Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutolsun hoşgeldin vallahi bende hala bekliyorum umudumnerede artık girmiyor geçen konuştuk oda seni sorduydu iyi oda vallahi bu konulardan konuşmuyor aslında...

kız mawi anam korkma benimde tedavide son günlere dogru akıntım çogalmıştı ama çatlamaz onlar zaten ona göre ilaçın dozunu ayırlıyıp ignede kaç miligram yapcagını söylüyorlar en sonda mtese ameliyat saatine göre çatlatma ignesini saat kaçta yapıcagını söylüyorlar merak etme normal ama sen genede mutlaka dr unu ara anlat

allahım tedavide olan arkadaşlarımın hepsine yardımcı olsun inşallah hepsi güzel sonuçlar alır ve anne olurlar

evet mawi canım merak etme onlar sana herşeyi söylüyor ve yönlendiriyor nede olsa hattinden fazla uyarılıyor yumurtalıklar herşey normal akıntı,agrı v.s....

günaydın kızlar nasılsınız.......
mavicim benimde çok akıntım oldu doktora sordum östrojen hormonu yükseldiğinden akıntı artıyomuş normalmiş canm yani takılma böyle şeylere inşallah güzel sonuçlar alcaksın canım mtese günün belli olduğu zaman bizede söyle dua edelim olurmu canım hadi allah yardımcınız olsun............

ataşbelgin nasılsın arkadasım ya sen ne yaptın görüşmeyeli msn den bol bol konuşalım acta bekliyorum

mavi arkadasım korkma doktorlar onu zamanlamışlardır o kadar igneyi ilacı sen yesen sen aglarsın işte şaka zaten sen yedin o ilacları bendede olmuştu bu tür akıntılar hatta adet akıntısı gibide oldu ama sen yinede doktoruna bi sor

Hepınıze ayrı ayrı teŞekkÜr ederım tese gÜnÜ yarın bellı olacak haber verırım sıze dualarınıza ıhtıyacım olacak Çok ÖpÜyorum sızlerı

mavii benidme akıntım var sümüksü akıntım hemide 3.günüm bugün nefes alamıyorum evde şişkinliklerim başladı benimmm poff 2 kg almışım gözüküyor tartıda

canım ben toplam tedavi boyunca tam 5 kilo aldım her gün yaklaşık iki saat yol yürümeme rağmen

caneylom nasılsın arkadaşım ben kaçırdımmı bilmiyorum acaba kaçtane yigenim olacak yoksa daha sendemi bilmiyorsun kendine dikkat et...

iyiyim belgincim henüz bilmiyorum bacım öğerenince paylaşırım canımutlaka allah nasip ederse önümüzdeki hafta öğrenilebilirmiş ama vajinal muayeneyle ondanda ben korkuyorum iki hafta daha beklerim belki merakla.canım sizin ne kadar kaldı tedaviye başlamanıza şimdi sıra bende allah nasip eder tek tek yeğen müjdeleri bekliyorum burdaki bütün arkadaşlarımdan dualarım hepimiz için hiç tek kendim için dua etmiyorum hepimiz için dua ediyorum rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmesin.........

canım benim allahım hepimizin dualarını kabul etsin vallahi gülüm bende bilmiyorum bekliyoruz bakalım geç olsun güç olmasın bu aralar eşim tekrardan hormon testi yaptıracak bakalım bir iki ay sonra bi doktorumuzu arayalım diyorum bakalım hayırlısı...

selam kızlar nasılsınız ya şu tüp bebek aşamasında şimdi benim eşimde sperm bulup bulunmayacağı belli değil şimdi bana tüp bebek ilaçlarını kullandırdıktan sonra mı onu tese ye alacaklar ya sperm bulunmazsa ne olacak. şu işi biri aşama aşama anlatsa ne iii olur vallaha.... öpüyorummm

anlatım bacım
şimdi eger istersen eşin mtese olur çıkan spermler dondurulur sonra sen hazırlanırsın ve yumurtalar toplanır sonra embryolar transfer edilir fakat dr lar bunu pek tercih etmiyor nedi ise spermler dondurulduktan sonra çözdürülürken kaliteleri düşe biliyor yada tamamen öle biliyor o yüzden genellikle önce seni hazırlıyorlar yumurta toplama işlemi günü önce eşin mteseye alınıyor sperm çıkarsa senden toplanıyor eger çıkmazsa toplanmıyor gelelim senin hazırlanmana iki yöntem var kısa ve uzun protokol kısada yaklaşık 15 gün uzunda ise ki ben uzun protokol uygulanmıştı 1 ay sürüyor kısa ve uzun arasındaki tek fark kısada reglinin 3. günü uzunda ise regli olmadan başlıyorsun ilk önce lucrin adlı igneyi hergün koldan kendin yapıyorsun 3er gün arayla muayeneye gidiyorsun yumurtalar belli bir miktar büyüyüncede pregon ignede ekleniyor lucrin koldan pregon ise karından yapılıyor artık bundan sonra hergün gidiyorsun sürekli yumurtalar bakılıyor büyümeleri ölcülüyor yumurtaların büyüklüğü 18 - 21 arası olunca artık toplama işlemi için yarın veya öbürgün gel diyorlar böylece mtese gününüzde belli oluyor sonra eşinin ameliyat saati ayarlanıyor ve sana ameliyat saatine göre ayarlanıp söylenen vakitte çatlatma iğnesi yapıyorsun buda gene karından sonra sabah hastahaneye gidiyorsun eşin mteseye giriyor ya benim gibi ameliyathanenin önünde aglamak yada sevinmek kalıyor geriye inşallah bacım sen sevinenlerden olursun benim bildiğim ve yaşadıgım kadarıyla bukadar diyebilirim

ya kızlar bişey sorcam benim şu 1 haftadır gögüs uçlarım büyüdü ve acıldı :1shok:içinden hafif sıkınca su geliyor aranızda böyle olan varmı yada nedenini bilen varmı

prolaktin hormonun yüksekmi zaman senin ?

caneylom test sonucun kaç çıkmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…