inşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip etsin inşallah:Saruboceq:slm şekerler ben bugün adet oldum lucrin 6. günü çarşamba doktoruma gitcem eşimde kaan hocaya gitcek bakalım ilaçların faydası olmuşmu kızlar dua edin nolursunuz içimde bir sevinç var açıkcası adet olmayı bukadar erken beklemiyodum bundada vardır bir hayır namaz kılanlar da lütfen namazda banada yer verin dualarınızda olayım çok ihtiyacım var benim için dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun yarın gece kısmetse yola çıkıyoruz
haklısın caneylom. moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. bende öyle yapıyorum ama bazen insanın aklına geliyor ya olmazsa diye. işte o zaman herşey boşmuş gibi geliyor.inşallah sen dualarını eksik etme.bizde anneliği tadalım. sen transferden sonra kendini nasıl hissettin. her hangi bir belirtin felan oldumu canım?
caneylom yani ben şuan son hamile olmayan günlerimi yaşıyor gibi mi düşenyim ne diyorsun acaba nası düşüneyim hamile kalacağım cocuklarım olacak gibimi.. düşünüyorum bunları ama insan daha temkinli olmak istiyor sende böyle diyince bi tek umutsuz benmiyim diye canım sıkılıyor ..
canım benim inşallah yakında sende hamile kalır anne olursun:Saruboceq:kızlar bende varımm benimde haftaya toplanır yumurtalarım herhalde ilk tedavide cabuk cevap vermiştim
bacılar nasılsınız nerelerdesiniz
mawi bacı bende öyle anlattıgın gibi bir kanama olmadı dr da normal demiş olur böyle şeyler kalini ferah tut kız hayırlısı olsunda inşallah haftaya olucak sizin mtese bolbol bulunurda caneylomdan sonra sende hamileyim dersin yüzümüzü güldürürsün
arkadaslar ben yokken kimler hamile kaldı bana bi özet yazında okuyayım olurmu ne olur
arkadaslar merhaba hepinizi cok özledim sizleri cok seviyorum ve artık aranızdayım
ben aslında hep vardım okuyodum sizi :d benim ikinci denemem bu dondurulmuş spermlerle denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?