Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bonibon canım aynı zaman bacımın anlattıgı gibi yaşanıyor durum ama inşallah sizde bulunurda sonu güzel biter...

strese baglıymış canım süt hormonu yenimi tetkikleri yaptırmıştın
belgin buarada öteki forumad okudum saol canım darısı sana isteyen herkeze özellikle azoluların başına

iyi akşamlar kızlar...........gerçi gece olmuş ama neyse anca geldim ben sahları eşim evde akşam üstüde misafirlerim vardı onları gönderdim sağ sol topla bulaşıkları yıka anca geldim gerçi pek bir değişiklikte yok....bonibon arkadaşım sana çok güzel ve tam ayrıntılı olarak anlatmış ...ama sen tam tedavinin içine girmeden anlayamazsın şuan karışık bir durumdasınızdır ....bizimde başımızdan geçtiği için söylüyorum.....ama benim düşüncem sende beraber tedaviye başla eşin önce tese olmasıntamam eğer çıkmazsa yumoşlar toplanmayınca ödem oluşuyor biraz şişip rahatsız oluyorsun ama olsun ben önce eşinin tese olup dondurtma işlemine sıcak bakmıyorum çoğu dr. bakmıyor zaten ...bence çekilen her sıkıntı bebişlerimiz için değer.....dün bir haber okudum gerçi herkesin başına gelecek diye bir şey yok ama insan yinede tırsıyor zaten karşıydım dondurtma işlemine o haberde tam kapak yaptı bana ...allah bu yolda uğraşan kullarının emeklerini boşa çıkarmaz inşallahhhhhhhhhh

zamancım ne zaman gidiyorsunuz ümreye sanırım yaklaştı gitme vakti ayyyyy nasıl heyecanlısındır şimdi ne güzel sen oraları görüp gezecek geleceksin inşallah............... rabbim orada ettiğin tüm dilekleri kabul eyler innnnşallahhhhhhhhhhhh......bende çok istiyorum ümreye gitmeyi ama eşimin iş durumu müsade etmiyor özel şirket en fazla izni 4 gün oluyor anca bir 20 günlük rapor alması gerekiyor amma malesef onada izin vermiyolar ...eşim anca ya emekli olunca yada başka bir işte çalışmaya başlayınca gidebiliriz diyor kismet rabbim ne zaman gitmemizi uygun görürse bizde o zaman gideriz ama senin adına gerçekten çok seviniyorum ne güzel peygamber efendimizin (sav) doğduğu yaşadığı gezdiği topraklara gideceksin yüz süreceksin banada oraya gitmem için o kutsal topraklarda dua et canım anlaştıkmı vereliniortak

zamancım ne zaman gidiyorsunuz ümreye sanırım yaklaştı gitme vakti ayyyyy nasıl heyecanlısındır şimdi ne güzel sen oraları görüp gezecek geleceksin inşallah............... rabbim orada ettiğin tüm dilekleri kabul eyler innnnşallahhhhhhhhhhhh......bende çok istiyorum ümreye gitmeyi ama eşimin iş durumu müsade etmiyor özel şirket en fazla izni 4 gün oluyor anca bir 20 günlük rapor alması gerekiyor amma malesef onada izin vermiyolar ...eşim anca ya emekli olunca yada başka bir işte çalışmaya başlayınca gidebiliriz diyor kismet rabbim ne zaman gitmemizi uygun görürse bizde o zaman gideriz ama senin adına gerçekten çok seviniyorum ne güzel peygamber efendimizin (sav) doğduğu yaşadığı gezdiği topraklara gideceksin yüz süreceksin banada oraya gitmem için o kutsal topraklarda dua et canım anlaştıkmı vereliniortak

haklısın canım yaklaşıyor arık kesin uçuş tarihi belli degil ama temmuz sonu inşallah gidiyoruz benimde eşim özel sektörde çalışıyor ama umreye gidicem diyince hemen tamam demişler Rabbim gel diyince gidiliyor ve harzem inan aklımızda fikrimizde vardı ama nasıl desem okadar istememe ragmen bir dönem gidemedik ve eşimin iş yeri maddi durum derken olmadı ama işte Rabbim gel diyince herşey degişti iş yeri izinverdi benim nikahta takılan çeyrekleri falan altın artınca bozdurmuştuk tüpbebekte kullanırız diye nasip umre parası oldu yani hasılı Allah ol deyince oldu be bacım dediğin gibi heyecan dorukta arapça ve türkçe meal hatmi yapıyorum inşallah yetişcek bereat kandili gecesi inşallah hayırlı ve salih kullarından saglıklı bebişlerimizin olması için dua edicem ama anlatamam düşündükçe ben oralara ayak basmaya layıkmıyım diyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: bacım o nasıl laf tabi ederim gör bak demedi deme Allah nasip edince herşey oluyor ne iş ne para öyle bir halloluyorki şaşıp kalıyorsun merak etme inşallah gidiceksin benim tek derdim kaynanatörde geliyor orda naparım bilmem :mymeka: gerçi annemde geliyor :teselli:

günaydın canlarım nasılsınız bugün zaman cım senin adına cok sevindim o mübarek topraklarda bizi duanda unutma inşallah olurmu canım benim allahın sevdigi kuluymuşsun
hepimizi bebekler iste rabbimden bu arada moralim cok bozuk ay nasıl sonuna varacagız bu işlerin sizde moraller nasıl

gunaydın arkadaşlar...
zamancım Allah kabul etsin inanıyorum o mubarek topraklarda duaların kabul olacak bizide unutma tamam mı canım ....

günaydın kızlar hepinize .........
güzel bir gün geçirmek dileğiyle hep beraber..........

S.A bacılar hepinizin haberlerini okudum tek tek ALLAH hayırlara vesile eder inş. tedavide olan arkadaşlarımızı hepiniz iyisiniz inş. ; bende iyiyim elh AY sonu dondunmuş bebelerimi aşacam inş. nasipse

slm kızlar .....sizin için hadi hayırlısı zamancım ne güzel işyeri ümre deyince izin vermiş bizimkinin çalıştığı yer malesef yabancıların baştaki müdürlerde yabancı müslüman değiller anlamıyorlar işlerde sıkı olunca izin mizin yok anca raporla oda olamıyor şuan hatta rahatsız eşim mecbur gidiyor işe idare etmeye çalışıyor....bana görüyorsun işte çalışma şartlarını nasıl gidelim deyip duruyor haklı bir yandan.....gerçi mevlam istedikten gel sonra gideriz hiç ummadığımız bir anda inşallah kutsal topraklara gitmeyi rabbim nasip eder bize.....kız kaynanan annen oh ne güzel ailece hepiniz gidiyonuz galiba inşallah oradaki tüm vaktiniz çok çok çok güzel geçer..................( hani bir film vardı rekabetçi birbirlerini sevmeyen adamlar hacca gidiyordu şeytan taşlarken kendilerini taşlayıp ölüyolardı gızzzzz kaynananda sizi taşlamasın şeytan diye aman dikkat et canım kendine de annenede )kaydirigubbakcemile3

oh oh ne güzel larem inşallah bu sefer bebişlerin sana sımsıkı tutunur bırakmazlar canım sende hamile olarak çıkarsın aramızdan :Saruboceq:

dün SEMRA KAHRAMAN hocayla kısa bir görüşmemiz oldu durumuzun çok iyi olduğunu inş. gebe kalacağımı söyledi HAyırlısı bakalım

kız harzem herzaman güldürüyorsun beni canım anneler günü hediyesi olsun diye iki anneyide alıyoruz eşimin mtese den sonra kavga etmiştik halada konuşmauyoruz gerci kendisi konuşmuyor arasam nasılsın anne deyorum tık yok bikaçkere alo diyince sadece hhııı diyor aman napim benim derdim bana yeter ordada bişey yapmaz inşallah oyüzden koçişin yanından hiç ayrılmaman lazım
larem bacı kız ben seni zaten hamile gözüyle görüyorum bebiş var sperm var sadece ol vaktini bekliyorsun okadar Allah büyüktür inşallah busefer olucak

kız harzem herzaman güldürüyorsun beni canım anneler günü hediyesi olsun diye iki anneyide alıyoruz eşimin mtese den sonra kavga etmiştik halada konuşmauyoruz gerci kendisi konuşmuyor arasam nasılsın anne deyorum tık yok bikaçkere alo diyince sadece hhııı diyor aman napim benim derdim bana yeter ordada bişey yapmaz inşallah oyüzden koçişin yanından hiç ayrılmaman lazım
larem bacı kız ben seni zaten hamile gözüyle görüyorum bebiş var sperm var sadece ol vaktini bekliyorsun okadar Allah büyüktür inşallah busefer olucak

zamancım rabbim umrenin tadına varmanı nasip etsin..........ama kaynanayla gitme fikrini düşünmek bile beni sıkıyor.....Allah yardımcın olsun kardeşim:...............kaydirigubbakcemile4

kız umutolsun nerdesin bi türlü denk gelemiyoruz malum havalar ısındı iş güç ugraşıyom sorma bacım...

Back
X