardimcin olsun canim insallah bol bol sperm bulunur dualarim seninle

önemli değil canım. valla canım allah sabır versin hiç kolay değil çok iyi bilrim. bu ameliyatları olurken herhangi bi tedavi uyguladınızmı yani ilaç filan canım? bize 2. m.teseyi önermediler başka dr lar ama kaan hoca yapılabilir dedi. bizde onda hormıonları düzelttik ama 2. teseye eşim hazır değil aradan zamn geçmesini istiyoruz. hayırlısı tabi ne diyeceğinide bilemiyoruz. inşallah canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah spermleriniz bulunur. bunu canı gönülden istiyorum bu dertten muzdarip biri olarak inşallahh bol bıol spermleriniz çıkar.kendine çok dikkat et haberlerini bekliyorum.

canım ınşallh bol bol spermler cıkar bıze guzel haberler yazarsın ınşallah
artık bu son amelıyat olsun sıze ama bebıslı bı hayatın baslangıcı olsun
benım esımde 2006 yılında tese oldu 0 cıktı 2009 yılında mıcrotese oldu gene 0
benım esım artık korkuyo cıkmaz dıye ama bızde galıba seneye 2.cı mıcrotese olucaz

canım ınşallh bol bol spermler cıkar bıze guzel haberler yazarsın ınşallah
artık bu son amelıyat olsun sıze ama bebıslı bı hayatın baslangıcı olsun
benım esımde 2006 yılında tese oldu 0 cıktı 2009 yılında mıcrotese oldu gene 0
benım esım artık korkuyo cıkmaz dıye ama bızde galıba seneye 2.cı mıcrotese olucaz
amelıyatı nerede oluyorsunuz acaba

Son düzenleme:
saklambacc rabbim inşallah bu sefer senin sesini duyar dualarına icabet eder aramıza kucağın dolu şekilde dönersin.bende çok zor zamanlar geçiriyorum inşallah rabbim daha kötüsüyle bugünlerimizi aratmaz.güzel günler yaşamak hepimizin hakkı.

Benim sizin durumunuzdaki erkeklerde mikro TESE de sperm bulma basarim %50 dir. Sperm bulunan erkeklerin eslerinin de gebe kalma ihtimalleri kromozom yapi bozuklugu olmayan ciftlerle ayni. Bahceci kliniginde esinizle birlikte goruselim.arkadaşlar bu bana emre bakırcıoğluna yazdığım soru üzerine gelen cevap acaba Emre beyin dediği gibi %50 şansım varmıdır? lütfen dualarınızda bana da yer verin olmaz mı?

ayy ne güzel olmuşundur sen şimdiii
keyfini çıkar canım hiç bişeyi düşünmeden kocanla güzelce rahat bi gece geçir

sorma tatlım bi güzel giyindim, makyaj yaptım ohhh keyfim yerindeydi süslendim
güzel bi akşam geçirdik iyi geldi

ohhh gez bakalım ben de temizlik yaptım bugün eşim gelse ben de sahile gitsek diye bekliyorum:)

gezdim geldim canım ya kafamı dağıttım iyi oldu sizde gidin deniz havasını içinize çeke çeke bi güzel dolaşın

canım dualarımız sizinle... allah yardımcınız olsun... inş budefa hayırlısıyla son olur ve bebişinize kavuşursunuz

inşallah iyi haberlerini alırız canım hepimizinkini alırız daha doğrusu nerde yaptırıyosun canım m
.tese yi kim yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…