Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benimki de aynı tatlım gömlek pantolon ütülemekten gına geldi
demek bu haftayı bize ayırdın canımsın ya

benim ki bazen öyle yapıyor ben istediğini ütülememiş olursam kociş sabah beni kaldırmadan kendisi ütülüyor

bakalım hislerin doğru çıkacakmıı
bebişim benim sen daha datlusun amaa sanada çoook yakışır eminim bundan
sağol kuzummmmm
ay enişet ayıp etmiş yawbenimki de bazen yapıyo bu tarz hareketler..şiddetle kınıyorum eşimi böyle yapınca
heee rezzan kiraz kadınları savunuyo ağzı bal yisin:)
nezaman doğum günün canım pasta yerizzzz.....inşallah eşin unutmaz kuzum...benim doğum günüme aylar vaaaaaaaar....

inşallah canım hayırlı zmanda kafanızın rahat olduğu zamnda başlarsınız allahın izniyle.

bizimkinin kumaş mecburiyeti yok ama o giyer belli bi dönem olur 1 hafta boyunca kumaş pantolon gömlek giyer.o hafta ütü beni o kadar sıkar ki ütünün başına gidesim gelmez. gerçi hoş kotda giyse onları ütülemek var. benim eşimde öle bi titiz ki evdeyken bile uyumlu giyinir. insna yatarken bile uyumlu giyinirmi renk uyumu yapar bigün başka bigün başka şeyler giyip yatar

enişten yapar öle arada titiz beyfendi annesi bazen pantolunu bi kere giydi kirlenmemiştir diye dolaba koyarmış anlamaz giyermiş ama nazı bana geçiyor ya direk kirliye atıyo
rezzan kiraz severim seni
senin ne zamn doğum günün kuzuum ?

aynen canın ya kumaş kot farketmiyor ki hepsi ütüleniyor :97: seninkide fenaymış valla beniki de çok titizdir bigün giydiğini ertesi gün giymez ( ki bende öyle olmasını isterim ) ama eşinin gece yatarken renk uyumu yapmasına bittim

benim eşim mecbur takım elbise giyiyo hergün
zırt bırt pantalon gömlek ütülekravat desen sinir ediyo beni onu yıkamak....
zaten titiz adam iki gün giyse bu toz oldu der...
geçen gün sahilde oturalım dedik...ben sandalyeye hemen attım kendimi eşime baktım sandalyeyi eliyle temizliyor..napıyosun dedim,tozlanmış diyorgenelde kadınlar titiz olur benim eşim benden fena..lafa gelnce yapma yorulma der ama herşey jilet gibi dolabında olmayınca da veryansın eder..
erkekleri anlamak imkansız benceee

aralıkta bebekim..daha çok var....yay burcuyum ben..seninki nezaman ?
burcunuz ne kızlar ya merak ettimmmmm

valla canım sorma alt üst hep uygun olcak yatarken bile. günlük giydiği şeyler bi bakarım yatakta giymiş ya bunlar gecelik değil niye giyiyon derim olsun gecelik oldu artık der

çok hoşsun canım valla. eşinin halleri gözümün önüne geliyor. yırtılıyorum gülmekten
erkekleri anlamak çok imkansız oluyor bazen valla. ütüden yoruldum diyorum hepsini yapma bigünde canım diyo ama ertesi gün o gömleği giycem diye tutturuyo. anla anlayabilirsen.

valla canım sorma alt üst hep uygun olcak yatarken bile. günlük giydiği şeyler bi bakarım yatakta giymiş ya bunlar gecelik değil niye giyiyon derim olsun gecelik oldu artık der

canım senin ki alem biri işin var kocişinle
adam okadar çok uyumlu giyinmeye takmış ki günlük giydikleriyle bile yatağa giriyor
bidenem sen en iyisi eşine böyle güzel şık pijama takımları al bakarsın vazgeçer bu huyundan

ekim 2 canım yeriz tabii uzakda olsakda berabermişiz gibi yeriz pastaları..inşallah unutmaz yoksa onun için hiç iyi olmazz

kız inanmazsın o kadar çok uyumlu yani pijama takımlarrı varki giymiyo ama pijama yani alt üst takım olur uyumlu olur. ama o sevdiği şeyleri üzerinden çıkarmaz yıkatıp yıkatıp giyer

sen birde çalışıyorsun bebekimm yorgun yorgun birde ütü yapmak bayar yanii...evet size ayırdım canımcımm

aynen yaaa....eşim zaten bazen çok tuhaf oluyor..
geçen gün lokantaya gittik sipariş verdik yarım saat oldu gelmedi yemekler benimki sinirlendi kalktı adama dedi nerde bizim yemekler..
adammırın kırın yaptı...eşim sinirlendi hadi kalk gidiyoruz bunları mı beklicem ben dedi...kalktık biz tabi aç bilaç...
adam kapıdan çıkarken ne dese beğenirsin ABİ SENİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM:)))
eşimin cevabı şu;HEMEN ACITASYON YAPMA BE ABİ,SANKİ SEVGİLİN TERKETTİ:)))
gül gül öldüm...
ekimde benimde kuzum .. akrep burcuyumm

akrep burcu nasıl oluyo akrep arkadaşım olmadı hiç?

sen birde çalışıyorsun bebekimm yorgun yorgun birde ütü yapmak bayar yanii...evet size ayırdım canımcımm

aynen canım bende şimdi ütü yapıyordum okadar çokki ara verdim biraz benim kocişte okula başlayınca pantolon kravat gömlek günlük değiştiği için bitmez artık yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…