Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caneylom test sonucun kaç çıkmıştı canım
zamancım ne zaman gidiyorsunuz ümreye sanırım yaklaştı gitme vakti ayyyyy nasıl heyecanlısındır şimdi ne güzel sen oraları görüp gezecek geleceksin inşallah............... rabbim orada ettiğin tüm dilekleri kabul eyler innnnşallahhhhhhhhhhhh......bende çok istiyorum ümreye gitmeyi ama eşimin iş durumu müsade etmiyor özel şirket en fazla izni 4 gün oluyor anca bir 20 günlük rapor alması gerekiyor amma malesef onada izin vermiyolar ...eşim anca ya emekli olunca yada başka bir işte çalışmaya başlayınca gidebiliriz diyor kismet rabbim ne zaman gitmemizi uygun görürse bizde o zaman gideriz ama senin adına gerçekten çok seviniyorum ne güzel peygamber efendimizin (sav) doğduğu yaşadığı gezdiği topraklara gideceksin yüz süreceksin banada oraya gitmem için o kutsal topraklarda dua et canım anlaştıkmı vereliniortak
kız harzem herzaman güldürüyorsun beni canım anneler günü hediyesi olsun diye iki anneyide alıyoruz eşimin mtese den sonra kavga etmiştik halada konuşmauyoruz gerci kendisi konuşmuyor arasam nasılsın anne deyorum tık yok bikaçkere alo diyince sadece hhııı diyor aman napim benim derdim bana yeter ordada bişey yapmaz inşallah oyüzden koçişin yanından hiç ayrılmaman lazım
larem bacı kız ben seni zaten hamile gözüyle görüyorum bebiş var sperm var sadece ol vaktini bekliyorsun okadar Allah büyüktür inşallah busefer olucak