ayyy bende çok sararım arunam akşamları oturuveririm bi tencere sararım...
sonra ye babam ye ohhhh
canım benim bende herzaman yapamam üşenirim çokk.ama bugün esti kalkıp yaptım ama çookk yoruldum yaparkende söylenip duruyordum..otur oturduğun yerde rahatlık sana batıyomu kızım sarma senin neyine diye söylendim yaa...
saol canım benim benim okul köyde kendim gidip geliyorum bi gayret etmişim ki sorma
şimdi allaha şükür çok iyiyim bi sıkıntım yok...
canım ehliyeti cüzdanına koyup direksiyona geçmeyen çok kişi var...
senin çok olmamış ehliyeti alalı biraz gayret et geçersin direksiyona kocişin kokpit pilot olur artık
süper ben koçişi hindide çinko var çinko da sperm diyerek yapıyorum 2 gün 2 günde nohut yırtıyorum vallahi :90:
ben kaçtım güzellerim kendinize iyi bakın.haberiniz olsun seviliyorsunuz
süper ben koçişi hindide çinko var çinko da sperm diyerek yapıyorum 2 gün 2 günde nohut yırtıyorum vallahi :90:
canım benim bende herzaman yapamam üşenirim çokk.ama bugün esti kalkıp yaptım ama çookk yoruldum yaparkende söylenip duruyordum..otur oturduğun yerde rahatlık sana batıyomu kızım sarma senin neyine diye söylendim yaa...
canım bende 2005 de aldım ehliyeti ama trafiğe 3 yıl oldu çıkalı.şimdi araba hep bende istediğim yere istediğim saatte rahat rahat gidip geliyorum..
ben kaçtım güzellerim kendinize iyi bakın.haberiniz olsun seviliyorsunuz
ben bugün coştum sanırım. aklıma geldi durup duruken yine... geçen kadının biri çocuğun var mı diye sordu daha 1 yıllık evliyim yok dedim. yap bi tane yap dedi.. hayırlısı dedim. yap bitane bırak olsun diyo allahın gönlüne güç gider diyor. içimden benim gönlüme güç gitmiyor mu dedim sonra töbe töbe dedim. insanlar çok cahil ve ben bu cahilliğe kızıyorum. bizim elimiz de mi sanki. onlar bizim gibi olmadıkları için sanıyorlar ki gece yattın sabah kalktın hamilesin töbe est. bu sorunun sorulmasından nefret ediyorum. ben kimseye sormam ya bakarım varsa vardır yoksa yoktur yani.
sıradaki avatarı sinir bozucu mahalle karıları,akraba ve meraklı komşum adını bilmediğim ama beni her gördüğünde tuhaf şivesiyle"beben yoh mu gelin,gaç yıl olduuu vıy,vış,çıh,çuh"gibi tuhaf cümleler kuran teyzeye armağan ediyorum:26::26::26::26::26::26::26:
ayy evt canım ya çok az kaldı hafta sonu geldimi bizim günde geldi sayılır ben öyle düşünüyorum hafta sonu çabuk geçerse günler çabuk geçiyor bana.çoook heyecanölıyımmm diyecekleirni merak ediyorumm. bu arada ben dün rüyamda ne gördüm eşime bile söylemedim burda söylüyorum. sperm çıkmış gördüm bizde yaa %5 filan bişi yazıyordu kağıtta çok şükür sperm dedik filan.çok mutlu uyandım.hayırlısı inşallah allahım dedim. yüzümüzü güldür hayatımızda dedm.
arkadaşlar biz ankaranın yabancısıyız..
Kaan beyin yeri kolay bi yerdemi??
nasıl buluruz???
benim ev sahibim geçen yaz bana..
çocuk yapın artık dedi.
Sonra Allah sizi unutur dedi...
her gördüğünde muhakkak soruyo..bende yok daha bişey diyorum..
çok güldüm ya..Allah iyiliğini versin masal...
inşallah inşallah inşallah..
bizde balıkesirden gidicez ilk randevumuz sadece adresini biliyorum umarım çabuk buluruz...
bizde balıkesirden gidicez ilk randevumuz sadece adresini biliyorum umarım çabuk buluruz...
hindi zor pişmiyo mu..nası yapıyosun bebekim..
bi de aruna diğer tarafta okudum yazdıklarını mersi canım ben de carefourdan alayım ozaman
idenlere sorarsın tarif ederler bebekim.....
siz bu ay içinde gidiyosunuz sanırım.
biz ekim sonunda gideceğiz..
söylersin artık yerini
biz haftaya cuma gidicez söyleriz tatlım hayırlısıyla bi gidip gelelim de
biz haftaya cuma gidicez söyleriz tatlım hayırlısıyla bi gidip gelelim de
cnm hindi kuşbaşı alıyorum ama ben çok küçük küçük kesiyorum teflon da yeşil biber soteliyorum hafif su vererek sonrada sos yapıyorum evet pişirme süresini biraz uzun tutuyorum bilgiyi okuduğumdan beri yapmaya çalışıyorum evet cnm migrosta da var ama carrefour çok güzel ben artık alıştım bütçeyi zorluyor ama salçadan nohuta organik alıyorum ben birde muffin yapıyorum ısırgan otu organik un yumurta yoğurt zeytinyağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?