Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar nasılsınız?cumanız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinŞimdi haber geldi, yakın arkadaşım doğum yapmış çok sevindim hemde içim burkuldu nasıl bir duygu bu anlamadım kendim için üzüldüm onun için sevindim Rabim bu Cuma hurmetine dualarımızı kabul buyur....................

reglim geçsin bende okumak isterim..
kimin için neye okunuyo?
kişiye mi özel yani ?anlayamadım?
yeniyim ya ondaan

nnasıl bi duygu olduğunu iyi biliyorum...

ama Rabbim ne istediğimizi, kalbimizin taaaa içinin içini bilir..
sen üzülme..
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
inşallah bebeğine sende kavuşursun..mübarek cuma günü iyi dileklerim senin için..
karnın şişsin şişsin kocaman olsun inşallah böyle olursun

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar... cumanız mübarek olsun...
ben bu gece çok ağladım çok üzüldüm paylaşacak kimsem yok ki sizlerden başka... dün görümcem aradı çağırdı gel bişeyler yaptık arkadaşlar var yiyelim diye. gittim ben de. tabi çok dengesiz eşi de vardı. kısır falan yapmışlaar çayn yanına. en son kalkarken toparlıyorduk masayı kısırı xxxxx e gönderin yer dedi eşim için yani . yanımdaki kadında aa eşin yerse al götür canım dedi yoo öyle sevmez ki pek dedim. sevgili görümceciğim de anlamadın mı diyor bana...
sonra tabi ben hımmm anladım dedim. Ne yani espiri mi bu.... bu mudur insanların espiri anlayışı.... eve geldim hep ağladım.

ben halimden anlar diye bir tek görümcemle paylaşmıştım kimse bilmiyor ablasıdır o bilsin belki bize faydası olur diye düşündüm ama onun boş boğazlı kocasını hesaba katmamıştım.... nefret ediyorum pervazsızca konuşan insanlardan....
kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama anlatıp rahatlamak istiyorum

günaydın arkadaşlar. umarım herkes iyidir.benim aklıma bişey takıldı.bilen varsa cevaplaybilir mi?tesa ameliyatını sgk (özel tüp bebek merkezlerinde de olsa) ödüyor mu?yaptıran varsa ne kadara mal oldu? + sperm dondurma işlemine ne kadar ödediniz? her yerde farklı farklı fiyatlar çıkıyor.akıl sır erdiremedik.

sıkma canını bak bana gelen bi msjı yazayım sana.....
iyi gelecektir inşallah..Allahın izniyle..

çıkarsa kalbinde yara,
Yaradan dönüştürür bunu birgün hayra,
Sen sabretmesini bilirsen,
Yaradan düşürmez seni dara,
Kaldır başını semaye,
Aç ellerini mevlaya...
Sen istemesini bilirsen
Mevlan cevap veriri duayla...

Hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
reglim geçsin bende okumak isterim..
kimin için neye okunuyo?
kişiye mi özel yani ?anlayamadım?
yeniyim ya ondaan

canım en son melayt arkadaşımıza okuyoduk birbirimize dua için okuyoruz canım Rabbim kabul etsin inşallah...

fbyıldız ne denir ki öyle insanlara canım ama hiiiçç takma öyle dengesiz insanları kafana marifet mi yani bu merak etme canım birşeye mana bulmıcaksın o mana bulduğun şey çok vakit geçmeden karşına çıkıyo kim ne niyetle yanımıza yaklaşıyosa Allah niyetini kendine çevirsin iyi niyetle yanımızdaysa bir insan Rabbim kat kat ona iyilik versin ama kötü niyetliyse Rabbim yine kat kat kötülük versin ammmaannn salla böyle insanları Allahım bi de kardeş olacak bu vicdan insan kardeşiyle dalga geçtirir mi yaa ne diyelim canım boşver Allah verdi bu derdi kim ne düşünürse düşünsün hiç moralini bozma.

sevgili fb yıldızı arkadaşım, günaydııınnn:)) yazdığın mesajdaki duruma çok üzüldüm.daha doğrusu görümcenin eşi adına üzüldüm.çok yazık. espri konusu olacak bir durum olduğunu anlayamamış olması ne kadar kötü. ben şu sözü çok seviyorum. 'Eğer bir dış etken seni üzerse; duyduğun acı o şeyin kendisinden değil, senin ona verdiğin değerden geliyordur. Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır.'

Marcus Auneliusen
insan olmanın gerektirdiği temel erdemleri kazanmamış biri için kendini üzmeye değmez. O kişi o şekilde eğleniyorsa ya da espri yaptığını sanıyorsa bırak öyle sansın. seni mutsuz etmesine izin verme.

evet koy tavrını bebekim vur masaya elini "yeter artık herşeyi yiyeceksin :84:" de
valla koyacam canım olmuyor böyle bişeyler yapmamız lazım boş boş bişey yapmadan beklemek olmuyor..
1 kg yerse artık kaç kiloya çıkar vitamin namına hiçbirşey almıyor diyorum ya bu aralar o kadar boş boş geçiyorki çook moralim bozuluyor. bişeyler yese çook iyi olacak. en azından bişeyler denedik diyecez.

günaydın canım benimmm
bakıyorum sabahın köründe girmişsin
2 gün olmayacaksın özleyeceğiz seni bebekim.

Huuuuuuuuuuuuuuuu uykuculaaaaarrrrr :18: uyanamadınız mı daha

günaydınnnnn canımmmm uyandıkk uyandıkkk geçmişi okurken zamn geçiyor hemen yazamadım nasılsın bugün
günaydın canım seninde cuman mübarek olsun. allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...bizimde içimiz sevinçle dolacak inşallahh..
böyle insanlarda var canım. en yakının zaten yapar böyle şeyleri. tanımadığın biri seni anlar acını paylaşır ama en yakının senin halinden anlamaz. boşver böyle insanları uzak durulmuyor işte aileden olunca sürekli burun buruna geliyorsun ama sabır etmekten başka çaremiz yok canım. inşallahh bize böyle yapanblar bigün anlayacaklar yaptıkları ayıpları.

günaydın kızlarr nasılsınız bugün
sabah sabah benim yine moralim bozuldu ya
dün kaan hocaya mail atmıştım atmayamayacm o güne kadar demiştim ama dayanamayıp mail attım. hocam tedavimizi sonuca bağlayalım demiştiniz sperm tahlili yaptıralım mı gelirken dedim. cevap olarakda hayır yaptırmanıza gerek yok tüp bebek günü yaptırırz dedi. acaba bizi hemen tüp bebeğemi yönlendirecek anlamadım yaa
hiçbir ilaç filan kullanmadık ki daha neden böyel dedi anlamadım şu salı günü bi gelsede yüzyüze görüşsek daha iyi olacak offff offfff

günaydınnnnn canımmmm uyandıkk uyandıkkk geçmişi okurken zamn geçiyor hemen yazamadım nasılsın bugün.

iyiyim canım çok şükür Allaha kalktım yine sabahın köründe baktım benim sabahçı arkadaşım yok dedim canım sıkıldı benim de öyle bakınıyodum nette

sıkma canım moralini herşeyde bir hayır vardır zaten siz istemedikten sonra hiç bir şey yapılmaz yüzyüze istediğin soruları sorarsın canım seni sabırsız seniii

iyiyim canım çok şükür Allaha kalktım yine sabahın köründe baktım benim sabahçı arkadaşım yok dedim canım sıkıldı benim de öyle bakınıyodum nette

evt ya bu sabah giremedim canım ben sabah eşim çok erken saatte şehir dışına gitti benimde çok uykum vardı yattım uyumuşum bide hava soğuk yorganın altında yattım durdum bugünlük seni yanlız bıraktım canımcım

sıkma canım moralini herşeyde bir hayır vardır zaten siz istemedikten sonra hiç bir şey yapılmaz yüzyüze istediğin soruları sorarsın canım seni sabırsız seniii

tüp bebek günü yaptırırsınız dedi yakın zamnda bizi tüp bebek yaptıracak demekki yani öyle düşünüyor. neden bişeyler ilaçlar filan vermiyor ki. çok sabırsızım ben canım ya sorma. ama eşim bendende sabırsız. zaten ne geldiyse bu huyumuzdan geldi ya başımıza. biraz sabretseydik hemen m.tese olmayacaktık tedavi olup tese olurduk o zamn şansımız daha yüksekti şimdi daha düşük.

günaydın canımm.alla alla bu adam m.teseyimi çağırıyo ya ben anlamadım.ya daha vitamin kullanmadınız testgelle hemen sperm üretimimi olur..sizin m.tesenin üzerinden daha tam olarak 6 ay geçmedi diye biliyorum.m.teseyemi çağırıyorsuuz diye sorsaydın ya bebekim .mail atmışken detaylı sorsaydın işte.

hımmm bi daha olmasın bak
burda da hava yağmurlu,kapalı,tam uyku havası ama uykum yoktu bu sefer benim de o yüzden yatmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…