Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım allah beterinden korusun. verilmiş sadakanız varmış fazla para kaptırmamışsın. benimde başıma gelmişti aynı senin yaşadığın gibi canın sağolsun canım.

sogol ya canım gene fazla bi para degildi ama enayi yerine koyduklarına sinir oldum bide benimki ben olsaydım şöyle yapardım bilmemne dedi durdu valla kendiside aynı olurdu sanki kendi benden çok uyanık .

ilk tüp bebek mikro teselen oldu,diğer 3deneme normal sperm aldılar istanbulda tedavi görüyorum ilkini memlekette olmuştum.istnbuldaki dr mikro yapmıyor testis kesilince ordaki hücreler zarar görür diyor.eşimin testisleri doğuştan yukardaymış,küçükken ameliyatla indirmişler o yüzden olmuyor

sogol ya canım gene fazla bi para degildi ama enayi yerine koyduklarına sinir oldum bide benimki ben olsaydım şöyle yapardım bilmemne dedi durdu valla kendiside aynı olurdu sanki kendi benden çok uyanık .

tabi canım insan parasında olmuyor bu durumda kendine kızıp duruyorsun böyle bişeye nasıl kandım diye. eşininde boş zamanına gelirdi valla.onlar öyle anları kolluyorlar zaten.

hıım benim eşim gibiymiş benimkininde çocukken indirmişler iyi mikrotese yapıldıktan sonra demekki sperm normal menide bulunmuş hiç tedavi filan bişey kullandımı acaba spermmi çıkarmaya sperm varsa azda olsa onunla denemeler yapılabilir tabiki niye mikrotee olcaksınız bidaki inşallah son olur bebegin tutar .:26:

siz tüp bebek denediniz mi,sizin meni 0 mı çıkıyo,eşim tedavi görmedi ,siz görüyormusunuz?dediğim gibi dr mikro tese önermiyor...

kızlar azospermide tüp bebek fiyatlarından haberi olan varmı arkadaşım ankarada yaptırmayı düşünüyormuşta sordu bende size sorayım dedim

aman ucuz atlatmışsınız tatlım allah beterinden korumuş dediğin gibi kira gitseydi napardınız 600tl az paramı...
o çaldıkları paranında hayrını göremesinler ( zaten göremezlerde )

afiyet olsun canımm. bizde yeni geldik.eşim sızdı bnde giriyim bakalım dedim.ama kimse yok

sana da afiyet olsun bebekim
aman senin kocişinde çok uykucu bukadar erken uyunur mu??
zaten bütün gün yalnızsın :97:
ama yorulmuştur belki ya günahını almıyım şimdi eniştenin

zaten insanı deli eden durum enayi yerine konmak...
aman tatlım eşin olsada durum değişmezdi onlar profesyonel olmuşlar artık...
eşinde boşuna böbürlensin dursun boşver sen

baharcım nasılsın bugün eşim kırşehirde uroloğa gitti hormon testi falan aptırim muayene olayım diye ürolog hiç birşey yapmadan ankara kaan aydos a gidin bununla o ilgileniyor testleride orda kendisi yapar deyip göndermiş

ya tamam dr'un sizi alanında en iyisi olan bi dr'a yönlendirmesi güzelde hormon testini yaptırmaması tuhaf...
ona ne ki siz nerede isterseniz orada yaptırırsınız...
kaan hocaya sonuçlar elinizde olmadan giderseniz işiniz uzar sizin günü birlik gidip dönmeniz gerekiyor...
canım siz önce bi randevu alın kaan hocadan...
çünkü eğer hemen almazsanız randevunuz çok geç bi tarihe kalabilir...
hormon testinizide randevu tarihinize yakın yaptırın son hali olsun...
eşiniz kaan hoca sonuçlarla gelmemizi istiyor desin yaptırsın testi...
ki yalan da değil sonuçlarla gelin diyor hca...

evet canım yarın falan almayı düşünüyorum gelecek aya gidelim diyoruz kaan hocaya sen telefonlamı aldın randevuyu yardımcı olurmusun

evet canım yarın falan almayı düşünüyorum gelecek aya gidelim diyoruz kaan hocaya sen telefonlamı aldın randevuyu yardımcı olurmusun

canım telefonla alıyorsun tel no: 0312 437 31 21
öğleden sonra ara canım sekreteri ozaman geliyor...

aman konuşsun kendide aynısı olurdu onlar alışkın işinin ehli.
siz tüp bebek denediniz mi,sizin meni 0 mı çıkıyo,eşim tedavi görmedi ,siz görüyormusunuz?dediğim gibi dr mikro tese önermiyor...
evet biz ikikre denedik ikisindede tese oldu birinde bulundu tutmadı birinde bulunamadı şimdi kaan aydosa tedavi bakalım ne olur.
konuyu anlayamadım, yinede geçmiş olsun...
canım bugün birşey atlattım gene buna şükür en azından gözlerinin önünündekini allah göstermedi bununla kaldık . sagolasın.

tamam canım teşekürler bide kaan hocaya gidenler özeline gitmene gerek yok zaten çok iyi ilgileniyor diyorlar ama ben ilk de yinede özeline gitmek istiyorum

canım eskiden öyleymiş ama şimdi hastanede hasta kabul etmiyormuş özeline gitmek şart oldu...
bizim için değişen bişey yok biz şehir dışında olduğumuz için zaten özeline gidecektik...
ama oradaki hastalar için kötü olmuş 300tlde az para değil sonuçta...

yani öyle tabi canım 300tl az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…