Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım hadi hayırlısı topiğimizi havaya uçurma sırası sizde şimdi müjdeli haberlerinizi bekliyoruz gülencim ve sevgidolu.
gülencim öyle kötü senaryolar üretip sıkma canını lütfen bak bizimde ilkinde hiç dondurmadılar bir sürü canlı sperm bulunmuştu oysa ikincisinde nadir bulundu embiryo oluşamadı ve allahın izniyle üçüncüde bulunanla bu sonuca vardık canım moralini düzgün tut bence hiçbirimiz moralimizi bozmayalım ben tedavim yakınken tv de seyretmiştim inşallah sizde görmüşsünüzdür haberlerde bayanın eşi iki defa mikrotese olmuş bulunamamış üçüncüsünde türkiyede bulunmuş ve o zaman 1,5 şimdi inşallah 2,5 aylık hamiledir rabbimden ümit kesilmez biz yeterki kendimizi koyvermeyelim bende ikincide bile nadir bulundu bunda bulamazlar diyodum bak rabbsim isteyince oluyo neşenizi kaybetmeyin biz bu defa eşimle tam kenetlenmiş bi şekilde başladık tedaviye moralimizde çok iyiydi allah şükür her sonuca hazır hissettiğimiz gün tedaviye başlama kararı aldık rabbimde ol deyince oluverdi arkadaşlar öncelikle dua dua dua ve moral diyorum hep umutlu ama hepte hazırlıklı olmalıyız eşimize olağanüstü destek olmalıyız rabbim o metanetimizi görüp muradımızı verecek inşallah canlarım haydin bakalım hayırlı haberler getiresiniz inşallah.........

haklısın caneylom. moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. bende öyle yapıyorum ama bazen insanın aklına geliyor ya olmazsa diye. işte o zaman herşey boşmuş gibi geliyor.inşallah sen dualarını eksik etme.bizde anneliği tadalım. sen transferden sonra kendini nasıl hissettin. her hangi bir belirtin felan oldumu canım?

caneylom yani ben şuan son hamile olmayan günlerimi yaşıyor gibi mi düşenyim ne diyorsun acaba nası düşüneyim hamile kalacağım cocuklarım olacak gibimi.. düşünüyorum bunları ama insan daha temkinli olmak istiyor sende böyle diyince bi tek umutsuz benmiyim diye canım sıkılıyor ..

inşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım pek bişey hissetmedim ilk iki gün afedersiniz istifra ettim dahada bi belirtim olmadı öyle şeylerle belli olmuyo kimisi lekelenme filan oluyomuş benim hiç bişeyim olmadı canım

canım hayır tabiki öyle demek istemedim her türlü sonuca kendini hazır hissetmek lazım dedim işte o zaman işler daha kolay oluyo yani lafın kısası nötr olduk tamamen illaki çıkacak tutacak mutlaka hamile olcam diyede değil olmıycak işte yine biliyorum diyede değil sadece sadece biz dedikki bize düşen yerini yapalım biz gerisi allahtan olsada olmasada vardır bi hayır deyip yola devam etcez dedik hatta ben olursa ve olmassa diye iki çeşit yol çizmiştim kendimeolmazsa işe gircektim evde oturup kendimi dinlemiycektim bi işe yaradığımı hissetmek için çalışacaktım yani her iki sonuçta çok normal karşılanacaktı tumazsa dünyanın sonu değil rabbim eşime sağlık sıhhat versin o yanımda olsun yeter deyip kendimi bırakmıycaktm tutarsada böyle delicesine değil şükürle ve olgunlukla karşılayacaktık öylede oldu ....

yani böyle sakin sakin çoook heycana kapılmadan inanın bana böylesi daha kolay atlatılıyo iyi ve kötü haberler sizi çökertmiyo ben ilk denememde çok aşırı umutlu idim bulunursa % 100 tutar diyodum olmadı çok büyük bi yıkıma uğradım; ikincisinde biliyom işte olmıycak diyerek her aşamasında ağlıyarak devam ettim yine olmadı ama ilki kadar üzülmedim çünkü bekliyodum bu sonucu üçüncüsündede her zaman mevla görelim neyler neylerse güzel eyler dedim rabbim böylesini nasip etti çok uzattım biliyorum kızlar ama sakin davranmanızı ve mutlu sona ermenizi çoook istiyorum canlar anlayın beni olurmu tekrar tekrar rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq:

haklısın caneylom bende ilkinde sperm çıksın kesn olacak diyodum insanın başına korkmadığı şeyler geliyor sanırım.. bende sakin olmaya çalışıyorum haklısın sonucunu hiç düşünmemek gerek canım desteğin iin teşekkür ederim bende kayıtsız kalmaya çalışıcam zaten rahatım napıyımki zaten olacağına varacak keyifli geciriyorum dönemi ama acıkcası olumsuzluktanda korkuyorum Allah yaşatmasın

arkadaslar merhaba hepinizi cok özledim sizleri cok seviyorum ve artık aranızdayım

inşallah canım inşallahhhhhh

çok sağolun ataşbelgin gelincik......Şeniz umutolsun hoş geldin canım baya özlettin kendini kız.........anlat bakalım neler yaptın bu zaman diliminde madem artık aramızdasın bol bol vaktin var canım:1hug:

arkadaslar ben yokken kimler hamile kaldı bana bi özet yazında okuyayım olurmu ne olur

arkadaslar ben yokken kimler hamile kaldı bana bi özet yazında okuyayım olurmu ne olur

bacım hatırladıgım kadarıyla anlatayım
laremin bebişleri tutunamadımafoldumben ama dondurulmuş bebişleriyle tekrar denicek yani kendisi artık inşallah müstakbel annelerimizdenhihoyyyt caneylom hamile inşllah ikiz olucakkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu sevgidolu gülencim ve mawi (aramıza yeni katıldı )tedaviye başladılar ve sonu gelmek üzere inşallah onlarda bebişlerine kavuşucak:lepi: diger kalanlarda bi degişiklik yok bklemedeyiz eeeeeeeeeeeeeee sen anlat bacım ne yaptn ne ettin bizden bukadar

ben aslında hep vardım okuyodum sizi :d benim ikinci denemem bu dondurulmuş spermlerle denicez

ben aslında hep vardım okuyodum sizi :d benim ikinci denemem bu dondurulmuş spermlerle denicez

canım bizimde var dondurulmuş spermlerimiz. inşallah işe yarar. tülay arkadaşımızda dondurulmuş spermlerle olmuştu tedavisi başarılıda oldu.darısı bizlere.

arkadaslar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm desem inanmayın oldugum yerde sayıyorum hiç bir degişiklik yok sadece internet olmadıgından giremedim aklım hep siz deydi şimdi yeni aldık işte öyle umudumnerde ne yaptı bide onu anlatın

gelincik siz ne zaman deniyeceksin,z

kızlar ya benim yumurtalar çatlamış olabilir mi dün geceden beri inanılmaz derecede akıntım oluyo doktor kontrolüm yarın izmire yarın gideceğim eğer çatladıysa ne gibi sorun yaratır bana üfffffffffff umarım çatlammamıştırrrrrrrrr:1shok:

maviicim izmirde nerde tedavi goruyorsunuz doktorunuz kim bizde izmirde basladık tedaviye...
yumurtalarınla ilgili bisey diyemiyorum bu konuda hiçbir bilgim yokama doktoruna telefon edebilirsin belirtilerini sorabilirsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…