Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerdesiniz ayol imse gelipte bakmamş bu siteye öglenden beri uyanın kızlarrrrrrrrr akşam oldu iyisiniz dimi merak ettim ayol

belgin merhaba canım.. tatil çok güzel gecti canım.. yandım karardım geldim ama istanbulda hava güzel değil

slm şekerler ben bugün adet oldum lucrin 6. günü çarşamba doktoruma gitcem eşimde kaan hocaya gitcek bakalım ilaçların faydası olmuşmu kızlar dua edin nolursunuz içimde bir sevinç var açıkcası adet olmayı bukadar erken beklemiyodum bundada vardır bir hayır namaz kılanlar da lütfen namazda banada yer verin dualarınızda olayım çok ihtiyacım var benim için dua eden etmeyen herkesten allah razı olsun yarın gece kısmetse yola çıkıyoruz

ah canım aklıma geldikçe sana dua edecegim inşallah sıra sende hadi hayırlısı

merhaba kızlar..........anacak geldim topige.....nasılsınız bakalım.........ben geldigimde kimseler olmuyormafoldumbenmafoldumben
ben kırmızıları gördüm elhamdülillah........ama belgincim ve zamancım sizin dediginiz gibi olabilir diye gittim test falan aldım yaptım ama nafile.akşamına geldi.....
neyse yaaaaaaaaa ben alışkınım zaten 7 yıldır o tek çizgiyi görmeye............o testin üstünde inşaallah iki çizgiyi gördügüm gün fotografını çekicem ((daha olmadı büyütüp duvara asıcam)))kaydirigubbakcemile3

gülencim....... sevgidolu..........
kardeşlerim dualarımız sizlerle.........inşaallah sizlerde bizi havalara uçuraçaksınız.....ne güzel bir heyecan vardır şimdi sizde degil mi?????????

ne yazıkki bende bizde sperm olmasına ragmen dondurulmuş heycan duyamıyoruz korkuyoruz temkinli yaklaşıyoruz bir sürü kötü senaryo var dondurulmuş sperm işe yaramazsa eşimde tekrar sperm bulunmazsa diye uzuyor.. tabi ufak ftefek kalp çarpıntıları oluyor ama öyle büyük bi heycan yaşamıyoruz yaşamaya korkuyoruz daha doğrusu

günaydın kızlar

bende bakamdım ne zamandır dün doktor kontrolüm vardı yumarta adaylarını sayıp ölçtüler perşembe günü tekrar kontrolüm var ona göre eşimin mikro tese günü belli olacak ama sabah uyandıgımda hafif bi kanamam olmuş pembe renk ve kahverimsi gibi reglim pazar günü bitmişti doktorumu aradım sabah sorun yok normal dedi sizdede hiç böle bişi oldumu benim ilk tedavim oldugu için birascık korktum kötü bişimi diye ama doktorum herşey çok normal gidiyo dedi nasip olursa haftaya sperm bulunursa yumurta toplama var hadi bakalım hakkaımızda ne yazıldıysa onu yaşayacağız öpüyorum sizleriiii

bacılar nasılsınız nerelerdesiniz
mawi bacı bende öyle anlattıgın gibi bir kanama olmadı dr da normal demiş olur böyle şeyler kalini ferah tut kız hayırlısı olsunda inşallah haftaya olucak sizin mtese bolbol bulunurda caneylomdan sonra sende hamileyim dersin yüzümüzü güldürürsün

slm kızlar............ben bu aralar baya yorgun hissediyorum kendimi pc açıyorum topiğe bakıyorum ne var ne yok diye ama birşey yazmadan çıkıyorum yazı yazmaya bile eriniyorum....3 günden beri evin işlerini bile yarım yapıyorum gerçi kirleten dağıtan yok ama sadece kabataslak ayrıntıya girmeden süpür sil toz al onları bile yapasım yok ama mecburiyetten niye bu kadar soldum anlamıyorum devamlı uyku modundayım çok yatıncada baş boyun ağrısı başlıyor sonrada akşama doğru devamlı baş dönmeleri ...eşim gece vardiyasında şuan sabahları gelip yatıyor akşam gidiyor işe ...eğer hafta sonu evde olursa dr.gideceğim yine hormanlarmı alt üst oldu yoksa guatırmı oluştu onu öğreneyim 2yıl önce dr. gittiğimde guatır başlangıcı var ama çok normal demişti ilaç falan bile vermedi ....inşallah başka şeyler çıkmaz adette düzensiz tedaviden beri minik kistler oluşmuştu onlarmı büyüdü etki yapıyor diye düşünüyorum ama dr gitmeden anlayamıyacağım hadi hayırlısı

Dualarımız seninle arkadaşım. inşallah herşey yolunda gidecek. lucrine ne zaman başladın. genelde gecikme olur diye duydum senin adet iyi erken gelmiş.

çok geçmiş olsun canım inşallah çıkmaz başka şeyler. sen erkenden önlemi al tabi.

kızlar demin arkadaşımın kayınvalidesi aradı birazdan hastanaeye gidiyormuş arayıp valizi al gel demişler dr hemen sezaryenle alıcam demiş benden dua istedi birde tarık suresini okumamı kızlar benimde olucakmı bebişlerim zira arkadaş ikiz hamilesi ve benden sonra evlendi

kızlar bende varımm benimde haftaya toplanır yumurtalarım herhalde ilk tedavide cabuk cevap vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…