baharım boşver kuzum sen de anne olcan inşallah...biz de bi gün hürrem gibi GEBEYYYM dicez:))))
tatlım benim saol ya güldürdün beni yine
inş o günleride görücez hepimiz
aklıma ne geldi kızlar...hamiş kalmaya çalışırken yastık koyarsın ya kuyruk sokumuna,ayaklarını kaldırıp yatarsın ya da yumurtalıklarını sıcak tutarsın...nasıl özledim öyle çabalamayı bile...güzel günlerdi..bebeğim hemen gelecek sanmıştım
inşallah bebekim..buarada hep gül şekercimmmm
aklıma ne geldi kızlar...hamiş kalmaya çalışırken yastık koyarsın ya kuyruk sokumuna,ayaklarını kaldırıp yatarsın ya da yumurtalıklarını sıcak tutarsın...nasıl özledim öyle çabalamayı bile...güzel günlerdi..bebeğim hemen gelecek sanmıştım
ben öyle şeyleri hala yapıyorumsperm yok ama olsun yinede ben yapıyorum kısmet belli mi olur diyorum sende devam et canım bence bellimi olur allah çook büyük
ben öyle şeyleri hala yapıyorumsperm yok ama olsun yinede ben yapıyorum kısmet belli mi olur diyorum sende devam et canım bence bellimi olur allah çook büyük
hiçyapmıyorum artıkkkk
olacak oldu mu olur zaten..bişey olacak oldu mu oluyor,olmayacaksa kendini parçala olmuyor...
canım dün aklıma ne geldi bak,senin hamileliğin çok şeker olur ..sen hamile kalırsan çok yakışır,sanki sadece karnın büyür:)
senin oğluşun olacak bence..öyle gibime geliyor valla...
şimdiye kadar tüm arkadaşlarım hamişken bebeklerinin cinsiyetini tahmin ettim tuttu:)hiç şaşmadı:)
malum mu oldu ne:))))
kesinlikle canım allah verikten sonra bişey yapmasanda olur.
gerçekten mi canım oğlum olacakmı diye düşündün. bana herkes aynı şeyi söylüyor. hatta öle dua ediyorlar. eşim bi yaşlı teyzeye yardım etmişti. oda ona ağlayarak size ilk önce erkek evlat versin allah demişti. kayınvaldiemde hep der sizin oğlunuz olcak diye. nasip inşalahh. oğlan kız sağlıklı olsun hiç farketmez. hayırlı evlat olsun tabi.
sanada hamilelik çook yakışır bitanemm.
tünaydın kızlarrrnasılsınız bakalımm...gecede giremedim ya yine kaynatmışsınız benim ütü işlerim bitmez kociş hergün gömlek pantolon değişiyo.1 e kadar ütü yaptım giremedim yahuuu..
tünaydın kızlarrrnasılsınız bakalımm...gecede giremedim ya yine kaynatmışsınız benim ütü işlerim bitmez kociş hergün gömlek pantolon değişiyo.1 e kadar ütü yaptım giremedim yahuuu..
anladım canım. yani dosyaya bakıp kisti anlamayan dr fıtık galiba demeside çok garip bide bu do. dr hayret yani ... dr lar böyle işte insanın bazen çok heveslendiriyor umut veriyor bazende sevincini yarım bırakıyor. şaşırıp kalıyoruz. herşey için hayırlsı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. kenidinizi toparladıktan sonra yeniden başlarsınız tedaviye inşallah.
tünaydın canımsen de bitiremedin şu işleri
hep bizi ihmal ediyorsun olmaz ki böyle :84:
hee sorma...hatice hamile kalmıcak biz mi kalcaz...okadar bıldırcını,lokumu biz de yesek biz de doğururuz:)))
kocişlere bıldırcın mı yedirsek:))ben böyle yazıyorum ya iki gün sonra Aaaa bıldırcın eti iyimişşşş falan dedikoduları dolaşırmış şimdi:)))
bi ara deve eti,kuş eti falan yediriyodu kızlar noldu ki....
canım başka doktora gitseniz içiniz rahat eder en azından.....
aynen kuzum ya benim eşim de günde 1 gömlek bi pantalon değiştiriyor..
benim de ütü günüm bugün ama gömlekleri yıkaatıyorum:))kuruyunca ütüye başlarım....
ne bileyim senin oğlun olcak gibi hissettim...
yakışır da bebekim sana çok datlu olusun zaten datlusun gerçi de
ömer çelakılı izeyen var mı yaw...sinir oldum çok eşlilik yasal olsun mu olmasın mı bunu tartışıyolar...sanki tartışacak şey kalmadı...
ş.refsizler bi karı yetmedi heralde
tünaydın canımcım.
ahh o ütüler varyaa beni sinir ediyor dün bütün gün bende ütü yaptım. eşimin bi tane pantolununu bıraktım çok zor ütüleniyor gücüm kalmadı yapmadım. eşm sabah tutturdu ben o pantolunu giycem diye. niye ütülemedin kaç günden beri ütülemiyon filan sıradan kelimeleri sölemeye başladı. sonra ütüledim giydi. az öncede geldi küsüm ben sana dedim bi pantolon ütülemedik diye bi süü laf ettin dedim. tamma bida ben yaparım ütüyü dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?