Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben öyle şeyleri hala yapıyorum sperm yok ama olsun yinede ben yapıyorum kısmet belli mi olur diyorum sende devam et canım bence bellimi olur allah çook büyük

inşallah bebekim..buarada hep gül şekercimmmm

saol balım hepberaber gülelim

ben öyle şeyleri hala yapıyorum sperm yok ama olsun yinede ben yapıyorum kısmet belli mi olur diyorum sende devam et canım bence bellimi olur allah çook büyük

canlar bana da jinekoloğum bunları tavsiye etmişti ama ben hiç yapmadım kociş azo diye

hiçyapmıyorum artıkkkk
olacak oldu mu olur zaten..bişey olacak oldu mu oluyor,olmayacaksa kendini parçala olmuyor...
canım dün aklıma ne geldi bak,senin hamileliğin çok şeker olur ..sen hamile kalırsan çok yakışır,sanki sadece karnın büyür:)
senin oğluşun olacak bence..öyle gibime geliyor valla...
şimdiye kadar tüm arkadaşlarım hamişken bebeklerinin cinsiyetini tahmin ettim tuttu:)hiç şaşmadı:)
malum mu oldu ne:))))

dogru soyluyorsunuz kizlar..alah horozlarimizada saglik kuvvet versin basimizdan eksik emesin biz tavuklarada bolca yumurta versinde yumrtlayak kele..allah buyuk umit kesmek yok kizlaar...

ömer çelakılı izeyen var mı yaw...sinir oldum çok eşlilik yasal olsun mu olmasın mı bunu tartışıyolar...sanki tartışacak şey kalmadı...
ş.refsizler bi karı yetmedi heralde

kesinlikle canım allah verikten sonra bişey yapmasanda olur.
gerçekten mi canım oğlum olacakmı diye düşündün. bana herkes aynı şeyi söylüyor. hatta öle dua ediyorlar. eşim bi yaşlı teyzeye yardım etmişti. oda ona ağlayarak size ilk önce erkek evlat versin allah demişti. kayınvaldiemde hep der sizin oğlunuz olcak diye. nasip inşalahh. oğlan kız sağlıklı olsun hiç farketmez. hayırlı evlat olsun tabi.
sanada hamilelik çook yakışır bitanemm.

tünaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm...gecede giremedim ya yine kaynatmışsınız benim ütü işlerim bitmez kociş hergün gömlek pantolon değişiyo.1 e kadar ütü yaptım giremedim yahuuu..

ne bileyim senin oğlun olcak gibi hissettim...
yakışır da bebekim sana çok datlu olusun zaten datlusun gerçi de

tünaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm...gecede giremedim ya yine kaynatmışsınız benim ütü işlerim bitmez kociş hergün gömlek pantolon değişiyo.1 e kadar ütü yaptım giremedim yahuuu..

tünaydın canım sen de bitiremedin şu işleri
hep bizi ihmal ediyorsun olmaz ki böyle :84:

aynen kuzum ya benim eşim de günde 1 gömlek bi pantalon değiştiriyor..
benim de ütü günüm bugün ama gömlekleri yıkaatıyorum:))kuruyunca ütüye başlarım....

ayne öle canım.bu da bize bir tecrübe oldu.keşke böle bir tecrübe olmasaydı ama işte insan yaşamadığı sürece anlayamıyor.tekrar bi tedaviye başlamak için ne gücüm var ne hevesim tabi ki şuanlık ki düşüncem böle belki ilerleyen zamanlarda tekrar başlarız inş.rabbim herkesin yardımcısı olsun.

tünaydın canım sen de bitiremedin şu işleri
hep bizi ihmal ediyorsun olmaz ki böyle :84:

haklısın canım ihmal ediyorum ama napiyim bu kociş varya bu kociş yoruyo beni 8 tane gömlek ütüledim dün gece pantolonlarda cabası düşünün işte belim koptu resmen artık 1 hafta ütü falan yapamam tüp zamanlarım sizin canlarımmm

masalcım yeni bir tedavi için hiç gücüm yok.ama aklımda dünyaca soru işaretleriyle dolu.ama tabi ki böyle yarım kalmayacak inş.ilerleyen zamanlar da tekrar kalan savaşımıza kaldığımız yerden devam edicez rabbim izin verirse inş.

aynen kuzum ya benim eşim de günde 1 gömlek bi pantalon değiştiriyor..
benim de ütü günüm bugün ama gömlekleri yıkaatıyorum:))kuruyunca ütüye başlarım....

bazen diyorum annen bukadar yapıyomuydu ütü falan hayır diyo eee bana niye bukadar eziyet ediyosun diyorum ee canım yapma yorma kendini diyo bir gün sonrada dolapta gömlek yoookkk diye haykırıyor.benimki çok titizdir hergün değişecek mutlaka öyle olması güzel ama yoruluyoruz işte sanada kolay gelsin bebekimm ben bitirdim sıra sende..

tünaydın canımcım.
ahh o ütüler varyaa beni sinir ediyor dün bütün gün bende ütü yaptım. eşimin bi tane pantolununu bıraktım çok zor ütüleniyor gücüm kalmadı yapmadım. eşm sabah tutturdu ben o pantolunu giycem diye. niye ütülemedin kaç günden beri ütülemiyon filan sıradan kelimeleri sölemeye başladı. sonra ütüledim giydi. az öncede geldi küsüm ben sana dedim bi pantolon ütülemedik diye bi süü laf ettin dedim. tamma bida ben yaparım ütüyü dedi.

ömer çelakılı izeyen var mı yaw...sinir oldum çok eşlilik yasal olsun mu olmasın mı bunu tartışıyolar...sanki tartışacak şey kalmadı...
ş.refsizler bi karı yetmedi heralde

şimdimi var o program canım. geçen günlerde bi kadın çıkmıştı ya. kadın diyordu çok eşlilik yasal olsun diye üniveristeleri dolaşıp seminer veriyormuş. çok eşlilik yasallaşsın diye. ayy ne sinir bozucular ya. başka bişey kalmadıda buna taktılar. millet tek kadına zor bakıyor. çok eşle evlenip nasıl bakacaklar allahım yarabbim. insanlara akıl fikir ver.

hııı hıııı eminimki yapar..biz öyle alıştırıyoruz sonrada kızıyoruz işte.herşey ellerinin altında gık dedilermi herşey hazır.buarada benim doğum günümede az kaldı eğer bi hatırlamazsa bitirdim kocişiiiçünküüü geçen sene unuttu kendi doğum gününüde hep unutuyor hediyesini verince hayırdır diyo doğum günün ya bebişim diyorum aaa bugünmüydü diyo amaaa bekliyorum inşallah unutmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…