Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canım dediğini yapıcam ben de inanıyorum nazara...
ya bu azodan bi kurtulsak hayırlısıyla o zaman herşey eskiye dönecek ben inanıyorum...

evet canım bencede en azından daha hoşgörülü olacağımız tartışılmaz bir gerçek...
ama bugünler de geçecek inşallah.içimden bi his sen bu topiktten çok erken ayrılacaksın diyor....
sanki sizin değerle normale dönecek gibime geliyor..

herkese slmlar daha once belırtıgım gıbı yegenım bugun amelıyat oldu
amelıyat3 saat surdu sımdı cok sukur durumu iii
yazıyı yazdıgım gun okuyup yasın okuyan baharcıma ve maslcıma
ve herkese tesekkur ederım alah hepımızın dualarını kabul etsın inşlh

geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..çok sevindim iyi olmasına....

haftasonu geçen yılki öğrencilerim gelecekler...çok datlular..pırıl pırıllar çok seviyorum valla ben bu mesleği yawwww

sevilmez mi canım ya senin yetiştirdiğin öğrencilerin biyerlere gelmesi çok güzel bi duygu...
benim önceki öğrencilerim hala her tenefüs yanıma gelirler öğretmenim nasılsınız diye... defterlerini getirirler yazılarını gösterirler...
geçen seneki 1ler ilk yazıya geçtiklerinde yanıma geldiler gözlerim doldu valla öyle tatlılar ki...
bugünde geçen seneki miniklerim bu seneki 1ler geldi çizgi çalışmaları yapıyorlarmış nasıl oluyor öğretmenim diye...
canlarım ya ben de hep senin gibi iyi ki seçmişim bu mesleği diyorum

geçmiş olsun allah şifa versin canım

geçmiş olsun canım...Allah şifa versin..çok sevindim iyi olmasına....

sagol canım sızı kardesıme anlattım oda cok sevındı
hepınıze dua edıyorum dedı
sızler nasılsınız bayadır yazamadım gırdım ama yazamadım cabuk cıktım

kızlar ben duygusal açlık yaşıyorum sanırım...canım durmadan bişey çekiyor..çikolata krizim tuttu...ama hepsini dün bitirmiştim
ne yaptım bilin bakalım......
deprem çantasında iki tane çikolatalı kek vardı gittim sinsine açıp aldım içinden bi de konuşuyorum kendi kendime aman derem çantasında ne işiniz var bakiyim ben yiyim sizi diye...
sonra kendi kendime güldüm

bebekimmmm ağzından bal damlıyor çok saol inş öyle olur
ama asla topikten ayrılmam bebişe kavuşupta topiği unutanı şiddetle kınayacağımızı vurgulamıştık daha önce

iyi yapmıssın sonra gızlıce koyarsın yenıyı yerıne
benımde adetım yaklastı oluyorum borek makarna pılav dıye
kendımı tutmasam yerım valla

Son düzenleme:
aynen insan gurur duyuyor valla...bizimkiler bu yıl sınava girdi hepsi çok iyi yerleri kazandı hep çiçek alıp evime gelip teşekkür ettiler..
geçenlerde de süpriz hediye göndermişler..insan mutlu oluyor.sana en özel şeylerini anlatıyorlar ailelerinin bile bilmediğini sen biliyorsun bizim rehberlikte o güzel.sorunlarını çözüyorsun..bi de ne var biliyo musun bizim sülalenin nerdeyse hepsi öğretmen..başka meslek gurubu yok adeta:)
sagol canım sızı kardesıme anlattım oda cok sevındı
hepınıze dua edıyorum dedı
sızler nasılsınız bayadır yazamadım gırdım ama yazamadım cabuk cıktım
ben daha kaç gündür giremedim ama özlemişim valla....

allah iyiliğini versin çok hoşsun ya güldürdün beni

geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar verir inş...
ben ameliyatın ozamanlar olduğunu sanmıştım bilseydim yine okurdum allah kabul etmiştir inş...

alemsin bebekim ya çok güldüm ben buna
aman boşver aklında duracağına karnında dursun

iyi yapmıssın sonra gızlıce koyarsın yenıyı yerıne
benımde adetım yaklastı oluyorum borek makarna pılav dıye
kendımı tutmasam yerım valla

allah iyiliğini versin çok hoşsun ya güldürdün beni

geçen gün de yemek yapmak zor geldi sarma konservesi vardı...açtım yedim...sonra geri koyarım diye..
koymadım tabi:)bugün de keki yedim vicdan azbı çekince gidip petitbeure koydum bi paket:)))mübarek deprem çantası değil sanki piknik sepeti
valla kociş görse ağzıma s.çar kapatıcı bile koydum çantaya.ne kadar lüzumsuz şey varsa doldurdum..bizim deprem çantasına yazıkkkkkk...
gün geçtikçe saçma bi hal alıyor

alemsin bebekim ya çok güldüm ben buna
aman boşver aklında duracağına karnında dursun

ben de öyle yaptım zaten hayır yedin bari sus konuşma edebinle otur de mi..bi de aman deprem çantasında kek mi olurmuş ben sizi yiyim gelin bakalım..ne de güzel koktunuz diye konuşunca kendime ben de güldüm..
ben eşyalarla çok konuşurum bazen deliriyo muyum diyorum ama yok eskiden de böyleydim..demek ki delilik doğuştan

ay bayılıcam sımdı kız sen ne yapıyon durde kendıne
yada bır an once yenılerını koy esın gormeden
bende oyleyım gozumun onunde olursa abur cuburlar dayanamıyorum sonrada ah kılo ah dıyorum

ne güzel canım ya verdiğin emeğin karşılığını almak bambaşka bi duygu...
bide çocuklar böyle vefalı olunca ayrı bi mutluluk...

ay bayılıcam sımdı kız sen ne yapıyon durde kendıne
yada bır an once yenılerını koy esın gormeden
bende oyleyım gozumun onunde olursa abur cuburlar dayanamıyorum sonrada ah kılo ah dıyorum

eşim görse en fazla rezil olurumevde onca şey var yiyecek şey mi bulamadın der ve güler bolca:)
ama kapatıcıyı tarağı falan görürse ozaman kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…