ben burdayim nursen:80::80::80::80::80::80::80::80:
Huuuuuuuuuuuuuuuu uykuculaaaaarrrrr :18: uyanamadınız mı daha
günaydın lamyayben burdayim nursen:80::80::80::80::80::80::80::80:
canım günaydın uyandık çalışıyorum
BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------ 1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------1 yasin 1 meryem
MASAL ----------------------------------------1 yasin
MELAYT---------------------------------------
MİKRO-----------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------1 yasin 1 meryem
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------2 yasin
ZEYNEP-----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....
Günaydın kızlar nasılsınız?cumanız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinŞimdi haber geldi, yakın arkadaşım doğum yapmış çok sevindim hemde içim burkuldu nasıl bir duygu bu anlamadım kendim için üzüldüm onun için sevindim Rabim bu Cuma hurmetine dualarımızı kabul buyur....................
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar... cumanız mübarek olsun...
ben bu gece çok ağladım çok üzüldüm paylaşacak kimsem yok ki sizlerden başka... dün görümcem aradı çağırdı gel bişeyler yaptık arkadaşlar var yiyelim diye. gittim ben de. tabi çok dengesiz eşi de vardı. kısır falan yapmışlaar çayn yanına. en son kalkarken toparlıyorduk masayı kısırı xxxxx e gönderin yer dedi eşim için yani . yanımdaki kadında aa eşin yerse al götür canım dedi yoo öyle sevmez ki pek dedim. sevgili görümceciğim de anlamadın mı diyor bana...
sonra tabi ben hımmm anladım dedim. Ne yani espiri mi bu.... bu mudur insanların espiri anlayışı.... eve geldim hep ağladım.
ben halimden anlar diye bir tek görümcemle paylaşmıştım kimse bilmiyor ablasıdır o bilsin belki bize faydası olur diye düşündüm ama onun boş boğazlı kocasını hesaba katmamıştım.... nefret ediyorum pervazsızca konuşan insanlardan....
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama anlatıp rahatlamak istiyorum
reglim geçsin bende okumak isterim..
kimin için neye okunuyo?
kişiye mi özel yani ?anlayamadım?
yeniyim ya ondaan
valla koyacam canım olmuyor böyle bişeyler yapmamız lazım boş boş bişey yapmadan beklemek olmuyor..evet koy tavrını bebekim vur masaya elini "yeter artık herşeyi yiyeceksin :84:" de
1 kg yerse artık kaç kiloya çıkare vitamini var içinde ama onun fayda etmesi için bi kilo kadar yemei lazım..günlük 100mg e vitamini lazım evicap biz ondan kullanıyoruz.
görüşürüz canım.kolay gelsin
boşver be gülüm aman sıkıldığın konu sarmanın tuzu olsun....
MAMAY arkadaşım normal hareketlilik %50 olması lazım....normal gebelik için..ama tüpte hareketin önemi yok canım....
günaydın canım benimmmcanlar günaydın
şimdi okula gidiyorum okuldan dönünce de izmire arkadaşımın kınasına gidicem...
ama evden çıkmadan mutlaka fırsat bulup girerim...
inş istiyorumbebeğimi gelir ve güzel haberlerini verir heyecanla bekliycem :18:
canlar hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere
Huuuuuuuuuuuuuuuu uykuculaaaaarrrrr :18: uyanamadınız mı daha
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun. allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...bizimde içimiz sevinçle dolacak inşallahh..Günaydın kızlar nasılsınız?cumanız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinŞimdi haber geldi, yakın arkadaşım doğum yapmış çok sevindim hemde içim burkuldu nasıl bir duygu bu anlamadım kendim için üzüldüm onun için sevindim Rabim bu Cuma hurmetine dualarımızı kabul buyur....................
böyle insanlarda var canım. en yakının zaten yapar böyle şeyleri. tanımadığın biri seni anlar acını paylaşır ama en yakının senin halinden anlamaz. boşver böyle insanları uzak durulmuyor işte aileden olunca sürekli burun buruna geliyorsun ama sabır etmekten başka çaremiz yok canım. inşallahh bize böyle yapanblar bigün anlayacaklar yaptıkları ayıpları.günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar... cumanız mübarek olsun...
ben bu gece çok ağladım çok üzüldüm paylaşacak kimsem yok ki sizlerden başka... dün görümcem aradı çağırdı gel bişeyler yaptık arkadaşlar var yiyelim diye. gittim ben de. tabi çok dengesiz eşi de vardı. kısır falan yapmışlaar çayn yanına. en son kalkarken toparlıyorduk masayı kısırı xxxxx e gönderin yer dedi eşim için yani . yanımdaki kadında aa eşin yerse al götür canım dedi yoo öyle sevmez ki pek dedim. sevgili görümceciğim de anlamadın mı diyor bana...
sonra tabi ben hımmm anladım dedim. Ne yani espiri mi bu.... bu mudur insanların espiri anlayışı.... eve geldim hep ağladım.
ben halimden anlar diye bir tek görümcemle paylaşmıştım kimse bilmiyor ablasıdır o bilsin belki bize faydası olur diye düşündüm ama onun boş boğazlı kocasını hesaba katmamıştım.... nefret ediyorum pervazsızca konuşan insanlardan....
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama anlatıp rahatlamak istiyorum
günaydınnnnn canımmmm uyandıkk uyandıkkk geçmişi okurken zamn geçiyor hemen yazamadımnasılsın bugün.
günaydın kızlarr nasılsınız bugün
sabah sabah benim yine moralim bozuldu ya
dün kaan hocaya mail atmıştım atmayamayacm o güne kadar demiştim ama dayanamayıp mail attım. hocam tedavimizi sonuca bağlayalım demiştiniz sperm tahlili yaptıralım mı gelirken dedim. cevap olarakda hayır yaptırmanıza gerek yok tüp bebek günü yaptırırz dedi. acaba bizi hemen tüp bebeğemi yönlendirecek anlamadım yaa
hiçbir ilaç filan kullanmadık ki daha neden böyel dedi anlamadım şu salı günü bi gelsede yüzyüze görüşsek daha iyi olacak offff offfff
iyiyim canım çok şükür Allaha kalktım yine sabahın köründebaktım benim sabahçı arkadaşım yok dedim canım sıkıldı benim de öyle bakınıyodum nette
sıkma canım moralini herşeyde bir hayır vardır zaten siz istemedikten sonra hiç bir şey yapılmaz yüzyüze istediğin soruları sorarsın canım seni sabırsız seniii
günaydın kızlarr nasılsınız bugün
sabah sabah benim yine moralim bozuldu ya
dün kaan hocaya mail atmıştım atmayamayacm o güne kadar demiştim ama dayanamayıp mail attım. hocam tedavimizi sonuca bağlayalım demiştiniz sperm tahlili yaptıralım mı gelirken dedim. cevap olarakda hayır yaptırmanıza gerek yok tüp bebek günü yaptırırz dedi. acaba bizi hemen tüp bebeğemi yönlendirecek anlamadım yaa
hiçbir ilaç filan kullanmadık ki daha neden böyel dedi anlamadım şu salı günü bi gelsede yüzyüze görüşsek daha iyi olacak offff offfff
evt ya bu sabah giremedim canım ben sabah eşim çok erken saatte şehir dışına gitti benimde çok uykum vardı yattım uyumuşum bide hava soğuk yorganın altında yattım durdumbugünlük seni yanlız bıraktım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?