haklısın canım ihmal ediyorum ama napiyim bu kociş varya bu kociş yoruyo beni 8 tane gömlek ütüledim dün gece pantolonlarda cabası düşünün işte belim koptu resmen artık 1 hafta ütü falan yapamam tüp zamanlarım sizin canlarımmm
tünaydın canımcım.
ahh o ütüler varyaa beni sinir ediyor dün bütün gün bende ütü yaptım. eşimin bi tane pantolununu bıraktım çok zor ütüleniyor gücüm kalmadı yapmadım. eşm sabah tutturdu ben o pantolunu giycem diye. niye ütülemedin kaç günden beri ütülemiyon filan sıradan kelimeleri sölemeye başladı. sonra ütüledim giydi. az öncede geldi küsüm ben sana dedim bi pantolon ütülemedik diye bi süü laf ettin dedim. tamma bida ben yaparım ütüyü dedi.
masalcım yeni bir tedavi için hiç gücüm yok.ama aklımda dünyaca soru işaretleriyle dolu.ama tabi ki böyle yarım kalmayacak inş.ilerleyen zamanlar da tekrar kalan savaşımıza kaldığımız yerden devam edicez rabbim izin verirse inş.
sağol kuzummmmmbakalım hislerin doğru çıkacakmıı
bebişim benim sen daha datlusun amaa sanada çoook yakışır eminim bundan
ay enişet ayıp etmiş yawtünaydın canımcım.
ahh o ütüler varyaa beni sinir ediyor dün bütün gün bende ütü yaptım. eşimin bi tane pantolununu bıraktım çok zor ütüleniyor gücüm kalmadı yapmadım. eşm sabah tutturdu ben o pantolunu giycem diye. niye ütülemedin kaç günden beri ütülemiyon filan sıradan kelimeleri sölemeye başladı. sonra ütüledim giydi. az öncede geldi küsüm ben sana dedim bi pantolon ütülemedik diye bi süü laf ettin dedim. tamma bida ben yaparım ütüyü dedi.
heee rezzan kiraz kadınları savunuyo ağzı bal yisin:)şimdimi var o program canım. geçen günlerde bi kadın çıkmıştı ya. kadın diyordu çok eşlilik yasal olsun diye üniveristeleri dolaşıp seminer veriyormuş. çok eşlilik yasallaşsın diye. ayy ne sinir bozucular ya. başka bişey kalmadıda buna taktılar. millet tek kadına zor bakıyor. çok eşle evlenip nasıl bakacaklar allahım yarabbim. insanlara akıl fikir ver.
nezaman doğum günün canım pasta yerizzzz.....inşallah eşin unutmaz kuzum...benim doğum günüme aylar vaaaaaaaar....hııı hıııı eminimki yapar..biz öyle alıştırıyoruz sonrada kızıyoruz işte.herşey ellerinin altında gık dedilermi herşey hazır.buarada benim doğum günümede az kaldı eğer bi hatırlamazsa bitirdim kocişiiiçünküüü geçen sene unuttu kendi doğum gününüde hep unutuyor hediyesini verince hayırdır diyo doğum günün ya bebişim diyorum aaa bugünmüydü diyo amaaa bekliyorum inşallah unutmazz
ayne öle canım.bu da bize bir tecrübe oldu.keşke böle bir tecrübe olmasaydı ama işte insan yaşamadığı sürece anlayamıyor.tekrar bi tedaviye başlamak için ne gücüm var ne hevesim tabi ki şuanlık ki düşüncem böle belki ilerleyen zamanlarda tekrar başlarız inş.rabbim herkesin yardımcısı olsun.
benimki de aynı tatlım gömlek pantolon ütülemekten gına geldi
demek bu haftayı bize ayırdın canımsın ya
benim ki bazen öyle yapıyorben istediğini ütülememiş olursam kociş sabah beni kaldırmadan kendisi ütülüyor
sağol kuzummmmm
ay enişet ayıp etmiş yawbenimki de bazen yapıyo bu tarz hareketler..şiddetle kınıyorum eşimi böyle yapınca
heee rezzan kiraz kadınları savunuyo ağzı bal yisin:)
nezaman doğum günün canım pasta yerizzzz.....inşallah eşin unutmaz kuzum...benim doğum günüme aylar vaaaaaaaar....
bizimkinin kumaş mecburiyeti yok ama o giyerbelli bi dönem olur 1 hafta boyunca kumaş pantolon gömlek giyer.o hafta ütü beni o kadar sıkar ki ütünün başına gidesim gelmez. gerçi hoş kotda giyse onları ütülemek var. benim eşimde öle bi titiz ki evdeyken bile uyumlu giyinir. insna yatarken bile uyumlu giyinirmi renk uyumu yapar bigün başka bigün başka şeyler giyip yatar
bizimkinin kumaş mecburiyeti yok ama o giyerbelli bi dönem olur 1 hafta boyunca kumaş pantolon gömlek giyer.o hafta ütü beni o kadar sıkar ki ütünün başına gidesim gelmez. gerçi hoş kotda giyse onları ütülemek var. benim eşimde öle bi titiz ki evdeyken bile uyumlu giyinir. insna yatarken bile uyumlu giyinirmi renk uyumu yapar bigün başka bigün başka şeyler giyip yatar
enişten yapar öle arada titiz beyfendi annesi bazen pantolunu bi kere giydi kirlenmemiştir diye dolaba koyarmış anlamaz giyermişama nazı bana geçiyor ya direk kirliye atıyo
rezzan kiraz severim seni
senin ne zamn doğum günün kuzuum ?
aynen canın ya kumaş kot farketmiyor ki hepsi ütüleniyor :97: seninkide fenaymış valla beniki de çok titizdir bigün giydiğini ertesi gün giymez ( ki bende öyle olmasını isterim ) ama eşinin gece yatarken renk uyumu yapmasına bittim
benim eşim mecbur takım elbise giyiyo hergün
zırt bırt pantalon gömlek ütülekravat desen sinir ediyo beni onu yıkamak....
zaten titiz adam iki gün giyse bu toz oldu der...
geçen gün sahilde oturalım dedik...ben sandalyeye hemen attım kendimi eşime baktım sandalyeyi eliyle temizliyor..napıyosun dedim,tozlanmış diyorgenelde kadınlar titiz olur benim eşim benden fena..lafa gelnce yapma yorulma der ama herşey jilet gibi dolabında olmayınca da veryansın eder..
erkekleri anlamak imkansız benceee
aralıkta bebekim..daha çok var....yay burcuyum ben..seninki nezaman ?
burcunuz ne kızlar ya merak ettimmmmm
valla canım sorma alt üst hep uygun olcak yatarken bile. günlük giydiği şeyler bi bakarım yatakta giymiş ya bunlar gecelik değil niye giyiyon derim olsun gecelik oldu artık der
sağol kuzummmmm
ay enişet ayıp etmiş yawbenimki de bazen yapıyo bu tarz hareketler..şiddetle kınıyorum eşimi böyle yapınca
heee rezzan kiraz kadınları savunuyo ağzı bal yisin:)
nezaman doğum günün canım pasta yerizzzz.....inşallah eşin unutmaz kuzum...benim doğum günüme aylar vaaaaaaaar....
canım senin ki alem biri işin var kocişinle
adam okadar çok uyumlu giyinmeye takmış ki günlük giydikleriyle bile yatağa giriyor
bidenem sen en iyisi eşine böyle güzel şık pijama takımları al bakarsın vazgeçer bu huyundan
benimki de aynı tatlım gömlek pantolon ütülemekten gına geldi
demek bu haftayı bize ayırdın canımsın ya
benim ki bazen öyle yapıyorben istediğini ütülememiş olursam kociş sabah beni kaldırmadan kendisi ütülüyor
aynen yaaa....eşim zaten bazen çok tuhaf oluyor..çok hoşsun canım valla. eşinin halleri gözümün önüne geliyor. yırtılıyorum gülmekten
erkekleri anlamak çok imkansız oluyor bazen valla. ütüden yoruldum diyorum hepsini yapma bigünde canım diyo ama ertesi gün o gömleği giycem diye tutturuyo. anla anlayabilirsen.
ekimde benimde kuzum .. akrep burcuyumm
sen birde çalışıyorsun bebekimm yorgun yorgun birde ütü yapmak bayar yanii...evet size ayırdım canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?