Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim kocam da hiç pijama sevmez...gidip en iyileri almıştım bi kere bile giymedi...şortla uyuyo:))
bi kere bari giy dedim ben gelemem pijamaya falan ben şortumla mutluyum diyor:)
işin ilginç tarafı bi sürü şort içinden de hep aynıları giyiyo:))delüüüüüü

terazi canımmm... ayyy aralıkda doğanlara çok üzülürüm kıss 3 5 gün için 1 sen farkıyo yahuu

benim kimlik 1 ocak ama:))))
gerçi normalde de ben şubatta doğacakmışım ama 7 aylık doğmuşum...annem diyor ki ozamandan aceleci olduğun belliymiş:)))

valla ya ne güldümm karnım ağrıdıı
akrep burcu iyidir sadıktır, severse tam sever, inatçıdır,kıskançtır,ya hep ya hiçtir. çok iyi dost olurlar sır saklarlar, böyle özellikleri var. kötümüki ? bana sorarlar burcun ne diye akrep diyince ooo korkmak lazım senden derler niye öle derler bilmiyom ama :44::44:

aynen canım bende şimdi ütü yapıyordum okadar çokki ara verdim biraz benim kocişte okula başlayınca pantolon kravat gömlek günlük değiştiği için bitmez artık yandık

kolay gelsin canım benim aynen benimde öyle oluyo yığılıyo resmen aynen bugünlerde benimki kravat takmıyo ALLAH dan yoksa birde onunla uğraşacağımm ama haftaya başlar kravatada...

kız inanmazsın o kadar çok uyumlu yani pijama takımlarrı varki giymiyo ama pijama yani alt üst takım olur uyumlu olur. ama o sevdiği şeyleri üzerinden çıkarmaz yıkatıp yıkatıp giyer

doğrudur tatlım inat işte illa kendi istediğini yapacak allah kolaylık versin bidenem işin zor

sen birde çalışıyorsun bebekimm yorgun yorgun birde ütü yapmak bayar yanii...evet size ayırdım canımcımm

sorma canım ya yaz tatilinde böyleyim haftaya bende başlıycam nasıl başedicem hem eşiminkiler hem benimkiler :18:
oof ütüyüde hiç sevmiyorum ama yapacak bişey yok :97:

hamarat bacılarım benim yapın ütüleri bende dün yaptım bugünde yorgan yastık nevresim yıkadım yorganları zorla makinaya soktum kapagıda iterek katattım ama güzel yıkamış yarına annem ve halamlar geliyor yatılı olarak pazar günüde görümcem geliyor oda yatılı mecbur yıkadım
kızlar bil abaptörü bozuldu moralim bozuk ben netsiz sizsiz napcam
bugün üniden arkadaşımla konuştum çok heyecenlıydı bu ay korunmamışlar artık bebiş istiyoruz dedi bakalım bekliyo işte tek görüştüğüm o vardı o da hamile kalınca onunda üstünü kırmızı kalemle çizicem çooookkkkk yanlızım çooookkk

canlarım çıkayım accık ortalığı toplayayım girerim sonra hoş muhabbetler size.görüşürük...

aynen canım bende öyle gebe arkadaşlarımın gebe olduklarını duyunca görüşmek istemiyorum onlarla

akrep ismi korkutucu geliyo heralde:)
güzelmiş özellikleri.....benim akrep tanıdığım yoktu da...

bacılar benim bil kapandı kapanıcak canımda sıkılıyor ya varya inşallah olurda nebilim bi garip oldum arkadaşımda hamile kalırsa bizim gruptan bir ben kalıcam ne zor imtahandır yaaa napsam ne etsem yakında mantarlar gibi sporlanarak üricem yada yaşlı kurbalar gibi kendi spermimi kendim üretcem

kolay gelsin canım benim aynen benimde öyle oluyo yığılıyo resmen aynen bugünlerde benimki kravat takmıyo ALLAH dan yoksa birde onunla uğraşacağımm ama haftaya başlar kravatada...

aynen haftaa takım elbise kravat başlıyor senin eşindemi öğretmen

masalım sen beni güldürdün allahta sizi güldürsün
demek "hemen acıtasyon yapma be abi, sanki sevgilin terketti" dedi ha
ayyyy ben hala gülüyorum

aynen bidenem benimkide hiç sevmiyor pijama hep şort giyer...
negüzel takımlar alıyorum bikaç kez gönlümü almak için giyiyor sonra yine şortuna dönüyor
eskiden çok baskı yapardım pijamalarını giyeceksin diye ama baktım olmuyor bende bıraktım
ne yapayım şortuyla mutlu olsun

offfff kırmızı kalemle çize çize insan kalmadı etrafımızda ya
hepsi hürrem çıktı gızların...
bende aynı durumdayım...ikinciyi bile doğurdu benim arkadaşlar..
kalemin mürekkebi bitti çiz çiz!!
canlarım çıkayım accık ortalığı toplayayım girerim sonra hoş muhabbetler size.görüşürük...
görüşürüz canım benim kolay gelsin...
aynen canım bende öyle gebe arkadaşlarımın gebe olduklarını duyunca görüşmek istemiyorum onlarla
ya ben de görüşünce acayip demoralize oluyorum...hüznüm artıyor,boynu bükük kalıyorum yanlarında oyüzden ben de tercihen pek yanyana gelmemeye çalışıyorum arada telefon bağlantısı işte:)))

ahhh canım her yer hamiş kaynıyor hangisinden kaçıcaz ki :97:
arkadaşları görmesek, dışarıda karşımıza çıkıyor, dışarı çıkmasak maşallah tvde hamişler kaynıyor
her taraftan kuşatıldık dua edip beklemekten başka çaremiz yok

görüşürüz tatlım kolay gelsin sana... fazla yorma kendini ama

zamancım alemsin keşke öyle bi imkanımız olsa

valla şimdi öyle eşyaları ile uğraşıyorum da çocuk olunca işim dahada zor olacak. hee bide napar sabah bütün atletlerini çıkarır çekmeceden tek tek açar ve birini giyer çoğu aynıdır zaten atlet sonuçta ama hepsini çıkarır. sonra pantolınları dolaptan ehpsini çıkarır beğenmez başka çıkarır giyer giyer çıkarır. çook takıntılıgiiym konusunda bende arkasından ev toplarım

bu en basit örnekti bahar:)
daha fenaları var..bu yakında oldu diye aklıma bu geldi bunu yazdım:)))
bi kez de biz çay bahçesine gittik çay içcez güya..eşim çayı çok sever...adam getirdi ama su gibi çaylar...içtik neyse adam bi daha geldi ne alırsınız diye...eşim garsona dedi ki çay istiyoruz abi çay..ama imamla bi münasebeti olmasın gözünü seveyim dedi...
garson anlamadı tabi..eşim de imamın abdest suyu gibi bu ne abi, dedi..sonra çaylar geldi tavşankanı:))))
eşim fenadır yani lafı sokar öyle kalırsın kakalak gibi
bi de sinirlenirsin o an komik bişey yapar yine kalırsınnn

hadi ya... bidenem seninki aşmış kendini hadi pantolon mevzusunu anlarım kararsızdır giyer giyer değiştirir
ama aynı atletlerin neyine bakıyor açıp açıp onu anlamadım
allah sana kolaylık versin balım bebiş oluca çok çekersin sen bu kocişten

süpermiş ya sevdim eniştemi
inş bigün tanışma fırsatı buluruz da canlı şahit oluruz bu anlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…