kızlar gunaydın nasılsınız ben dün kaan hocaya eşimle ilgili hormon test sonuçlarını gönderdim bana mail atmış merhaba hocam dün sizinle eşim hakkında mail göndermiştim (sayın hocam 4 aylık evliyim eşim semen tahlil sonucunda canlı veya cansız sprem rastlanmadı eşimin 13 yaşında iğne ile tek taraflı inmemiş testis problemi var. kocaelinde yaşıyorum kocaeli üniversitesinde tedaviye başladık. Bizden tekara prem testi , hormon testi ve y delesyon testi istendi .neyapacağımıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim)benden hormon test sonuçlarını istemiştiniz
hormon test sonuçları
fsh değeri 14.8
testestoron hormonu 244.88
prolaktin 2.49
bize yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
diye cevap yazmış
Bu sonuçlar testislerde sperm üretiminde ciddi sorun olduğunu gösteriyor. Eğer FSH'yı biraz daha yükseltebilirsek, belki sperm üretimini de artırabiliriz. Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Bu yönde bir tedavi almak isterseniz, aşağıdaki numaradan randevu alarak gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Randevu için: 0312 437 31 21 (13:00-18:00 arası)
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Mesajlarınızı lütfen doktoraydos@gmail.com adresine yazınız.
saol bidenemallah hepimizi mutlu etsin
keyfim yerinde bugün
sebebini bilmiyorum ama kalktığımdan beri havalarda uçuyorum
allah hayır etsin
canım geçmiş olsun Allah sabır versin Kaan hocadan randevu alın bizde Kaan hocanın hastasıyız
maşaşşahhh canım maşallahhh. güzelce dinlendin uykunu almışsındır daha ne olsunn dimi ama
canım sizin hormonlar çok kötü görünmüyor kaan hoca fsh nin yüksek oldumu begenmiyor fsh nin normal degerden çok yüksek çıktımı indirmeye çalışıyor fsh nin yüksek çıkması demek spermin üretilmediği sperm üretiminde ciddi sorun oldugunu gösteriyor ama sizinki yüksek degil düşükte degil normal degerinde çıkmış yanlış yazmadıysan fshnin referans aralıgı --1.4 - 18.1-- sizinki 14.8 -çıkmış normal benimkinin fsh 27.22 ydi ilaç verdi düşürmeye şimdi 15.84 ve daha düşmesini istedi ilaca devam ediyoruz istersen bidaha yolla bazen hoca şaşırıyor çok mail cevapladıgı için ya sen yanlış yazdın bilemem ama bu hormon degeri iyi .kızlar gunaydın nasılsınız ben dün kaan hocaya eşimle ilgili hormon test sonuçlarını gönderdim bana mail atmış merhaba hocam dün sizinle eşim hakkında mail göndermiştim (sayın hocam 4 aylık evliyim eşim semen tahlil sonucunda canlı veya cansız sprem rastlanmadı eşimin 13 yaşında iğne ile tek taraflı inmemiş testis problemi var. kocaelinde yaşıyorum kocaeli üniversitesinde tedaviye başladık. Bizden tekara prem testi , hormon testi ve y delesyon testi istendi .neyapacağımıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim)benden hormon test sonuçlarını istemiştiniz
hormon test sonuçları
fsh değeri 14.8
testestoron hormonu 244.88
prolaktin 2.49
bize yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
diye cevap yazmış
Bu sonuçlar testislerde sperm üretiminde ciddi sorun olduğunu gösteriyor. Eğer FSH'yı biraz daha yükseltebilirsek, belki sperm üretimini de artırabiliriz. Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında daha detaylı bilgi bulabilirsiniz. Bu yönde bir tedavi almak isterseniz, aşağıdaki numaradan randevu alarak gelebilirsiniz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Randevu için: 0312 437 31 21 (13:00-18:00 arası)
ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Mesajlarınızı lütfen doktoraydos@gmail.com adresine yazınız.
evet canım dün 12 gibi yattım sabah 10da kalktım 10 saat uyku daha ne olsun
sen nasılsın tatlım yarın misafirlerin gelecek hazırlıklara başladın mı
canım sizin hormonlar çok kötü görünmüyor kaan hoca fsh nin yüksek oldumu begenmiyor fsh nin normal degerden çok yüksek çıktımı indirmeye çalışıyor fsh nin yüksek çıkması demek spermin üretilmediği sperm üretiminde ciddi sorun oldugunu gösteriyor ama sizinki yüksek degil düşükte degil normal degerinde çıkmış yanlış yazmadıysan fshnin referans aralıgı --1.4 - 18.1-- sizinki 14.8 -çıkmış normal benimkinin fsh 27.22 ydi ilaç verdi düşürmeye şimdi 15.84 ve daha düşmesini istedi ilaca devam ediyoruz istersen bidaha yolla bazen hoca şaşırıyor çok mail cevapladıgı için ya sen yanlış yazdın bilemem ama bu hormon degeri iyi .
bende şaşırdım aslında cep numarasını aldım dün ama açmıyor bi ulaşabilsem sizin durum nasıl
canım bizim son durum fsh 15 ti verdiği ilaca düşürmeye devam edicez bu çarşamba yanındayız kaan aydosun ne ilaç yazar ne söyler bilmiyoruz .
bende dün 11 de yattım eşim önce uyudu çok yorgundu. abisi yok ya tek başına işleri idare ediyor 1 haftadır o yüzdende baya yoruldu. bende hadi uyu dedim. o uyuyunca bende biraz tv izledim ama benimde uykum geldi erkenden bende uyudum. dün başlamıştım yavaş yavaş temilziğe bugünde tamamlıycam az kaldı zaten.
kaan hocaya ulaştım şimdi tekrar anlattım durumu biraz daha iyi geldi bana acayip morelim bozulmuştu dün merak etme dedi hoca olumlu biri bana pozitif enerji verdi işallah hepimize ii gelirde hayırlısıyla aziz mübarek cuma günü yüzü suyu hurmetine bebeişlerimize kavuşuruz hepimiz
sen halledersin herşeyi balım becerikli arkadaşım benim
sen artık yarına neler yaparsın ohhh mis keşke bende olsaydım
hııımmm demek konuştun peki dedinmi hormonları onlara bişey dedimi morelini bozma sizin hormonlar iyi hormonlara bakarak yorum yapmak gerekirse içerlerde üretim olabilir ..
evt canım yaa keşke olsaydınn. koş gel hemenbu hafta çok yoruldum ben ya bide bugün kayınvalidemler geliyor tatilden gelip bi,zde yemek yerlermi hiç bilmiyorum birazdan arayıp sorcam gelirlerse bide yemek işi çıkacak offf bide adetliyim 3 gündür bi ağırlık ağrı oluyor çook yoruldum çookk :84:
balım bekle beni yarın geliyorum
kıyamam canım ya yoruldun iyice...
neyse bu haftayı atlatta haftaya rahat edersin
hocada öleyle dedi bir rüyadaymışım gibi geliyor bana hayatın farklı bir sınavı hiç enerjim yok sürekli kafamda bu düşünce ne yiyebiliryorum ne çalışabiliryorum bi garip oldum bir umut işte bir umut sabah olacak ve herşey düzelecek geçen sene annemi kaaybettim onu kaybedince aynı durumdaydım nasıl yaşacaktım nasıl yürüyecektim şimdide aynıyım galiba bir UMUT annemi kaybettim ama annede olamıyorum allahım neolur bize sağlıklı evlatlar ver kimseyi darda bırakma
gunaydin kizlar ..hayirli cumalariniz olsun rabbim bol spermlerle birlikte hayirli haberler almayi nasip etsin insallahh...istiyorumbebeyimi.. canim gecmis olsun allah daha beterini vermesin kotu insan dolu ortalik rabbim onlarin serrinden korusun rabbim cumlemizi insallah..caldiklari paralarda sadakaniz olsun..iyi tatlim ya az kalmis kaan hocaya gitmeye..hepimiz ona yaziyoruz ,guveniyoruz ama insallah sifamizida buluruz..cuma gunler yuzu suyu hurmetine rabbim surundurmesin dr dr..gozumuzu yolda koymasin ..evlat hasretiyle bizleri bitirmesin insallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?