Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aynen öyle canım. milletin ağzına bakarsak çok içimiz yanacak en iyisi böyle... valla bak hiççç moralim bozulmadı.bide hemşire bi abla vardı. bi konu açıldı bebeği olmayan bi kadın varmış çeşitli operasyonlar geçirmiş bebeği olacakmış ama doktorlar senin bebeğin olmaz demişler. kadın öyle b. kaptırmış ki olmalı benim bebğim olacak diye beyninde şartlandırmış. doktorlarda beyinde işin bitmesi lazım diyormuş. beynine onu yerleştirmişler senin bebeğin olmayack deyip kadının beynine yer ettirmişler tabi can yakıcı bi duurm ama. ve sonradan kadın tabi beyninde bunu yerleştirmiş bebeğim olmayack. ve kadın sene bile geçmeden hamile kalmış. herşey beyinde bitiyor diyor. beynde ne olursa tamtersi olur diyor. bilmiyorum tabi ne kadar doğru ama yaşanmış bi örnek gösterdi yani...

canlar aklıma gelmişken sorayım eşim "endol"u aç karnına mı tok karnına mı içecek kaan hoca sadece sabahları 1 tane içsin demiş...
eczacıya da sormayı unutmuş...

hb canımcım.evet bende yakınıyorum ya son günleerde pek giren oluyo yanlız kkalıyoruz bebekim yaaa.endolu sabahları tok karnına içecek tatlım...

evin bal dök yala oldu yani desene çok titizsin maşallahhh
gezin tabi tenilzik yapıp bide yemek yapmak ağır gelir gezin tozun havalar soğuyacak bidaha bu havalrı bulamayız..

ohhh iyi etmişsiniz tatlım afiyet olsun bende bugün çok yorgundum bişey yapamadım...
kocişinde canı kahvaltılık istiyormuş öyle geçiştiricez bugün

masal nerde kızlar artık pek grmıor

esracım masalın dersanesi başlayacaktı artık yoğun olacak fırsat buldukça gireceğini söyledi...

hb canımcım.evet bende yakınıyorum ya son günleerde pek giren oluyo yanlız kkalıyoruz bebekim yaaa.endolu sabahları tok karnına içecek tatlım...

saol bebekimmmmmmmmmm

kimseye halini belli etmeden mücadele atmek en mantıklısı...
kocişlerin beynine yerleştirmek lazım ozaman

tok karnına bitanem

saol balım yarın başlasın bakalım dün almayı unutmuş bugün içemedi kızdım bende bugün hemen almış

evin bal dök yala oldu yani desene çok titizsin maşallahhh
gezin tabi tenilzik yapıp bide yemek yapmak ağır gelir gezin tozun havalar soğuyacak bidaha bu havalrı bulamayız..

öyle oldu valla canım çıktı ama.benim evin yerleri beyaz saç düşünce sırıtıyo bayaa o yüzden elimden süpürge düşmüyo zaten.evet ya uyandırdım kocişi birazdan gideriz sıkıldım zaten değişiklik olur azcık arkadaşımında 2tane çocuğu var biri 2,5 yaşında diğeri 1,5 yaşında arka arkaya doğurdu yani ama çok tatlılar yaa severim bu akşam öperim artık bol bol...

sende sağol bebekimmmm.kahvaltılık en iyisi canım benim ya hafif olur işte...

ooo ne güzel çok tatlıdır onlar şimdi allah bizede nasip etsin

sende sağol bebekimmmm.kahvaltılık en iyisi canım benim ya hafif olur işte...

napıyım canım çok yorgunum idare edicek artık bi kaç gün sonra telafi ederim artık

kıyamam bebişim yaaaa eee abisi geldi artık biraz o eşini idare etsin olmaz mı ne bu böyle hem sana hem eşine günah ya...

bizimki tam bir işkoliktir. rahat edemez ki kendisi yapmak zorunda her işi içi rahat etmiyo. bende böyle yemek yapar beklerim. ne yemeğin tadı kalır ne benim

bizimki tam bir işkoliktir. rahat edemez ki kendisi yapmak zorunda her işi içi rahat etmiyo. bende böyle yemek yapar beklerim. ne yemeğin tadı kalır ne benim

ahh canım ya haklısın tabi ama bu işkoliklere ne desen iflah olmazlar bilirim allah yardımcın olsun canım sıkma canını...

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 yasin 6 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

ahh canım ya haklısın tabi ama bu işkoliklere ne desen iflah olmazlar bilirim allah yardımcın olsun canım sıkma canını...

aynen öyle canım hiççç iflah olmazlar. ne desen boş o bildiğini yapar. kendini yıpratır. stres yapar herşeyin başı stres işte ama bizde alası var. bu spermler streslede çok etkileniyorlar söyleye söyleye dilimde tüy bitti. stres yapma biraz uzak dur diyorum ama kime diyorumm ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…