oh sefan olsun baharcım yakısır bızım yerımızede gez tamam mı talım
kızlar kociş aradı biraz önce 15-20 dk ya kadar gelirim çıkarız diye ben de bi süslenmişim sormayınbakalım benim ki ne diyecek bazen kıskançlık damarı tutuyor ( aslında çoğu zaman ) umarım güzel bi akşam olur...
merhaba kızlar
Eşimin ankara üniversitesinde eylülde kontrolü vardı .dün ankarayı aradığında kaan hocanın artık hasta bakmadığını özelde muayene yaptığını öğrendik her randevudan 300 tl alıyormuş.sizler ne yapıyorsunuz?
kaan beye gitmek bizim için masraflı olacak üniversitede üreme sağlığında başka hoca var mi?siz bu duruma ne diyorsunuz ? biz çok şaşırdık.
evet canım artık öyleymiş üniversitede bakmıyormuş özel yerine ğidilecek mecburen 300 tl alıyor pazarlık yok başka çare yok illaki kaan aydos dersek 300 gözden çıkaracaz inşallah faydasını görelimde verelim napalım alıştık artık zaten vermeye üreme saglıgında başka doktor tabiki ne bilim olması lazım heralde dünya alem sadece ona gitmiyordur .
oh şükür kavuşturana hoşgeldinnnnn.......bende sizleri çok özledimmm kaçgündür giremiyorum ama aklım hep sizdeydi sabah erkenden gidip gece geç saatte geliyorduk gelen giden çok oluyordu vede herkes bebek varmı neden yok sorularıyla bunalttı beni zaten herkesin haberi var maşallah bir kişi duymuş koca sülaleye en ince ayrıntısına kadar anlatmış biliyorlar ama iş olsun işte yinede sorup kurcalıyorlar beni kalabalık değil inanın insanların soruları yordu...baharımm sen iyisindir inşallahh..
hoşgeldin canım....hoş ayrıl anne olarak inşallah....merhaba arkadaşlar bende3 aranıza yeni katıldım benim eşiminde inmeyen testislerinden dolayı azosprem sorunu var
çalışmak iyi geliyor kesinlikle...evde durdukça kuruyor insancanım benim cenaze evi değil sanki muhabbet dedikodu evi..bu insanları anlamak çok zor birara ok sinirlendim ya bağırdım bari ölüye saygınızz olsun bir sayfa kuran okuyun bari dedim ama dedikodu etmak varken... canım benim sen kendini fazlasıyla üzüyorsun yıpratıyorsun.hele bir raandevu gününüz gelsin bakalım hoca ne diyecek belkide düşündüğün kadar zor olamayacak sennin için daha önce çıkış varmış umarım ilaç tedavisiyle yeniden çıkış olur ben olacağına inanıyorum..canımm okullar açılıyor evet yavrularına kavuşacaksın az kaldı kafanıda dağıtmış olursun işte onlar bir nebzede olsa unutturur sıkıntılarını..bende çok bunaldım bugünlerde çanakkaleye anneme gitmek istiyorum kafamı birazda olsun dağıtmak için ama kocişide yalnız bırakmak istemiyorum iş arıyorum bir yandan çalışırsam bukadar düşünüp canımı sıkmam enazından..
bu güzel haber gözün aydın..inşallah gebelik testinle de bizi sevindirirsin canımmmkızlar sureler okuyorduk en son nerde kaldı ben bi süredir giremedim de bu arada y delesyonu yaptırdık hamdolsun Rabbime temiz çıktı.. şimdi karyotip analizi yaptırıcaz ama bilgim yok bununla ilgili sonucu ne olabiliyor ve tedaviyi nasıl etkiliyor? Bir bilen??
neyse ki düzeltmiş msjı....iyi bari:)evet inşallah hepimiz bu doktordan şifa buluruz inan herkezinde şifasını bulmasını kendim kadar istiyorum evet geri düzeltince hoşuma gitti genemi yanlış yerdeyiz diye düşünmeye başlamıştım ister istemez .
ohhh gez bakalım ben de temizlik yaptım bugün eşim gelse ben de sahile gitsek diye bekliyorum:)kızlar kociş aradı biraz önce 15-20 dk ya kadar gelirim çıkarız diye ben de bi süslenmişim sormayınbakalım benim ki ne diyecek bazen kıskançlık damarı tutuyor ( aslında çoğu zaman ) umarım güzel bi akşam olur...
esra giriyorum sen online olmuyosun kuzummmmmmmMasal nerde kızlar yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım merhaba,
eşin 5 defa m.tesemi oldu teselerde ssonuç ne çıktı yani hiç sperminiz bulundumu? biz bir defa m.tese olduk ve dr lar bize bir daha m.tese önermiyoruz dediler. ama kaan hoca tekrar m.teseolabileceğimizi söyledi. hangi dr teseyi yapacak? inşallah canım spermleriniz çıkar dualrım seninle canım
Canım kusura bakma yazını yeni farkettim. Bizim hikaye şöyle.12 yıllık evliyiz. İlk iki operasyon tese idi yani parça alınmıştı. İkisinde de sıfır sperm çıktı. Sonra yıllarca hiç bir doktora gitmedik(yapacak bir şey yok demişlerdi)Geçen sene 3. operasyon olarak mikrotese yapıldı, 2 sperm çıktı olgun ancak hareketsiz bende tüp bebek için hazırlanmamıştım , spermlerde hareketsiz olduğundan dondurulamadı. 4. mikrotese martta oldu bu kez bende hazırdım sonuç sıfır sperm. Yarında 5. operasyon var .Ben hazır değilim doktor önermedi.Bakalım hayırlısı artık. Hepnizden çok dua bekliyorum.Kaan hoca tekrar mikrotese önerdiyse yaptırın bence sonuç olumlu olabilir (inş) Öpüyorum Allaha emanet ol , yarın sonuç ne olursa olsun yazmaya çalışırım
Canım kusura bakma yazını yeni farkettim. Bizim hikaye şöyle.12 yıllık evliyiz. İlk iki operasyon tese idi yani parça alınmıştı. İkisinde de sıfır sperm çıktı. Sonra yıllarca hiç bir doktora gitmedik(yapacak bir şey yok demişlerdi)Geçen sene 3. operasyon olarak mikrotese yapıldı, 2 sperm çıktı olgun ancak hareketsiz bende tüp bebek için hazırlanmamıştım , spermlerde hareketsiz olduğundan dondurulamadı. 4. mikrotese martta oldu bu kez bende hazırdım sonuç sıfır sperm. Yarında 5. operasyon var .Ben hazır değilim doktor önermedi.Bakalım hayırlısı artık. Hepnizden çok dua bekliyorum.Kaan hoca tekrar mikrotese önerdiyse yaptırın bence sonuç olumlu olabilir (inş) Öpüyorum Allaha emanet ol , yarın sonuç ne olursa olsun yazmaya çalışırım
ayy ne güzel olmuşundur sen şimdiii
keyfini çıkar canım hiç bişeyi düşünmeden kocanla güzelce rahat bi gece geçir
ohhh gez bakalım ben de temizlik yaptım bugün eşim gelse ben de sahile gitsek diye bekliyorum:)
inşallah iyi haberlerini alırız canım hepimizinkini alırız daha doğrusu nerde yaptırıyosun canım mCanım kusura bakma yazını yeni farkettim. Bizim hikaye şöyle.12 yıllık evliyiz. İlk iki operasyon tese idi yani parça alınmıştı. İkisinde de sıfır sperm çıktı. Sonra yıllarca hiç bir doktora gitmedik(yapacak bir şey yok demişlerdi)Geçen sene 3. operasyon olarak mikrotese yapıldı, 2 sperm çıktı olgun ancak hareketsiz bende tüp bebek için hazırlanmamıştım , spermlerde hareketsiz olduğundan dondurulamadı. 4. mikrotese martta oldu bu kez bende hazırdım sonuç sıfır sperm. Yarında 5. operasyon var .Ben hazır değilim doktor önermedi.Bakalım hayırlısı artık. Hepnizden çok dua bekliyorum.Kaan hoca tekrar mikrotese önerdiyse yaptırın bence sonuç olumlu olabilir (inş) Öpüyorum Allaha emanet ol , yarın sonuç ne olursa olsun yazmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?