birşey sormak istiyorum şimdi Kaan hocadan randevu almak istersem en erken ne zaman randevu veriyorlar.size istediğiniz tarihe mi verdiler.yoksa tarih söylediler size uygun olanı mı seçtiniz?
eseslim selam ben geldim nasılsın tatlım
Şu an Dr.Kaan beyin verdiği Klomen tb,endol tb,proxeed olus ve m sure kullanıyoruz. 5 ekimede randevu aldık bugün. ilk muyenemiz olacak Kaan beyee..
seninde sanırın eşin micro tese olmuştu , sizler ne kullanıyorsunuz?
evt canım eşim m.teseyi nisan ayında oldu 6 ay oldu malesef sperm bulunamadı. diğer doktorlar bir daha m.tese önermediklerini söylediler ama kaan hocayı tesadüfen buldum bende ve teseden 2 ay sonra kaan hocayaa gittik ve bize hormonlarımızı düzenlememizi söyledi. testojel verdi 2 ay onu kullandık ve hormonlarımızın düzenlendiğini gidip tedavimizi sonuçlandırmamızı söyledi bizde ayın 27 sinde gidip görüşeceğiz bakalım ne diyecek. şuan herhangi bi ilaç kullanmıyorz bişey vermedi bize. siz de m.tese oldunuzmu?
evt canım eşim m.teseyi nisan ayında oldu 6 ay oldu malesef sperm bulunamadı. diğer doktorlar bir daha m.tese önermediklerini söylediler ama kaan hocayı tesadüfen buldum bende ve teseden 2 ay sonra kaan hocayaa gittik ve bize hormonlarımızı düzenlememizi söyledi. testojel verdi 2 ay onu kullandık ve hormonlarımızın düzenlendiğini gidip tedavimizi sonuçlandırmamızı söyledi bizde ayın 27 sinde gidip görüşeceğiz bakalım ne diyecek. şuan herhangi bi ilaç kullanmıyorz bişey vermedi bize. siz de m.tese oldunuzmu?
evet oldu. bizimde mayıs ayında oldu.. yaşadıklarımız o kadar benziyor ki sen yazdıkça, ben sanki yaşadıklarımı okuyorumm.. bizede doktorlar ikincisi için çok az şans veriyorlar,, bizde aynen tesadüfen kaan beyi internetten bulduk.. mailleştik.. önerdiği ilaçları kullanıyoruz 2 aydır. bakalım.. bazen çok umutlanıyorum. bazende umudum kırılıyor.. işte böyle canımm.. inşallah hakkımızda hayırlsıı olur..
hoşbulduk canım bende annemim eviyle uğraşıyorum biliyorsun aldığımız ev 2 kişiye satılmış bakalım .inşallah feraha çıkarız.inan artık hangi dertle uğraşacağımızı bilmiyorum.bizde Kaan hocadan randevu alıp tedaviye başlıycaz hayırlısıyla .sizin azo sebebi neydi şimdi hatırlıyamadım hormon değerleriniz neydi
evt canım yaşadıklarımız aynısı... inşallahh sonumuzda aynı olur.bebişlerimizde tez zamnda kavuşuruz. kaan hoca çok dolu demekki çok geç vermiş randevuyu. ebnde bayram sonu aldım ayın 27 sine verdi. umudumuzu bu hocaya bağladık. siz hangi şehirdesiniz ?
evt canım ya biliyorum. kurtarabildinizmi evi yani uzlaşma sağlanabildimi ?
biran önce alın canım hoca çok dolu bu aralar ben aldığım ilk randevuyu hemen ertesi güne vermişti ama 3-4 ayda hocanın hastaları yoğunlaştı. bizim azo sebebimiz belli değil sadece hormonları düzenleyelim belki çıkar hesbına öncelikle onları düzenledi hoca. bundan sonrası için ne yapacağı konusunda hiç bir bilgim yok. ama hoca ilk gittiğimizde bize hormonlarınızı düzenleyelim 6 ay bıoyunca testojeli kullanmamızı söylemişti ama bizim hormonlarımız 2 ayda düzene girdi çok şükür 6 ay sonundada m.tese yapacağını söylemişti. inşallah bu gittiğimizde bize tese denez derse bile şuan yaptırmayı düşünmüyoruz. çünkü daha çok kısa bi süre geçti üzerinden ve acısını hala eşim hatırlıyor yani korkusu var o yüzden kendisini toparlamadan tese olmayacaz büyük ihtimal. hayırlısı bakalım ne diyeceüğinide henüz bilmiyoruz. inşallah tese demez.:26:
canım evde şu anda biz oturuyoruz ama yarın bir gün tapu çıkınca hangimizin adına çıkacak bilmiyorum.kimi diyor oturana çıkar .kimi diyor ilk kimin satış sözleşmesi varsa ona çıkar.o yüzden şu anda sadece araştırıyoruz.İnşallah bize çıkar çünkü annem çok üzülüyor kadıncağız zaten kanser tedavisi görüyor birde burdan üzülsün istemiyorum.Rabbim haklıyıda görüyor haksızıda inşallah feraha çıkarız.bebek konusuna gelince biliyorsun eşimde genetik sorun çıktı Kaan hoca uzun süre ağır hormon ilaçları verecekmiş.bende ne kullanması gerekiyorsa ismini yazmasını istedim oda önce muayene etmek istedi yanlış birşey yapmak istemiyormuş.aslında biz Emre beye gidicektik çünkü İstanbul da oturuyoruz ama Emre bey hiç ilaç tedavisi yapmadan mikrotese yapıyor bu yüzden aklımda soru işareti kalmasın diye Kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.inşallah sende güzel haberlerle dönersin.bizimde artık güzel şeyler yaşamaya mutlu olmaya hakkımız var sanıyorum
inşallah feraha çıkarsın canım. ne insanlar var allah korkusu yok. nasıl böyle birşeyi yapıyorlar anlamış değilim. böyle birşeyin duyulmayacağınımı sanıyorlar. allah onlara hesabını soracak.
bencede canım doğru karar vermişsiniz direk tese olmak insanı yıpratıyor. biz çok hata yaptık direk tese olduk hiçbişey araştırmadan. eşimin abiside tüp bebek yaptırmıştı onlara güvendik direk gittik tüp bebek yapmaya m.tesede çıkabileceğini söyledi dr bizde umutlandık hevesli hevesli hazırlandık ama koca bir hayal kırıklığı ile karşılaştık. sonradan kafamız dank etti ama iş işten geçti. ilaç tedavisi yapıp tese olmak çook mantıklı. çok iyi karar vermişsiniz. süre belki uzayacak ama enb azından tedavi olduk diyeceksiniz. inşallahhh çook iyi sonuçlar alırsınız.
herkes suskun????
canım benimki geldi yemek yedi gitti ve gece 12-1 e kadar gelemem diyorve sabah 5 de yola çıkması gerekiyormuşş
inşallahizmir
aynen öyle sana katılıyorum.Bilmem sonumuz ne olacak haydi kızlar böyle olmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?