Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende 2005 de aldım ehliyeti ama trafiğe 3 yıl oldu çıkalı.şimdi araba hep bende istediğim yere istediğim saatte rahat rahat gidip geliyorum..

süper ben koçişi hindide çinko var çinko da sperm diyerek yapıyorum 2 gün 2 günde nohut yırtıyorum vallahi :90:

hindi zor pişmiyo mu..nası yapıyosun bebekim..
bi de aruna diğer tarafta okudum yazdıklarını mersi canım ben de carefourdan alayım ozaman

süper ben koçişi hindide çinko var çinko da sperm diyerek yapıyorum 2 gün 2 günde nohut yırtıyorum vallahi :90:

nohutu biliyordumda hindiyi hiç duymamıştım... onu nasıl pişiriyorsun ben ne pişirdim ne yedim

canım tuzlu muzlu sarma bu ya kaçar mı götür gitsin sıkma canını okadar emek vermişsin sonuçta...

canım bende 2005 de aldım ehliyeti ama trafiğe 3 yıl oldu çıkalı.şimdi araba hep bende istediğim yere istediğim saatte rahat rahat gidip geliyorum..

negüzel bebekim herkesin araba kullanmayı bilmesi gerekiyor bence...

ben kaçtım güzellerim kendinize iyi bakın.haberiniz olsun seviliyorsunuz

sen de kendine iyi bak bebekim bizde seni seviyoruz

benim ev sahibim geçen yaz bana..
çocuk yapın artık dedi.
Sonra Allah sizi unutur dedi...
her gördüğünde muhakkak soruyo..bende yok daha bişey diyorum..

çok güldüm ya..Allah iyiliğini versin masal...

inşallah inşallah inşallah..

daha çok güzel hareketler yapcam da ayıp olmasın diye yapmıyorum
çok güzel hareketler bunlar burda burda

hindi zor pişmiyo mu..nası yapıyosun bebekim..
bi de aruna diğer tarafta okudum yazdıklarını mersi canım ben de carefourdan alayım ozaman

cnm hindi kuşbaşı alıyorum ama ben çok küçük küçük kesiyorum teflon da yeşil biber soteliyorum hafif su vererek sonrada sos yapıyorum evet pişirme süresini biraz uzun tutuyorum bilgiyi okuduğumdan beri yapmaya çalışıyorum evet cnm migrosta da var ama carrefour çok güzel ben artık alıştım bütçeyi zorluyor ama salçadan nohuta organik alıyorum ben birde muffin yapıyorum ısırgan otu organik un yumurta yoğurt zeytinyağlı

muffinlere bayılıyorum ama evde yapmayı hiç düşünmedim..dışarda yiyorsun ama içinde ne olduğunu bilmiyorsun.çok üzücü bi durum
şu muffinin tarifini yazsana bana kuzum özelden ya da buraya da yazabilirsin..nasiplenelim bildiklerinden arunam.süpersinvalla bu organik olayını seviyorum ama herşeye dikkat edelim diye psikopat olduk diye ben şu an akışına bıraktım vallaısırganın kurusunu koyuyosun di mi bebekim merak ettim, şu tarifi ver hele canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…