Hayırlı akşamlar nasılsınız kankiler
ben de iyiyim canım misafirlerim vardı bugün anca girdim kociş gelmeden bi bakim dedim
ben çıkıyorum canlarım kociş gelmek üzeredir yemeğini hazırlayım yarın görüşmek üzere inşallah kocaman öptüm
ben çıkıyorum canlarım kociş gelmek üzeredir yemeğini hazırlayım yarın görüşmek üzere inşallah kocaman öptüm
aynen öyle canım hiççç iflah olmazlar. ne desen boş o bildiğini yapar. kendini yıpratır. stres yapar herşeyin başı stres işte ama bizde alası var. bu spermler streslede çok etkileniyorlar söyleye söyleye dilimde tüy bitti. stres yapma biraz uzak dur diyorum ama kime diyorumm ....
aaa sende mi gidiyorsunnn
nerdeeee tatlım adamlar kafayı bişeye tatktılar mı tamam artık...
bende hep derim iş mevzularını bukadar düşünme bak senin hastalığın stresi götürmüyor diye ama kociş yine aynı...
şimdi bide azo var ama onlar yine bildiklerini okuyorlar
üzülme bebekimmmm ben daha buradayıminş eşin çok geç kalmaz...
evt canım ya kafaya takmasalar işleri stressiz olsalar belki halimiz daha iyi olacak.inşallahh zamanla kalmaz böyle streslerizmizde bizde azodan kurtuluruz....
ikimiz kaldık valla kimsecikler yok
iyi akşamlar arkadaşlar...........,
uzun sürdir yazdıklarınızı takip ediyorum,benimde sorunum sizlerle aynı.. Dr.Kaan bey'den yardım alıyoruz. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
Eseslim seninle öykümüz çok benziyorr...
herkese bol şanslar...
iyi akşamlar gold... allah şifa versin eşine... inş tedaviniz olumlu sonuçlanırda biran evvel kucağınıza alırsınız bebişinizi
siz nekadar zamandır tedavi görüyorsunuz hikayenizi anlatır mısın biraz??
Eşimde varikoselden kaynaklanan azospermi var.Bir kez Micro tese ameliyatı oldu.(Mayıs ayında) sonuç olumsuz,sperm bulunamadı.Benide mikroenjeksiyon için hazırlamışlardı,ama malesef yumurtam toplanamadı... Çok zor bir süreçti.. İşte şimdi 6 aylık bir sürecin geçmesini bekliyoruz. bu arada da kaan beyle görüşmeye devam ediyoruz. Yani,sıkıntılı bir süreçteyiz bizde..
senin öğretmen olduğunu biliyorum,eşinin de zor bir hastalık geçirdiğini okudum.. size de çok çok geçmiş olsun.. inşallah allahım çabalarımızın sonucunu gösterir..
saol canım benim... Inş bu dertten bizde kurtulacaz... Bizim gibi aynı durumda olup bebişine kavuşan yada hamiş olan arkadaşlarımız var
Inş bizde onlar gibi mucizelerimize kavuşuruz en kısa zamanda...
iyi akşamlar arkadaşlar...........,
uzun sürdir yazdıklarınızı takip ediyorum,benimde sorunum sizlerle aynı.. Dr.Kaan bey'den yardım alıyoruz. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
Eseslim seninle öykümüz çok benziyorr...
herkese bol şanslar...
eseslimmm bebekim nereye kayboldun birden ben de tam çıkıyordum seni gördüm...
kociş yeter artık biraz da benimle ilgilen diyor
çıkıyımda gönlünü alayım biraz
senin ki gelmedi mi daha seni de yalnız bırakmak istemiyorumama bozuluyor benim ki
allah işinizi rast getirsin canım. hangi aşamadasınız biraz bahsedermisin?
Şu an Dr.Kaan beyin verdiği Klomen tb,endol tb,proxeed olus ve m sure kullanıyoruz. 5 ekimede randevu aldık bugün. ilk muyenemiz olacak Kaan beyee..
seninde sanırın eşin micro tese olmuştu , sizler ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?