Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bebekim ben çıkıyorum kociş geldi... fırsat bulursam daha sonra yine girerim...
seni çooooooooooooooookkkk seviyorum tatlı cadım
görüşmek üzere kocaman

hadi bekletme kocişi sonra sinirlenecek salmayacak seni pcye:)
ben de seni seviyorum pamuk şekerimmmmmm

göz kararı yapıyorum ama tarif defterimden yazarım o daha iyi olur önce dereotunu maydanozu ince ince kıyıyıorum ısırganı tohumunu kullanıyorum ama tazeside olur 250 gr lor 3 yumurta 1 bardak yoğurt yarım su bardağı zeytinyağı ama ben yemekili kullanıyorum baharımda bilir bizim orda herşeye kullanılıyor alışkınız siz ayçiçeği ile mısırı karıştarabilirsiniz 2 ile 3 arası kıvam zevkinize göre un küçük muffin kalıpları kek kalıplarna 2 tepsi çıkıyor kalıpları yağlıyorum yumurta peynir mikserde çırp otlar ben baharatta koyuyorum yoğurt yağ un ve kabartma tozu üstünede bol çörek otu

klomenin nasıl bi etkisi oldu..
benim eşim biraz kilo aldı...

ah bebişim testeronu fsh çıkardığı için kurt adam olacak bilek arkası elinin üstü kollar kıllandı yanlardan saçlar açıldı ama biz uzun süre kullandık 6 ay serephone 3 ay klomen 2.3 aya geçtik bıraktık kullanıldıpında o an birşey yapılsa süper bir ilaç bırakınca ama herşey aynı

sağol canım...çok leziz bişeye benziyor ağzım sulandı..ben de yapıcam inşallah.gerçi kocişe hamur işi yasak ama tam buğday unundan ya da organik undan yaptım mı bikaç tane yerse bişey olmaz galibaaaaaaa

hayırlı haberlerle dönersin ben koçişi ikna edemedim kaan hocaya bakalım neler diyecek zaten klomen garibimi mafetti

inş canım benim gün yaklaştıkça bende ki heyecan katsayısı artıyor :18:
bisüre zaman geçsin ikna edersin eşini

hadi bekletme kocişi sonra sinirlenecek salmayacak seni pcye:)
ben de seni seviyorum pamuk şekerimmmmmm

bekletmedim bebekim yemeğimizi yedik 5-10dk izin verdi topiğe girmem için
biraz sonra çıkarım yine napalım kocişi kızdırmamak lazım

canım ben de çok beğendim tarifi canım çekti valla
zeytinyağıda sevilmez mi ya ben de deniycem bu tarifi...

bebekim dediğin gibi yap eşinde bikaç tane yer hem ona dokunmaz hem de sen herşeyden mahrum olmamış olursun...

iyi yaptın canım..ben de bugün fbyıldızı arkadaşın verdiği kürü yapmaya karar verdim...

masalım ben çıkıyorum kociş süren doldu diyor
o uyuduktan sonra girerim artık öpüyorum seni canım benim

iyi yaptın canım..ben de bugün fbyıldızı arkadaşın verdiği kürü yapmaya karar verdim...

ben de aldım o kürün tarifini şimdi değil de belki ilerleyen zamanlarda ben de yaparız...
zaten bi sürü şey yiyor bide onu dersem kociş isyan edecek

kizlar sagolun iyiyim kader arkadaslarim daha dogrusu iyi olmaya calisiyorum..bazen okuyorum sizleri ama yazamiyorum herzaman..hani bize kaan hoca igne yazmisti ya..burda da dr umuz yazmiyor drun recetesi lazim diyor ..vermiyorlar anacim buralar kazik yerler tobe tobe..napacagimi bilmiyorum verseydi iyi olurdu adamim baslardi ignelere..kaan hocaya meil atip sorucam bakalim nediycek..:44:

merhaba canım.evet ben hatırlıyorum iğne vermişti hoca size ee nasıl yazmıyorlar ya anlamadım neden yazamıyorlarmışki..

canım güzel duaların için teşekkürler.Bayadır karşılaşamdık nasılsın?

IYIYIM CANIM ne olsun hersey ayni tedavideyiz daha bi sonuc alamadik insaalah sonunda yuzumuz guler,sen nasilsin tedaviye devam ediyomusunuz

YASIN SURESI VE MERYEM SURESI siradaki arkadas icin 1 er tane okudum, gerci devam ediyormuyuz?liste nerde?:44:

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 yasin 1 meryem
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canlar günaydın
şimdi okula gidiyorum okuldan dönünce de izmire arkadaşımın kınasına gidicem...
ama evden çıkmadan mutlaka fırsat bulup girerim...
inş istiyorumbebeğimi gelir ve güzel haberlerini verir heyecanla bekliycem :18:
canlar hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere

YASIN SURESI VE MERYEM SURESI siradaki arkadas icin 1 er tane okudum, gerci devam ediyormuyuz?liste nerde?:44:

devam ediyoruz canım ama eskisi gibi değil arada alan olursa öyle işte aslında bir an evvel bitirseydik çok iyi olcaktı liste bayağı gerilerde sayfa kaçtı bilmiyorum ama

günaydın canım sana hayırlı işler izmire gideceksin demek Allaha emanet ol canım dikkat et kendine görüşemezsek sen okuldan gelince şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…