canım senin ki alem biri işin var kocişinle
adam okadar çok uyumlu giyinmeye takmış ki günlük giydikleriyle bile yatağa giriyor
bidenem sen en iyisi eşine böyle güzel şık pijama takımları al bakarsın vazgeçer bu huyundan
terazi canımmm... ayyy aralıkda doğanlara çok üzülürüm kıss 3 5 gün için 1 sen farkıyo yahuu
aynen yaaa....eşim zaten bazen çok tuhaf oluyor..
geçen gün lokantaya gittik sipariş verdik yarım saat oldu gelmedi yemekler benimki sinirlendi kalktı adama dedi nerde bizim yemekler..
adammırın kırın yaptı...eşim sinirlendi hadi kalk gidiyoruz bunları mı beklicem ben dedi...kalktık biz tabi aç bilaç...
adam kapıdan çıkarken ne dese beğenirsin ABİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM:)))
eşimin cevabı şu;HEMEN ACITASYON YAPMA BE ABİ,SANKİ SEVGİLİN TERKETTİ:)))
gül gül öldüm...
akrep burcu nasıl oluyo akrep arkadaşım olmadı hiç?
aynen canım bende şimdi ütü yapıyordum okadar çokki ara verdim biraz benim kocişte okula başlayınca pantolon kravat gömlek günlük değiştiği için bitmez artık yandık
kız inanmazsın o kadar çok uyumlu yani pijama takımlarrı varki giymiyo amapijama yani alt üst takım olur uyumlu olur. ama o sevdiği şeyleri üzerinden çıkarmaz yıkatıp yıkatıp giyer
sen birde çalışıyorsun bebekimm yorgun yorgun birde ütü yapmak bayar yanii...evet size ayırdım canımcımm
hamarat bacılarım benim yapın ütüleri bende dün yaptım bugünde yorgan yastık nevresim yıkadım yorganları zorla makinaya soktum kapagıda iterek katattım ama güzel yıkamış yarına annem ve halamlar geliyor yatılı olarak pazar günüde görümcem geliyor oda yatılı mecbur yıkadım
kızlar bil abaptörü bozuldu moralim bozuk ben netsiz sizsiz napcam
bugün üniden arkadaşımla konuştum çok heyecenlıydı bu ay korunmamışlarartık bebiş istiyoruz dedi bakalım bekliyo işte tek görüştüğüm o vardı o da hamile kalınca onunda üstünü kırmızı kalemle çizicem çooookkkkk yanlızım çooookkk
valla ya ne güldümm karnım ağrıdıı
akrep burcu iyidir sadıktır, severse tam sever, inatçıdır,kıskançtır,ya hep ya hiçtir. çok iyi dost olurlar sır saklarlar, böyle özellikleri var. kötümüki ? bana sorarlar burcun ne diye akrep diyince ooo korkmak lazım senden derler niye öle derler bilmiyom ama :44::44:
kolay gelsin canım benim aynen benimde öyle oluyo yığılıyo resmen aynen bugünlerde benimki kravat takmıyo ALLAH dan yoksa birde onunla uğraşacağımm ama haftaya başlar kravatada...
aynen yaaa....eşim zaten bazen çok tuhaf oluyor..
geçen gün lokantaya gittik sipariş verdik yarım saat oldu gelmedi yemekler benimki sinirlendi kalktı adama dedi nerde bizim yemekler..
adammırın kırın yaptı...eşim sinirlendi hadi kalk gidiyoruz bunları mı beklicem ben dedi...kalktık biz tabi aç bilaç...
adam kapıdan çıkarken ne dese beğenirsin ABİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM:)))
eşimin cevabı şu;HEMEN ACITASYON YAPMA BE ABİ,SANKİ SEVGİLİN TERKETTİ:)))
gül gül öldüm...
benim kocam da hiç pijama sevmez...gidip en iyileri almıştım bi kere bile giymedi...şortla uyuyo:))
bi kere bari giy dedim ben gelemem pijamaya falan ben şortumla mutluyum diyor:)
işin ilginç tarafı bi sürü şort içinden de hep aynıları giyiyo:))delüüüüüü
offfff kırmızı kalemle çize çize insan kalmadı etrafımızda yahamarat bacılarım benim yapın ütüleri bende dün yaptım bugünde yorgan yastık nevresim yıkadım yorganları zorla makinaya soktum kapagıda iterek katattım ama güzel yıkamış yarına annem ve halamlar geliyor yatılı olarak pazar günüde görümcem geliyor oda yatılı mecbur yıkadım
bugün üniden arkadaşımla konuştum çok heyecenlıydı bu ay korunmamışlarartık bebiş istiyoruz dedi bakalım bekliyo işte tek görüştüğüm o vardı o da hamile kalınca onunda üstünü kırmızı kalemle çizicem çooookkkkk yanlızım çooookkk
görüşürüz canım benim kolay gelsin...canlarım çıkayım accık ortalığı toplayayım girerim sonra hoş muhabbetler size.görüşürük...
ya ben de görüşünce acayip demoralize oluyorum...hüznüm artıyor,boynu bükük kalıyorum yanlarında oyüzden ben de tercihen pek yanyana gelmemeye çalışıyorum arada telefon bağlantısı işte:)))aynen canım bende öyle gebe arkadaşlarımın gebe olduklarını duyunca görüşmek istemiyorum onlarla
hamarat bacılarım benim yapın ütüleri bende dün yaptım bugünde yorgan yastık nevresim yıkadım yorganları zorla makinaya soktum kapagıda iterek katattım ama güzel yıkamış yarına annem ve halamlar geliyor yatılı olarak pazar günüde görümcem geliyor oda yatılı mecbur yıkadım
canlarım çıkayım accık ortalığı toplayayım girerim sonra hoş muhabbetler size.görüşürük...
bacılar benim bil kapandı kapanıcak canımda sıkılıyor ya varya inşallah olurda nebilim bi garip oldum arkadaşımda hamile kalırsa bizim gruptan bir ben kalıcam ne zor imtahandır yaaa napsam ne etsem yakında mantarlar gibi sporlanarak üricem yada yaşlı kurbalar gibi kendi spermimi kendim üretcem
doğrudur tatlım inat işte illa kendi istediğini yapacakallah kolaylık versin bidenem işin zor
sorma canım ya yaz tatilinde böyleyim haftaya bende başlıycam nasıl başedicem hem eşiminkiler hem benimkiler :18:
oof ütüyüde hiç sevmiyorum ama yapacak bişey yok :97:
masalım sen beni güldürdün allahta sizi güldürsün
demek "hemen acıtasyon yapma be abi, sanki sevgilin terketti" dedi ha
ayyyy ben hala gülüyorum
aynen bidenem benimkide hiç sevmiyor pijama hep şort giyer...
negüzel takımlar alıyorum bikaç kez gönlümü almak için giyiyor sonra yine şortuna dönüyor
eskiden çok baskı yapardım pijamalarını giyeceksin diye ama baktım olmuyor bende bıraktım
ne yapayım şortuyla mutlu olsun
akrep ismi korkutucu geliyo heralde:)
güzelmiş özellikleri.....benim akrep tanıdığım yoktu da...
valla şimdi öyle eşyaları ile uğraşıyorum da çocuk olunca işim dahada zor olacak. hee bide napar sabah bütün atletlerini çıkarır çekmeceden tek tek açar ve birini giyer çoğu aynıdır zaten atlet sonuçta ama hepsini çıkarır. sonra pantolınları dolaptan ehpsini çıkarır beğenmez başka çıkarır giyer giyer çıkarır. çook takıntılıgiiym konusunda bende arkasından ev toplarım
bu en basit örnekti bahar:)
daha fenaları var..bu yakında oldu diye aklıma bu geldi bunu yazdım:)))
bi kez de biz çay bahçesine gittik çay içcez güya..eşim çayı çok sever...adam getirdi ama su gibi çaylar...içtik neyse adam bi daha geldi ne alırsınız diye...eşim garsona dedi ki çay istiyoruz abi çay..ama imamla bi münasebeti olmasın gözünü seveyim dedi...
garson anlamadı tabi..eşim de imamın abdest suyu gibi bu ne abi, dedi..sonra çaylar geldi tavşankanı:))))
eşim fenadır yani lafı sokar öyle kalırsın kakalak gibi
bi de sinirlenirsin o an komik bişey yapar yine kalırsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?